Originally Posted by
unlucky
Μα ουσιαστικα μονοι μας ειμαστε!!! τωρα αν καποιες αφελεις εχουν την ψευδαισθηση οτι τις αγαπουν τις λατρευουν και δε ζουν χωρις αυτές θα το διαπιστωσουν στην πορεια αν ειμαι λαθος ή οχι( καποιες μπορει και νσ μην ανακαλυψουν ποτε το αληθινο προσωπο του αλλου εξαρταται απο τις συγκυριες)
παντως σε οσες φιλες και γνωστες ζητησαν τη γνωμη μου και τους ειπα κρατατε πισινη κτλ κτλ μετα απο λιγες μερες γυρισαν και μου ειπαν ειχες δικιο τελικα!
Οσο μα οσο και να σε γουσταρει στην αρχη θα ερθει η στιγμη που θα σε βαρεθει και θα σε παρατησει αν δεν εχει να κερδισει κατι πρακτικο απο σενα. αυτο ειναι ΝΟΜΟΣ
Επισης θεωρω οτι οι ερωτικες σχεσεις και ο τροπος που φερομαστε στο δεσμο μας κρινεται και απο την οικογενεια η οποια επηρεαζει καλως κακως το σκεπτικο των αντρων, οποτε δεν εχω μπερδεψει καθολου τις ανθρωπινες σχεσεις.
Οταν για παραδειγμα εχει ο αλλος μια μανα ή εναν πατερα που του λεει πως θα την παντρευτεις διοριστηκε? εχει μονιμη δουλεια? πως θα μεγαλωσετε παιδια? θα τρεχεις και δεν θα φτανεις? κοιτα να βρεις καμια αλλη να εξασφαλιστεις!
Εμεις εχουμε το ονομα οτι ειμαστε συμφεροντολογες κτλ και αλλοι εχουν την χαρη!!!
ειχα φιλες που οταν εγω ημουν 22-23 και αυτες 33 μου τα ελεγαν και γω το βιολι μου για αισθηματα και αγαπες και με ελεγαν αγαθιαρα!!! Ηρθε η ωρα που ξυπνησα και γω. Κοριτσια κοιταξτε πρωτα τους εαυτους σας, να ειστε ανεξαρτητες συναισθηματικα και οικονομικα, καντε καλες φιλες-παρεες, να περνατε ομορφα και να ειστε συνειδητοποιημενες . Να μην παιρνετε τοις μετρητοις οτι σας λενε μετα απο λιγο θα τα εχουν ξεχασει, δεν τα εννοουν οι περισσοτεροι ( υπαρχουν και καποιες λιγες εξαιρεσεις αλλα ετσι ειναι το σκετπικο των περισσοτερων εκει εξω)