Για προσωπικές αντιπαραθέσεις υπάρχει και το u2u.Έλεος πια!!! American bar το κάνατε :mad:
Για προσωπικές αντιπαραθέσεις υπάρχει και το u2u.Έλεος πια!!! American bar το κάνατε :mad:
Λυπάμαι για την προσωπική αντιπαράθεση Λα Βιτα .
Θα μου επιτρέψεται ενα τελευταίο (ελπίζω) μήνυμα, εκτός θέματος .
Νιώθω οτι κανείς δεν κατάφερε ακριβώς να μπει στον δικό μου κόσμο σκέψεων, ακολουθώντας τους συνειρμούς, και να μου δώσει μια απάντηση στο ερώτημα που γεννιέται σε αυτόν τον κόσμο ! Τουλάχιστον κατι τέτοιο δεν φαίνεται απο τις απαντήσεις ! Εναποθέτω λοιπον τις τελευταίες μου ελπίδες στην Μαρίνα και σου έστειλα Μαρίνα σε προσωπικό μήνυμα μια πιο σαφή ελπίζω κατάθεση αυτού του κόσμου και του ερωτήματος που παραμένει αυτή τη στιγμή αναπάντητο και γεννιέται απο τις εμπειρίες μου !
Ελπίζω να ξέρεις πως θα βρείς τα μηνύματα , μιας και είσαι καινούργια στο φόρουμ !
Και μια, αν θέλετε, συμπληρωματική απολογία για την παραπάνω συμπεριφορά μου ! Με τον φίλο κρίνο, νιώθω οτι δεν μπορώ να συζητήσω πλέον το θέμα, διότι φαίνεται οτι δίνει απαντήσεις σε εμένα νομίζοντας οτι εκπροσοπω ενα είδος γυναικών που όπως λέει δεν σέβεται !
Θέλω απο τον συνομιλιτή μου, να στηρίζεται στα γραφόμενα μου οταν μου απαντάει και να μην μου προσδίδει λόγια και χαρακτηρισμούς που δεν μου ανήκουν. Δεν εκπροσοπω κανέναν άλλον παρά τον εαυτό μου και προσπαθώ με σαφήνεια και ειλικρίνεια να καταθέσω τις δικές μου απόψεις και εμπειρίες . Αν θέλεις απαιτώ απο αυτόν που μου απαντάει, να προσέχει τι γράφω ! Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της αδυναμίας του φίλου κρίνου, κατ\' εμε πάντα, υπάρχει στις πρώτες σελίδες του συγκεκριμένου θέματος !
Εξέφρασα μια άποψη για τον Νίτσε (μου αρέσει να τον διαβάζω αλλα ο ίδιος απέτυχε να ισορροπήσει κ.λ.π) και ο φίλος κρίνο μου απαντάει (αφου σε βάζει να σκέφτεσαι , δεν απέτυχε) και τα μηνύματα συνεχίζονται και συνεχίζονται χωρίς να υπάρχει κατανόηση στο τι θέλω να πω ! Φταίω εγώ ? Ειπα πουθενά οτι απέτυχε σαν φιλόσοφος ? Δεν ήμουν σαφής ? Τι ?
Ισως κάποιος με καταλάβει , ίσως και κανένας !
Συγνώμη και ευχαριστώ !
Ο καθενας κανει οτι μπορει για να μπει στις σκεψεις του αλλου...και να πει και αυτο που θελει...μερικοι ισως να μη προσπαθουν να μπουν αρκετα και να προσπαθουν να πουν απλως αυτο που θελουν.
Ε οχι δε φταις πουθενα μη το βλεπεις ετσι....Quote:
Φταίω εγώ ? Ειπα πουθενά οτι απέτυχε σαν φιλόσοφος ? Δεν ήμουν σαφής ? Τι ?
Και εμεις σε ευχαριστουμε για τις σκεψεις σου...το συγγνωμη ειναι περιττο τουλαχιστον για μενα.Quote:
Συγνώμη και ευχαριστώ !