Άπειροι άνθρωποι ξοδεύουν χρήματα σε πράγματα που δεν τα επιθυμούν, για να καταπλήξουν ανθρώπους που δεν μπορούν να υποφέρουν.
Printable View
Άπειροι άνθρωποι ξοδεύουν χρήματα σε πράγματα που δεν τα επιθυμούν, για να καταπλήξουν ανθρώπους που δεν μπορούν να υποφέρουν.
Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίσεις έναν άντρα όμορφο, επίσης έναν άντρα νοικοκύρη, επίσης έναν άντρα κουβαρντά, επίσης έναν άντρα που κάνει καλό sex... Μα το πιο σημαντικό απ\' όλα είναι αυτοί οι τέσσερις να μην γνωρίζονται μεταξύ τους!..
I never think of the future. It comes soon enough.
Nothing emboldens sin so much as mercy.
http://www.youtube.com/watch?v=j_2pyNuL0_A
TO MONOΓΡΑΜΜΑ
Η αλήθεια πονά και εγώ αντέχω πολύ μικρές δόσεις..
Αν ήξερα όλη την αλήθεια θα ήμουν πολύ πονεμένος..
Πχ δεν θα είχα φίλους
(Ανώνυμος)
Αν η γνώση ήταν νερό, τότε η άγνοια είναι παγωμένη επιφάνεια που την εμποδίζει να αναδυθεί. (swatN1(crux))
\"Η διαφορα μεταξυ της ιδιοφυ\'ι\'ας και της ηλιθιοτητας,
ειναι οτι και η ιδιοφυ\'ι\'α εχει και τα ορια της!!!! (albert einstein)
... Ευτυχισμενος ειναι αυτος που εχει τα απαραιτητα γεια να ζησει... (πανος78
Έγραψα όλα τα ονόματα των γυναικών που έχω πάει στην πλάτη μου! Η λίστα τελειώνει λίγο πριν .. τον κώλο μου! Και στο τέλος λέει \" Έως εδώ αγαπάω, από κει και πέρα χέζω\" (Gordon Blacksmith)
Ποθος ειναι η θεληση του κορμιου και θεληση ειναι ο ποθος του μυαλου (Akis the Boss)
Η ζωη ειναι μια κωμωδια για αυτους που σκεφτονται και μια τραγωδια για αυτους που ασθανονται.. (Ανώνυμος)
Για αυτους που κολλανε στο παρελθον η ζωη ειναι μονο μια στιγμη (Στρουμφο)
Γέλα πριν ευτυχήσεις, διότι υπάρχει φόβος να μην γελάσεις ποτέ (Πλάτων)
Να συνηθίζουμε τα παιδιά να λέγουν την αλήθεια. Γιατί η ψευτιά είναι δουλοπρέπεια και δεν αξίζει να τη μιμούνται οι άνθρωποι. (Πλούταρχος)