https://www.youtube.com/watch?t=217&v=kDbyMX3NHhc
Printable View
εχω νευρα κι εγω ανθρωποσ ειμαι
Για να κανουμε και λιγο χιουμορ
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...b2&oe=5625280E
ΕΓΩ ειμαι τ οχι θελω να αυξηθουν τα γεωργικα προιοντα
Βρε muzzy , εσενα προσωπικα τρομοκρατω , οχι το φορουμ , αυτοι ειναι-ειμαστε ηδη φοβισμενοι , μην μου πεις κοτζαμ παλληκαρι οτι φοβασαι εναν κατα 20 χρονια μεγαλυτερο σου , ε ? απλως μου αρεσουν τα οπλα , με αυτα μεγαλωσα , απο 9 ετων ειχα το δικο μου αεροβολο , και στα 12 το πρωτο πυροβολο ( φλομπερ ) , στα 16 ειχα την πρωτη μου καραμπινα και γεμιζα τις σφαιρες μονος μου . Παντως μην ανησυχεις , δεν εχω σκοτωσει κανεναν , τελευταια τουλαχιστον .
τα παντα ξεκινουν απο αγνωστα κ καταληγουν να ναι γνωστα κανεις δεν υπηρξε που να τα ξερειι ολα απο τη κοιλια της μανας του..Quote:
ευχαρίστως θα ενθάρρυνα τους ανθρώπους να πορευτούν στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα,
ετσι λιγο πολυ πανε ολα ολοι υπηρξαν αρχαριοι απλα καπιοι εξελιχθηκαν κ καπιοι αλλοι προτιμησαν αντι να εξελιχθουν να προσκυνανε τον εγωισμο τους. κ υπηρξαν κ καπιοιι αλλοι που εκαναν κ τα δυο.
η ελπιδα ειναι κατι που ολοι λιγο πολυ εχουν στο μυαλο τους οταν κανουν ενεργειες στη ζωη γενικοτερα.
Δεν εννοώ ότι το δίκιο δεν είναι με το μέρος του λαού, των απλών πολιτών. Όλοι αυτοί φυσικά και έχουν περισσότερο δίκιο παρά άδικο. Εξάλλου κι εγώ ως πολίτης «όχι» λέω σε ένα νέο μνημόνιο, όπως και στα παλιά που κάθε άλλο παρά δίκαια ήταν.
Γι’ αυτό και τους οικονομικούς αναλυτές τύπου Βαρουφάκη τους παρακολουθούσα καιρό τώρα (δυστυχώς ήταν πολύ καλύτερος ως καθηγητής – ομιλητής, παρά ως υπουργός).
Αλλά ως χώρα που εκπροσωπείται από κάποια κυβέρνηση και κάποιους διαπραγματευτές, όχι δεν έχουμε δίκιο. Διότι όταν υπογράφεις ή υπόσχεσαι και δεν το τηρείς, όταν όλη σου η δράση εξαντλείται σε λαϊκισμούς με αποκορύφωμα ένα δημοψήφισμα που οι επιλογές του είναι ο «γκρεμός» και το «ρέμα» (ή για να είμαστε πιο ακριβείς, που δεν έχει καθόλου επιλογές), τότε είναι εμφανές πως και εσύ απλά κοροϊδεύεις και χειραγωγείς τους πολίτες.
Εννοείται πως οι ξένοι εκμεταλλεύονται όσα μπορούν. Τη δουλειά τους κάνουν, θα μπορούσαμε να κάνουμε κι εμείς τη δική μας. Δυστυχώς όμως μπήκαμε στο πρώτο μνημόνιο όχι εξαιτίας των ξένων, αλλά εξαιτίας κάποιων δικών μας που είτε δεν προσπάθησαν να εξυγιάνουν έστω κάτι, είτε αλλοίωσαν τα οικονομικά στοιχεία, είτε λειτούργησαν ως εκτελεστικά όργανα των ξένων.
Και μέχρι τώρα (και παρά τις ελπίδες του Ιανουαρίου), δεν βλέπω κάτι διαφορετικό. Βλέπω ξεκάθαρες αδικίες προς τους πολίτες κι αντί να δω λόγια και πράξεις σε μια ρεαλιστική βάση, βλέπω ομιλίες στο Σύνταγμα που μου θυμίζουν κάποιες προεκλογικές ομιλίες του 81 «έξω από το ΝΑΤΟ, έξω από την ΕΕ» κλπ κλπ.
Ο λαός καλά έκανε και πήγε. Οι εκπρόσωποι όμως (δικοί μας και τον ξένων), όποιο και να είναι αύριο το αποτέλεσμα, θα μας δείξουν ένα… ευμέγεθες λαχανικό :P
http://www.dumpaday.com/wp-content/u...e-cucumber.jpg
Τουλάχιστον να μη διχαστούμε (κι άλλο). Και ν' αποκτήσουμε μεγαλύτερη επίγνωση του τι γίνεται... Κι ας ελπίσουμε κάποια στιγμή όντως να υλοποιηθούν όσα επιθυμεί ο ‘κυρίαρχος λαός’, που έχει ήδη εκφράσει ξεκάθαρα τη βούληση του.
Ο κυβος ερριφθη !!
--------------------------------------------------------------------------------------------------!
Βγαίνει το ΟΧΙ! Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά! Δεν θα μας βγάλουνε από την Ευρώπη και το Ευρώ.
Α όχι στον διχασμό! Σιγά να μην μαλώσω μαζί σου για την άποψή μου. Σιγά και εγώ το καλό της πατρίδας μου ήθελα.
Ακόμα και τωρα,..τρωγομαστε μεταξυ μας!!!!!! Στα καναλια γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!!!! Μια φορα ενωμενοι δεν θα ειμαστε ποτε;;;;;;;;; Μια γροθια ΟΛΟΙ, να φυγει η σαπιλα, να στειλουμε τους κλεφτες πολιτικους στην φυλακη, να τηρουνται οι νομοι,.... ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ....ΟΧΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ....Δουλεια, δουλεια, δουλεια, για να αποδειξουμε οτι αξιζουμε σαν λαος, σαν κρατος.... ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ