χαχαχα...σιγουρα ειναι θεμα χημειας ... αφου οι μονοι πελατες που υπολογιζουν ειναι οι φαρμακευτηκες!
Printable View
χαχαχα...σιγουρα ειναι θεμα χημειας ... αφου οι μονοι πελατες που υπολογιζουν ειναι οι φαρμακευτηκες!
χαχαχαχαχαχαχαχα είσαι και εσυ ελαφρώς νουμερο σαν και μενα να ξερεις...
θα κάμνει με του νεου έτους μην τριλινισι....σιγα μη δεν καμνει αλλες
Η Ρέα έχω παρατηρήσει πως τους αγαπάει όλους στο Forum!!!Μιλάμε τέτοια αγάπη δεν υπάρχει!!
Η Fleur είναι λίγο πιο πονηρή...!Ακόμα δεν μπορώ να την ψυχολογήσω 100%....Ενώ της είχα ζητήσει να μου πει το μικρό της όνομα,έκανε πως δεν άκουσε...!
Κάτι φοβάται...!Που θα πάει όμως,θα την ψυχογραφήσω...!
Από το στυλ γραφής η Ρέα φαίνεται πως είναι ηλικιακά πιο μεγάλη από την Fleur αλλά αυτό δεν ισχύει σύμφωνα με ότι έχετε γράψει εσείς οι ίδιες οι κοπελίτσες..!!
Αυτά σαν μερικές παρατηρήσεις!Το βραδάκι οι υπόλοιπες παρατηρήσεις...!!
Σήμερα είμαι πιο καυστικός είναι η αλήθεια αλλά εσείς με τσιγκλάτε!Δεν φταίω!!;)
χαχαχα... ειμι και πουλι νουμιρο!!....
ωχου μαναμ με πιρ κιμενα η μπάλα!!..μαρι ..με μεγαλώνει το γραψιμ ? θα γραφου πιο νεανικια τουδε κ ξης.... και μην ξεχνατε.... σας αγαπω!!! χαχαχαχαχα
σου εγραψα καλέ ονομα. εσυ δεν το είδες ακόμα...τς τς τς
Απίστευτο...Όντως μου το είxε γράψει το όνομα της η Fleur αλλά επειδή η συγκεκριμένη λέξη εκτός από όνομα,χρησιμοποιείται και στην μουσική,με μπέρδεψε!
Και θεώρησα πως ήταν κάποια έκφραση,την Googlάριζα αλλά μάταια...!Δεν έβγαζα άκρη!
Sorry Fleur!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ την γκουγκλαρισε λεει
Σταυράκι μου μας την είπες λίγο ή ειναι ιδέα μου?... χαχαχαχα
Κορίτσια πάω να ξαπλώσω τώρα γιατί σήμερα κουράστηκα λίγο στην δουλειά παραπάνω!!!
Βρήκα φωτογραφία μου στο Pc που ήμουν 19 χρονών!Το 2002!Και στενοχωρήθηκα σκεπτόμενος το πως περνάνε τα χρόνια!
Μη με θάψετε όσο θα λείπω...!
καλη ξεκουραση σταυρακι ...και μην ξεχνας... σε αγαπω παλιογερε :p
σήμερα καλό το ξύπνημα αλλα εχω συμπτώματα κρυωματος και εχω ανησυχησει..οπως καταλαβαίνετε το θερμομετρο είναι σε σύνεχή χρήση
ξυπνηστε ρε σας λεω..εχω παθει πανικο....:Ρ