το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
Δεν είμαι υποχρεωμένος ΝΑ ΔΕΧΤΩ ούτε τις απόψεις σου, ούτε και την επιχειρηματολογία σου. Εσύ απλά περιμένεις όλοι οι υπόλοιποι να εναρμονίζονται με την δική σου άποψη. "Εγώ" δεν είμαι "εσύ" και "εσύ" δεν είσαι "εγώ". Αν δεν μπορείς να δεχθείς μια γνώμη διαφορετική από τη δική σου καλό θα ήταν να αποφεύγεις να εμπλέκεσαι σε - όπως λές - "διαλογο". Ειδικά αν "διάλογος" για σένα σημαίνει να προσκυνάνε όλοι την άποψη σου.
πρωτα αναστατωνεις τα μέλη και αφου τα φερεις στα ορια τους με την ειρωνεια σου μετα φωναζεις την διαχειρηση, αν αργησει η διαχειρηση να φωναξεις την μαμα σου να μας μαλωσει!!... τα μελη πρεπει απλα να σταματησουν να σου απαντανε για να μαθεις να σεβεσαι ή απλα να φυγεις ...
Άκουσέ με λίγο σε κάτι για να το τελειώνουμε.Δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε οι 2 μας.Αν με ξαναπροκαλέσεις θα σου κατεβάσω όλα τα θεία κι όλο σου το σόι.
Εδώ μέσα,υπάρχει κόσμος που πραγματικά έχει πρόβλημα.Υπάρχει κόσμος που θέλει μια συμπαράσταση.Μια βοήθεια.Μια κουβέντα.Εϊμαστε μια παρέα (μου,σου,του) ,όταν αυτή την παρέα νιώθει ότι δεν την έχει ή απλά δεν την έχει έξω.Με λίγα λόγια δεν χρειάζοντε ''φωστήρες'',αλλά άτομα με κατανόηση.
ΑΝ παρατήρησες μπαίνω σπάνια στο φόρουμ πλην τον τελευταίο καιρό που μπαίνω ανά εβδομάδα.Ξέρεις γιατί το κάνω?Γιατί όταν είχα πρόβλημα,υπήρξαν άτομα εδώ μέσα που μου στάθηκαν,μου έδειξαν κατανόηση και μου έδωσαν χώρο να γράψω για εμένα και για πράγματα που ίσως δεν μπορούσα να τα πω πουθενά.Με λίγα λόγια μου έδωσαν βήμα για να ξεκινήσω την προσπάθειά μου.Νιώθω την ανάγκη,να βοηθήσω όσους μπορώ,με τον τρόπο που μπορώ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!!
Γνωρίζουν όλοι το ποιος είμαι και δεν κρύβομαι από κανέναν!!!Δεν έχω προκαλέσει ποτέ,δεν έχω βρίσει ποτέ,δεν ειρονεύτικα ποτέ και ΠΟΤΕ δεν έκανα χαβαλέ με πρόβλημα κάποιου.Κι αυτά δεν τα κάνω ποτέ στη ζωή μου.Πόσο μάλλον σε ένα φόρουμ.Προσπαθούσα με νύχια και με δόντια να μη κάνω το πρόβλημα του άλλου και δικό μου όταν ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ!!!!
Ειλικρινά σου εύχομαι να μη νιώσεις ποτέ πως είναι να ζεις χωρίς ελπίδα και μέρα με την ημέρα να νιώθεις πως χάνεις τον ευατό σου.ΔΕΝ το έχεις νιώσει και φαίνεται από αυτά που γράφεις.ΤΟυλάχιστον σεβάσου αυτούς που παλεύουν καθημερινά με την οποιαδήποτε ψυχική διαταραχή και ψάχνουν κάπου να πιαστούν.Εγώ (και πολλοί άλλοι) είμαι εδώ για να πιαστούν,εσύ είσαι εδώ για να τους γυρίσεις κι άλλο πίσω.
Ξαναλέω,αν με προκαλέσεις ξανά θα σου δαγκώσω το ...ποστ!!!
{p.S}Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα και μερικοί από αυτούς σου απάντησαν σε διάφορα,που πραγματικά αυτό που κάνουν το κάνουν με την καρδιά τους κι όχι για να περνάει η ώρα.Ονόματα δεν λέμε,γλύτσες δεν είμα(στε)ι.
{p.S2}Ήταν φάουλ η κάθε σου αντίδραση σε κάτι που δεν σου άρεζε η απλά δεν συμφωνούσες με αυτό.
{p.S3}Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να στερεί από κάποιον την ελπίδα και την προσπάθεια.Κάποια στιγμή έγραψα σε μια απάντησή του που με ρώτησες ''τι να πω στην οικογένεια κάποιου και μπλα μπλα''.Σου είπα,να κάνουν υπομονή,να δώσουν χρόνο και μόλις περάσει όλο αυτό θα καταλάβουν τι τους βοήθησε τελικά.Τώρα απλά άστους να κάνουν ότι θέλουν.
{p.S4}TO ψήνω να το πάρω το καλοκαιράκι αν έχω φράγκα.
Λυπάμαι που τα μέλη αναστατώνονται από τις απόψεις και θέσεις μου. Αλλά δεν τα υποχρέωσα ούτε να τις διαβάσουν ούτε να τις δεχθούν. Όπως έχετε δικαίωμα να έχετε τις αντιρρήσεις σας σε όσα γράφω, έτσι έχω και εγώ δικαίωμα να έχω τις αντιρρήσεις μου σε όσα γράφετε. Αν αυτό σας ενοχλεί, μπορείτε να μεταβείτε σε άλλο νήμα
Καλή συνέχεια.
ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ [το ότι είμαι πολύ λίγος]. Σε ότι αφορά οποιαδήποτε "επιβολή" δεν βλέπω πως εσύ μπορείς να επιβάλεις κάτι σε μένα ή εγώ σε εσένα (ή οποιονδήποτε). Έχω μια άποψη διαφορετική από τη δική σου. Εσύ έχεις μια άποψη διαφορετική από τη δική μου. Μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε.
Καλή συνέχεια.
οχι δεν αναστατωσαν οι αποψεις σου..αλλα το υφος σου!!..δεν ξερεις να μιλας με ανθρωπους..ανεβασες ενα θεμα για να αυνανοθαυμαστεις... η αναγκη σου να αποδειξεις στον εαυτο σου καποιο ειδος ανωτεροτητας σε εχει φτασει στα ορια απελπισιας... και επειδη δεν προσκυνησαμε το "ειδωλο".. αρχισες να ξεκατινιαζεσαι και να βγαζεις τον πραγματικο εαυτο σου!!
και φυσικα ουτε και αυτο που σου λέω θα το καταλάβεις!! .. θα προσπαθησεις πάλι να το δεις σαν αγωνα για να υπερασπιστεις τα δικαιωματα σου να εχεις αποψη... δηλαδη απο την πορτα σου περνω και τηγανιζεις ψαρια πετα μου εναν κεφτε συνεννοηση...
Φυσικά και είναι άποψή μου το ότι είσαι πολύ λίγος.
Τελευταίο γιατί πάλι νιώθω ότι με δουλεύεις και σήμερα δεν είναι η μέρα μου για να κάνω πίσω.
Με λίγα λόγια κι ότι κι αν απαντήσεις,βρίσε κάνε ότι θέλεις,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να απαντήσω.Αν απαντήσω πάρ'το ότι δεν τιμάω το λόγια μου οπότε ότι είπα μέχρι τώρα ακυρώνεται.
Λοιπόν,μπαίνεις σε ένα φόρουμ ψυχολογίας για να ''καταγγείλεις'' (κατά κάποιον τρόπο) την μέθοδο με την οποία δουλεύουν οι ψυχολόγοι που κατά την άποψή σου,δεν είναι απλά λανθασμένη (που ίσως συμφωνούσαν πολλοί) αλλά είναι μια μορφή ''αφαίμαξης'' όπως αναφέρεις και υπο-θεραπείας ώστε να μην γίνεται ποτέ πλήρη θεραπεία για να μας ''χειραγωγούν''.Έτσι?Με λίγα λόγια αυτό είπες,μπορώ να το πω με άλλες 1000 διαφορετικές λέξεις,οπότε ΜΗΝ αρχίσεις πάλι τις θεωρίες σου.Άλλοστε σου είπα δεν απαντώ.
Στην συνέχεια κι ενώ είχαμε ανταλλάξει πριν λίγο καιρό μερικές απαντήσεις οι 2 μας στα θέματά σου,προσπαθώντας να καταλάβω τι έγινε και είσαι τόσο απόλυτος και δεν δέχεσαι καμία άλλη απάντηση ενώ εσύ έχεις κάθε δικαίωμα να γράφεις σελίδες με θεωρίες,άρχισες τις γνωστές καραμέλες ''Όποιος θέλει ας μην διαβάζει'' ''Μην απαντάει'' ''Μηδέν επιχειρήματα'' ''Λάσπη'' ''Ξύδι'' και αυτά.Όταν κάτι δεν σου άρεζε έλεγες αυτά.
Σήμερα διάβασα μερικά ποστ και πέφτω πάνω σε ένα (δεν θυμάμαι ακριβώς ποιος το έγραψε) που απλά σε ρώτησε τι έγινε και γράφεις αυτά που γράφεις.Όπως σε είχα ρωτήσει κι εγώ.Πες το μπας κι έχει κι άλλος την ίδια εμπειρία.Η απάντησή σου ήταν ''Δεν σε αφορά και δεν αφορά και κανέναν στο φόρουμ''΄.Εγω προσωπικά την εκλαμβάνω τουλάχιστον ως επιθετική και εριστική.Εγώ όταν σε ρώτησα,μου απάντησες ''Να μη σε νοιάζουν τα προσωπικά μου κι αν θα ήθελα εγώ να με ρωτάνε για τα προσωπικά μου''. Κοίτα που είναι το παράδοξο.Είμαστε σε φόρουμ ψυχολογίας,κατά καιρούς όλοι έχουμε βγάλει τα εσώψυχά μας,οπότε είναι λογικό να ρωτήσει καποιος.Τέσπα.Κι ενώ δεν απαντάς σε αυτό,έχεις ανοίξει θέμα κι όταν γράφει κάποιος κάτι που δεν σου αρέσει αρχίζεις να χρησιμοποιείς τις λέξεις που έγραψα πιο πάνω.
Να το βάλω σε βελάκια? ΑΝοίγω θέμα -> Μου απαντάνε -> Τους απαντώ να μη μου απαντάνε επειδή δε μου αρέσουν αυτά που γράφουν -> Μιλάω για σεβασμό απόψεων,άσχετα που δε το κάνω ο ίδιος ->Μπήκα να καταγγείλω,μη ρωτάτε τίποτα για εμένα.Ήμουν πρόββατο και ξύπνησα,ξυπνήστε κι εσείς.
Η αλήθεια είναι ότι τσατίστικα περισσότερο για το παράδειγμα που σου έγραψα με το λάθος τον γιατρών και που σου είπα αν άκουσες ποτέ για λάθος γιατρών.Εϊπαμε πάντα ''κάναμε ότι μπορούσαμε αλλά ο ασθενείς...''.ΟΜΕΡΤΑ.
Διαβάζοντας δηλαδή για τον θάνατο ενός 4χρονο κοριτσιού από ιατρικό λάθος και μπαλάκι το μπαλάκι τις ευθύνες,έρχεσαι εσύ να μας πεις .........
Καλά τώρα σοβάρα τι ακριβώς κάνω?Κάθομαι και σου εξηγώ?Αν είναι δυνατόν.Ίσως είσαι ή πρώτη αλλά ή δεύτερη δυσκολότερη εγχείρηση του κόσμου.Μάλλον η πρώτη.
Καλή συνέχεια και σε σένα.
Μα δεν σου ζήτησα εσένα ή οποιουδήποτε άλλου να θαυμάσετε την ανάρτηση μου. Εάν όμως βρείς τέτοιο σημείο δείξτο μου και μένα να το διαβάσω, ειδεμή τα όσα λες είναι ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ, ΕΙΤΕ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. Εκτός και αν ισχυρίζεσαι ότι σου έστελνα μηνύματα ζητώντας να μου απαντήσεις. Ότι έχω γράψει ως σχόλιο είναι απάντηση είτε σε απόψεις, θέσεις ή δηλώσεις τις οποίες ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.