η φυσικη ειναι δυσκολη την εχεις?η σ δυσκολευει αλλο μαθημα εσενα?τα προχωρας κομπλε?
Και βιολογια πρεπει να αριστευσεις αμα θες να περασεις.
Printable View
τα πηγαινα καλα με τη φυσικη ανεκαθεν και απο το σχολειο και στην προηγουμενη μου σχολη.νταξει δυσκολευομαι σε καποια πραγματα αλλα αρχη ειναι θα τα μαθω που θα παει.
βιολογια και χημεια πρεπει να γραψω 100σταρια..μακαρι!!
:) Μπου, καλυτερη η φαση σπιτι, εσυ ? η αγωγη η επικοινωνια με την γιατρο ?
καλυτερα ειμαι σο σπιτι.δε βλεπω ανθρωπακια στο δωματιο.βγαινω και καθομαι και στην τηλεοραση κλπ.μειωνουμε το tegretol εχουμε αυξησει πολυ το solian και το dipiperon.πριν μια εβδομαδα ειδα τη γιατρο μου εγραψε και xanax για οταν ειμαι κυριως εξω απο το σπιτι και αγχωνομαι με την παρακολουθηση αλλα 1-2 φορες τα χρειαστηκα.δε ξερω μ αυτη τη φραση "ολα αυτα προερχονται απο μια παθηση, τιποτα δεν ειναι πραγματικοτητα απο αυτα, μην αγχωνεσαι" τη λεω οταν με πιανουν τα δικα μου και ξεχνιεμαι αρκετα.
:) Πολυ χαιρομαι μπου για εσενα !!! Δεν ειναι και ευκολο να πηγαινεις κοντρα οταν το μυαλο τα παρουσιαζει τοσο πειστικά.
Και εγω πλεον οταν παει να με πιασει αυτολυπηση ή αυτο κατηγορια για το α,β,γ θεμα καποια στιγμη λεω - ωπα, δεν μιλας εσυ, μιλα το κομματι του αρρωστου μυαλου σου, ξεκολλα-
Δεν νικαω παντα και σε ολες τις μορφες εκδηλωσεις της παθησης μου αλλά τουλαχιστον κατι ειναι και αυτο!
γεια σας παιδια
ειναι εδω και 2 μερες που πιστευω ξανα οτι οι γονεις μου δεν ειναι οι πραγματικοι γονεις μου.οπως στην αρχη του thread που ελεγα οτι μ εχουν παρει απο τους πραγματικους γονεις απο μωρο και τους φυλακισανε καπου μακρυα για να μη μπορω να τους βρω.ετσι για να με παρακολουθουνε απο μικρο παιδι.
προσπαθω να πω στον εαυτο μου οτι ειναι απο την παθηση που εχω και δεν ειναι πραγματικη σκεψη αλλα δεν μπορω να με πεισω.
βλεπω οτι εκει που ηρεμω για λιγες μερες απο τα συμπτωματα γενικα με ξαναπιανει το παραληρημα οπως χαρακτηρισε η γιατρος τις σκεψεις μου αυτες η γιατρος αν θυμαμαι καλα.
γιατι κανω πισωγυρισματα στα συμπτωματα? σας συμβαινει κι εσας?αφου παιρνω χαπια που με βοηθησαν αρκετα και για καποιες μερες ηρεμω γιατι επανερχονται?πιανουν ή δεν πιανουν τα χαπια?δε μπορω να καταλαβω
επισης νιωθω πολυ αγχος.ή με το που ξυπνησω αγχωνομαι ή μετα απο λιγη ωρα.προσπαθω να αποφευγω τα xanax.
δεν καταλαβαινω πως λειτουργουν τα φαρμακα οπως ειπα και στο προηγουμενο post.
δηλαδη κανεις μικρουποτροπες παρολο που τα παιρνεις?και απο τι εξαρταται το ποτε θα γινεις καλα εντελως χωρις κανενα συμπτωμα?ή δε θα γινεις ποτε εντελως καλα?
πριν 1.5 χρονιο που ειχα παλι επεισοδιο.κρατησε 6-7μηνες αλλα μετα ημουν εντελως καλα και τωρα εδω και 4 μηνες παρολο που παιρνω αρκετα βοηθητικη αγωγη δεν ειμαι εντελως καλα..
Εγώ πάντως εντελώς καλά δεν είμαι ποτέ άμα εσύ έχεις και διαστήματα τετοια μάλλον είσαι από τους τυχερούς εγώ ειλικρινά έχει τρία χρόνια σηκώνομαι και δεν ξέρω πως θα είμαι και έχω βελτιωθεί πολύ σε σχέση με την αρχή πάντως έχω βαρύνει πολύ κι έχει βαρύνει και η ψυχολογία μου έχω να σου πω τέλος πάντων έτσι είναι και σε μένα να ξέρεις εδώ και χρόνια
τι να πω..απλα ανησυχω περισσοτερο γιατι καθε φορα το επεισοδιο ειναι πιο βαρυ.και τωρα με ανησυχει κι αυτο με τα φαρμακα..γιατι δε φευγουν τα συμπτωματα ολα?τοτε φαρμακα γιατι τα παιρνουμε?τα παιρνουμε και απλα συμβιβαζομαστε με οσα συμπτωματα αφαιρεσουν και με οσα δεν αφαιρεσουν το παιρνουμε αποφαση οτι μπορει ετσι να συνεχιστει για παντα?
Γεια σ βοο
Τα συμπτωματα θα φυγουνε σιγα σιγα ,μην ανυσηχεις ,απλα τυχαινει ο εγκεφαλος σ να γυρισει λιγο πισω,ομως μην τρομοκρατησε ειναι συχνο φαινομενο,Εσυ συνεχεισε να κανεις την αγωγη σου οπβς σου εχει πει ο γιατρος και να τον ενημερωσης και αυτον και τους γονεις σου οτι σου ξαναηρθανε μερικες σκεψεις ,πρεπει να ανεμερωαης για να ξερουν .
Επ[ισης θα σ προτεινα να προσπαθεις να μην τα σκεφτεσαι αυτα , και να μην αγχωνεσαι γιατι αυτο δεν βοηθαει.ΤΩρα κανε κατι και απασχολησε το μυαλο σ.ΚΑι μην ξεχνας καθε φορα που επιστρεφουν συμπτωματα να ενημερωνεται ο γιατρος σ και οι γονεις ,μην κανεις το λαθος να το κρυβεις.Αυτα και μην αγχωνεσαι απλα σ ηρθαν και θα σ ξαναφυγουν λογικα επειδη μαλλον εχεις και αγχος
οι δικοι μου δεν ξερουν τιποτα για το επεισοδιο.τους ειχα πει οτι εχω επεισοδιο γενικα και αοριστα.δεν τους εμπιστευομουν λογω της καταστασης που περνουσα αλλα και γιατι θα επικρατουσε πανικος στο σπιτι.δεν θα αντιδρουσαν φυσιολογικα.δεν εμπιστευομουν κανεναν ουτε καν τη γιατρο μου, ουτε τον κολητο μου, ουτε την αδερφη μου που της εχω τοση αδυναμια κανεναν.μου εκαναν παρατηρησεις συνεχεια για το πως συμπεριφερομουν αυτους τους μηνες αλλα δεν τους αποκαλυψα τιποτα.
αν οι υποτροπες αυτες ειναι λογω αγχους σωθηκαμε..γιατι ειμαι πολυ αγχωδης αρα δε θα ηρεμησω ποτε.
προσπαθω να ξεχνιεμαι να μην τα σκεφτομαι αλλα δεν αλλαζει κατι..
η γιατρος πριν 10 μερες ου την ειδα μου ειχε πει οτι αν σε μια εβδομαδα δεν ηρεμησουν αυτα τα συμπτωματα να αυξησω το dipiperon.αλλα ολη εκεινη την εβδομαδα ημουν σχετικα αρκετα καλα.τωρα το 2ημερο ξαναρχισαν αυτα.να αυξησω το χαπι οπως μου ειχε πει λετε ή να περιμενω κι αλλο να δω αν θα υποχωρησει η ολη φαση?