Σε τι θέλεις βοήθεια? Γενικά τις γνωριμίες μέσω ίντερνετ μην τις πολυεμπιστεύεσαι..
Γεια σου, σ' ευχαριστώ για την απάντηση... :)
Θέλω να μιλήσω σε κάποιον γιατί δύο είναι τα συναισθήματα που δεν αντέχω:ο φόβος κι η ενοχή κι αυτός με τρόμαξε πολύ γιατί οκ, μπορεί να μην έχει στοιχεία μου αλλά με πίεζε πάρα πολύ ψυχολογικά με την επιμονή του κι ένιωσα απαίσια κι εντελώς αδύναμη και δεν ήξερα πως να τον κάνω να σταματήσει...χωρίς πλάκα, χθες με έκανε χάλια και όταν είδα ότι το συνέχισε και σήμερα τον μπλόκαρα...
Δεν τις εμπιστεύομαι ιδιαίτερα, με τρομάζουν περισσότερο απ' ότι οι κανονικές μερικές φορές κι εγώ δεν είχα σκοπό να βγω μαζί του απλά κουβέντα και παρέα ήθελα αλλά αυτός μάλλον άλλα σκεφτότανε...
Χοντρικά αναφέρθηκα σε ''ερωτικό πόθο''...τον φιλάς επειδή σ΄αρέσει και το θες ,όχι για να του δείξεις ότι σ΄αρέσει....
Δεν το λέω για την κύκνος που έχει μια χ ευαισθησία, ούτε λέω να μην τον φιλάς τον άλλο...στην πράξη ναι είναι αλλιώς...το σχολίασα σε θεωρητικό επίπεδο μόνο.....
Νομίζω ότι επειδή πανικοβλήθηκα...τα έχασα και δεν ήξερα τι να κάνω και τι να πω, δεν το περίμενα αυτό δηλαδή αν είναι δυνατόν τι γάμοι και πανηγύρια με το καλημέρα σας;;; Αφού σε κάποια φάση ταράχτηκα τόσο που τον παράτησα κι αυτόν και τον υπολογιστή όπου φύγει φύγει και πήγα στο κρεβάτι ν' αγκαλιάσω σφιχτά το λούτρινο σκυλάκι με το οποίο κοιμάμαι...
Κοίτα απο την στιγμή που δεν έχει τα στοιχεία σου,δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι.Τον μπλοκάρεις και άντε γεια..
Κυκνε γεια σου!!
Νομιζω αυτα περι γαμων και οικογενειας προφανως τα ειπε για να κερδισει την εμπιστοσυνη σου, να δεις οτι σκεφτεται σοβαρα.
Αλλα οκ το οτι ειναι πισω απο την οθονη ενος υπολογιστη με ενα προσωπο αγνωστο για σενα ειναι επιφοβο.
Αφου και εσυ φοβασαι τι βαζεις το δαχτυλακι σου στη φωτια??
Μια φίλη μου το πρότεινε, μάλλον για να δυναμώσω και να μη νιώθω τόσο μόνη αλλά αυτός ήταν περίπτωση ρε συ, δεν συμφωνείς;
Δεν μου έχει ξαναμιλήσει κανείς έτσι ούτε με έχει πιέσει τόσο πολύ, αυτό μου είναι άκρως απωθητικό! Δεν κερδίζεις έτσι μια γυναίκα, αν κάποιος σε πιέζει χωρίς να γνωρίζεστε καν φαντάσου τι έχει να γίνει αν παραγνωριστείτε...βρε ουστ!
Χαίρομαι Mara :) Εντάξει, μιλάω και με δυο ακόμη άτομα αλλά κάνουμε απλά κουβέντα κι αυτό δεν με ενοχλεί, εσύ το βρίσκεις κακό; Και αν τυχόν συμπαθηστούμε να βγούμε στην πορεία; Ίσως, λέμε τώρα, δεν το σκέφτομαι καν τώρα εγώ απλά ο ένας μου το πρότεινε για φιλικά αλλά χωρίς να επιμένει αφού αρνήθηκα ευγενικά όχι σαν τον άλλον!
Πάντως δεν νιώθω καλά αυτή τη στιγμή (για να μην πηγαίνω και στο άλλο μου θέμα και ζαλίζομαι), χθες με πήρε ο ύπνος και δεν πήρα το βραδινό μου φάρμακο, ελπίζω τώρα που θα πάρω τα πρωινά να συνέλθω λίγο...
Κυκνε, την αποψη ΜΟΥ θα σου πω, και εσυ κρινεις...
Ειμαι κατα των γνωριμιων μεσω ιντερνετ! γιατι ο αλλος μπορει να παιζει ρολο, να υποκρινεται, να πουλαει κατι που δεν εχει. Εσυ μετα οταν τον γνωρισεις, εχεις την εικονα που σου εχει δωσει, και δυσκολα μπορεις να διακρινεις την αληθεια του.
Που ξερεις οτι ο αλλος σου λεει αληθειες και οχι ψεμματα? που ξερεις ποσες ωρες εχουν ξοδεψει στο ιντερνετ και για ποσα χρονια, και ποσο εχουν τελειοποιησει τη χειριστικοτητα τους?
Η ασφαλεια που υποτιθεται οτι νιωθεις πισω απο μια οθονη ειναι μια ψευδαισθηση. Νιωθεις ασφαλης γιατι δεν εκτιθεσαι αλλα δεν βλεπεις τον αλλο, κρυβεσαι εσυ αλλα κρυβεται και ο αλλος.
Επειδη εχεις μια Α ευαισθησια, εχεις πληγωθει συν το οτι κουβαλας το βαρος της κακοποιησης στο σπιτι, θα σου συστηνα να εισαι επιλεκτικη στις επαφες σου. Ο κοσμος δεν ειναι το ιντερνετ. Βγες εξω, δες κοσμο, αν δεν γουσταρεις να μιλησεις, δεν εισαι υποχρεωμενη να μιλησεις, αλλα εξω, στην αληθινη ζωη.
Εδω ειμαστε για να πουμε οσα δεν μπορουμε να πουμε εξω.
Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι κακό...δεν θα μιλήσεις μια μέρα και θα πας να βγεις ...θα τον ψυχολογήσεις...αν λέει ψέμματα κλπ δεν θα φανεί αυτό κάποια στιγμή? θα φανεί ρε παιδιά....
Βέβαια δεν πρέπει να είσαι και αφελής αλλά ούτε και να χεις ''φοβο'' που θα σε μπερδεύει παραπάνω...πρέπει να χεις και μια εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου , αν θεωρείς ότι έχεις ένστικτο, αλλιώς .....
Η Κυκνος ειναι εξυπνη , τοχω διπιστωσει , αλλα με τις φοβιες της , θα παει 40 + , και δεν θα την θελει κανενας .......αξιολογος .................οπως λεει και μια ρηση , 'μια 40αρα εχει αξια μονον για καποιον που την αγαπησε νεωτερη .........'