κάποια δεν μπορείς να τα μάθεις χωρίς να τα ζήσεις?
Printable View
κάποια δεν μπορείς να τα μάθεις χωρίς να τα ζήσεις?
Μπορείς να ακούσεις απόψεις, να τα συζητήσεις κλπ. Αλλά την αληθινή τους διάσταση θα την δεις όταν τα βιώσεις ο ίδιος.
Σκέψου ρε παιδί μου ένα άλλο παράδειγμα. Μπορείς να διαβάσεις για το τρέξιμο, να δεις βιντεάκια, να ρωτήσεις κόσμο. Μέχρι να τρέξεις ο ίδιος, δε θα έχεις βιώσει τι σημαίνει τρέξιμο.
Απλα εχε στο μυαλο σου... Οτι στην χειροτερη περιπτωση θα σου πει ενα Οχι... ουτε θα χαλασει ο κοσμος ουτε κατι αλλο... ολοι οι αντρες εχουμε ακουσει δεκαδες οχι στην ζωη μας.
μπορείς να μου τα ετειολογησεις αυτά που λες?
Oι κοπελες, καταλαβαινουν αμεσως τον ντροπαλο, τον ατολμο, τον μη επικοινωνιακο τυπο, τον διστακτικο, τον δειλο, οταν εχεις σαν αντρας τετοια χαρακτηριστικα δυστυχως δεν εχεις και πολλες πιθανοτητες για προσεγγιση, κανεις μπαμ απο χιλιομετρα και λογικο ειναι οτι θα σε αποφυγει, η θα εισαι στην αναμονη μεχρι να κουραστεις/βαρεθεις ο ιδιος και να απομακρυνθεις απο μονος σου.Θα εισαι το καλο παιδι, το συμπαθητικο που απλα θα παραμεινει στη φιλικη ζωνη και θα βρει τοιχο για τα υπολοιπα.
Εμενα μου εχουν πει οτι ειμαι ντροπαλος, οτι κοιταζω αλλου, δεν μιλαω πολυ, πραγματα που τα καταλαβαινω και μονος μου δηλαδη δεν χρειαζεται να μου πουν κατι. Για να ξεφυγεις απο αυτο, θα πρεπει να γινεις πιο ενδιαφερον, πιο ελκυστικος σαν ατομο, οχι μονο απο αποψη εμφανισης,αλλα και επικοινωνιακα, αν σε ρωτησουν που βγαινεις και συ απαντησεις, ε δεν βγαινω και πολυ νταξει, η ποσες σχεσεις ειχες ως τωρα ,και εσυ απαντησεις μετα απο πολυ σκεψη, μια, θα καταλαβει οτι εισαι πισω σε καποια πραγματα και θα ψαχτει για αλλον.
Η πιτσιρικα η 23-25 χρονων, περιμενει απο εναν 28-30 που θα γνωρισει, να ειναι αυτος ο εμπειρος, να παιρνει αυτος πρωτοβουλιες, να κανει αυτος προτασεις για πραγματα, να παει να την παρει απο το σπιτι, να την γυρισει εδω εκει, να της κανει 2-3 κοπλιμεντα, αν βγειτε ραντεβου καπου, θα προσπαθησει να μαθει πραγματα για σενα, αν εσυ εισαι κλειστος, κοιτας απο ντροπη το πατωμα, η σου πει δωσε facebook και εσυ πεις α δεν εχω, θα δειξεις οτι εισαι απειρος να διαχειριστεις τη συνεχεια, αυτοματως χανει το ενδιαφερον, θα σε ριξει και 2-3 κραξιματα στην παρεα της και δεν θα την ξαναδεις.
Ο φοβος της απορριψης παντα υπαρχει, το εχω αντιμετωπισει, δεν εχω παει να πω σε κοπελα που μου αρεσει, να εκφρασω ενα ενδιαφερον, γιατι φοβηθηκα οτι θα στραβωσει και θα γυρισω με το κεφαλι σκυμμενο. Aλλοι δεν το παιρνουν τοσο προσωπικα, σου λεει δεν εκατσε, στην επομενη, θα ξαναπροσπαθησω. Η ντροπαλοτητα και η δυστακτικοτητα στον αντρα ειναι μειονεκτημα γιατι φαινεσαι αδυναμος στα ματια μιας κοπελας.
Αφού είναι έτσι οι κανόνες του φλερτ και του έρωτα (που δυστυχώς έτσι είναι συνήθως), ας πάνε οι γυναίκες όσο είναι νέες με τους δυνατούς-επιθετικούς-τολμηρούς-έμπειρους και μετά ας μείνουν στο ράφι κι ας γεράσουν μόνες. Γιατί οκ, και στα ζώα τα θηλυκά θέλουν τον δυνατότερο, αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτό για να κάνουμε ακριβώς ό,τι κάνουν τα ζώα.