Οταν η επιθυμια, γινεται εξαρτηση, ειναι αναμενομενο να μισεις το αντικειμενο της επιθυμιας σου.
Printable View
Οταν η επιθυμια, γινεται εξαρτηση, ειναι αναμενομενο να μισεις το αντικειμενο της επιθυμιας σου.
Η κακουργα η γυναικα! τολμα να κρατα αναμεσα στα ποδια της το φαρμακο σου! Αυτο που σε κανει καλα, τη δοση σου. Και δεν τα ανοιγει ευκολα η κακουργα! Παρα μονο οι πουτανες. Ναι, αυτες.
χεχεχεχεχεχεχεQuote:
Originally posted by weird
Η κακουργα η γυναικα! τολμα να κρατα αναμεσα στα ποδια της το φαρμακο σου! Αυτο που σε κανει καλα, τη δοση σου. Και δεν τα ανοιγει ευκολα η κακουργα! Παρα μονο οι πουτανες. Ναι, αυτες.
Μα σοβαρά τώρα.. πιστεύετε αυτά που λέει??????
Ισως. Ειναι δικαιωμα σου να μην τον πιστευεις ( εξαλλου οκαθενας εδω μεσα μπορει να γραφει οτι θελει )Woman, θεωρω ομως οτι ο πικ μας ανοιγεται και εκφραζει τις πραγματικες του αποψεις.
Τότε μην τον ειρωνεύεσαι και προσπάθησε να τον βοηθήσεις (αν την θέλει και την χρειάζεται δηλαδή την βοήθεια)!Quote:
Ισως. Ειναι δικαιωμα σου να μην τον πιστευεις ( εξαλλου οκαθενας εδω μεσα μπορει να γραφει οτι θελει )Woman, θεωρω ομως οτι ο πικ μας ανοιγεται και εκφραζει τις πραγματικες του αποψεις.
WOMAN ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
Tι εγινε ρε? Παλι ελειπα και με θαβατε??? Ποιος φοβαται τις γυναικες και νιωθει αδυναμος? Πατε καλα ρε γυναικακια???
Πρεπει να σας εχουν πειραξει πολυ τα γραφομενα μου, δεν εξηγειται αλλιως... Χαχαχα!!!
Αχ μωρο μου... με καταλαβαινεις σιγα-σιγα :-)Quote:
Εγώ λοιπόν Picker θα προτιμούσα να δώσω άλλα ονόματα στο θέμα σου όπως \"Μην αγοράζετε έρωτα\" ,\"Μην πουλιέστε στις γκόμενες\" κ.α
Δεν τον ειρωνευομαι. Η εκτιμηση σου του υφους μου ειναι λανθασμενη, αλλα δεν εχεις κι αδικο, ειναι ευκολως παρεξηγισιμο.Quote:
Originally posted by Woman
Τότε μην τον ειρωνεύεσαι και προσπάθησε να τον βοηθήσεις (αν την θέλει και την χρειάζεται δηλαδή την βοήθεια)!Quote:
Αιντε και συ βλαμμενο!! :PP Αρκετη ενεργεια καταναλωσα για να με χλευαζεις στο τελος.... Καλη συνεχεια στον δρομο σου κι οταν κοψεις τις πουτανες θα ναι ενα μεγαλο βημα για σενα, που ξερεις, ισως στην επομενη σου σχεση?? Το ευχομαι. Μιλω παντα φιλικα. Κουραστηκα να ασχολουμαι, οτι ειχα να πω στο ειπα.Quote:
Originally posted by picker
Αχ μωρο μου... με καταλαβαινεις σιγα-σιγα :-)Quote:
Quote:
Κουραστηκα να ασχολουμαι, οτι ειχα να πω στο ειπα.
pick,
αυτη σβηστην....
:cool:
Τι νοημα εχει το μηνυμα σου αυτο ?Quote:
Originally posted by krino
Quote:
pick,
αυτη σβηστην....
Γιατι θα πρεπει να εχει καποιο ιδιαιτερο νοημα??Quote:
Τι νοημα εχει το μηνυμα σου αυτο ?Quote:
Originally posted by krino
Quote:
pick,
αυτη σβηστην....
Α, καλα το καταλαβα οτι ειναι ανουσιο.