ειναι το πριν ... 3 μερες πριν την επεμβαση για την ακριβεια ..
η διπλανη ειναι απο χθες το βραδυ ..
και διπλα ενα κοντινο για την mitsokolo Μου!
Printable View
ειναι το πριν ... 3 μερες πριν την επεμβαση για την ακριβεια ..
η διπλανη ειναι απο χθες το βραδυ ..
και διπλα ενα κοντινο για την mitsokolo Μου!
ζωητσα, τι κουκλαρα εισαι κ εσυ!!!!
τι χρωματα!!!
(αλλος ανθρωπος με πριν , αλλα ειναι κ το στιλ ρε γμτ... που τα κιλα δε σου επιτρεπουν η σε κανουν να πιστευεις οτι δε σου επιτρεπουν να εχεις!! εγω το παθαινω παντως).
καλα, μην επιτρεψεις ποτε ξανα σε κανεναν να σε κανει να μη νιωθεις θεα!!!
Κουκλάρα και η Ζωή, φοβαρά μάτια και γλυκήτατη!!! Φοβερή ήδη η αλλαγή, καλή συνέχεια!!!
το θεμα ειναι να καταφερουμε εμεις να νοιωθουμε καλα με τον εαυτο μας ...
η δευτερη στα 130 φευγαQuote:
Originally posted by migg
εδω στα 140 φευγα
ειδατε τι κουκλα ε? και τα ματια πσσσσσσ τι να λεμε τωρα σαν διαμαντια ειναι!
ζωιτσα, μεγαλη διαφορα!!! αντε για το στραικ τωρα!!! τα ματια... καλα απεχτου δικιο ειχε το μιτσοκολο
Ζωή τεράστια η διαφορά!όχι μόνο από θέμα κιλών,το πρόσωπό σου άλλαξε εντελώς!Και δείχνεις και πολύ μικρότερη!Για τα μάτια τι να πω...!Μπράβο σου:wink2:
καλε migg στο golden hall εισαι στην δευτερη φωτο. μονο με 10 κιλα και δες καλε μεγαλη διαφορα. στειλε και το σημερα καλε μην μας κρατας σε αγωνια , 10-10 τα κιλα
το θεμα πως τωρα καταλαβαινω πως ημουν ..
τοτε ελεγα μα τι μου λενε τωρα μια χαρα ειμαι, καμια δεκαρια κιλα θελω μονο να χασω ...
αλλα τωρα βλεπω πραγαμτικα πως ημουν ...
στη πρωτη φωτο ειμαι στο γαμο του αδερφου μου, και στεναχωριεμαι γιατι σε ολες τις φωτογραφιες ειμαι χαλια μαμωτο .. χαχα
αλλα ευχομαι οταν με το καλο κανουν παιδακι να ειμαι καλη στις φωτος της βαπτισης χαχαχα!
αν στα 10 κιλα ηταν τοσο θεαματικη αλλαγη της migg sκεψου τωρα .... μιση θα ειναι!!!
και γω μια αγωνια την εχω! :lol:
αντε βρε μιγκ το τωρα θελουμε :P
το κοινο παραληρει
Cherie κούκλα πριν και ακόμα πιο κουκλάρα στο μετά ;)
Katie δυστηχώς τις δικές σου δεν πρόλαβα να τις δω :( μπορείς να τις αφήσεις ποσταρισμένες και απλά να σβήσεις το πρόσωπο ;)
mitsokolaki μου εσύ στο είπα και προχτές,δεν υπάρχεις!!!
zwhtsa επειδή έτυχε και σε ήξερα στο φβ πριν καταλάβω πως είσαι και στο φόρουμ και είχα δει μόνο τωρινές φώτο,ένα έχω να πω η διαφορά είναι τεράστια!!!!!!!!!!πριν έμοιαζες με μία κυριούλα (σόρυ κιόλας) και τώρα είσαι μία κουκλάρα!!! για τα μάτια δεν λέω τίποτα,.,,,τα λόγια είναι περιττα;)
edit katie,κούκλα!!!!!!!!!!!!!!!! εντωμεταξύ κάποια μου θυμίζεις πολύ έντονα αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω ποια :D
Αγγελουδάκι μάλλον τα μπέρδεψες λιγάκι:bisou:
Η Katie είναι στο πριν και μετά που είδες,και όντως είναι κούκλα!