Ελιωσα στο γελιο λεμε,τετοιο τρελο threadaki δεν εχει ματαγινει,αααχ κοριτσια εδω μεσα για σπιτι καλιε,παρτε καλιεεεε!Αμ,αν δεν ταιριαζαμε...Τι λεει η προεδρος;Οτι ΠΡΩΤΑ ξεχεζω και μετα μαλαγανιαζω;AΙΣΧΟΣ αγαπητο μου ακροατηριο,τουτο μονο εχω να δηλωσω εμπροσθεν σας!--Με κοβετε πως το παω σιγα σιγα προς το επισημο ε?--Εγω κυρια μου,ταυτοχρονα ξεχεζω και μαλαγανιαζω,χαχαχα.Ζητω ταπεινα συγγνωμη απο τις συντροφισσες μου της επαναστατικης ζυγαριας,που κατα μιση ωρα αργοπορησα και εχασα το ραντεβου μας για το ζυγισμα,αλλα μολις γυρισα,δουλευω απο το πρωι.Ειμαι ενα μπαζο τωρα απο την κουραση,αλλα σταθερη και πιστη στις αξιες,τις παραδοσεις,τα ηθη και εθιμα της Ομαδος R,εσπευσα να:
1)ουρησω(συγγνωμη,αλλα μηπως θελετε να λερωσω το thread,Ε,Ε?)Οχι αμα θετε,πετε το!!!
2)βγαλω τακουνι,αναθεμα σας τακουνια,να βαλω παντοφλιτσες χαλια εμπριμε γεροντιστικες
3)μπω στο τοπικ μας,διαβασω τα ποστς σας(οσο παει και θα θελουμε ωρες να διαβασουμε τα σημερινα λεμε γλωσσουδες μου εσεις(ποια μιλαει,χαχα)
4)συρθω στο καθηκον της υπεραναλυσης της αναλυτικοτητας του αναλυτικου μου βαρους
***Παιρνει σοβαρο υφος,δασκαλας σε σχολειο υψηλης κοινωνιας,σουφρωνει τα ξεβαμμενα χειλη της-τι καλε,απο το πρωι βαμμενη- θελετε να ειμαι και αψογη δηλαδις,ε μα πια! και με βαθια,επιβλητικη φωνη ανακοινωνει με το στηθος προτεταμενο***
69,7
(Κατοπιν αφηνει τη σοβαροτητα και τις μ@λ..ες και πεταει ρουχα στον αερα,τραγουδαει γυμνη στην ταρατσα,βαζει στη διαπασων το στερεοφωνικο να ουρλιαζει¨Γιορταζω,γιορτα� �ω,μα ουτε που το φωναζωωωω,θα διασκεδαζω ως το πρωΙΙΙΙ"η τελοσπαντων κατι τετοιο,κατι σκυλια αρχιζουνε να παριστανουν τους λυκους της πολεως,μια υστερικη γειτονισσα εμφανιζεται και τη βριζει και...το πιασατε φανταζομαι ετσι?μη λεω κι αλλα!)
Χαρηκα οσο να το πεις,γιατι το 6 μπροστα εχω να το δω απο το 2005,αλλα να πω την αληθεια κοριτσια,οχι δεν το γλεντησα,γιατι αυτες τις μερες εχω πολυ πιο σοβαρα πραγματα να με απασχολουν απο τα κατι γραμμαρια που χανω,εξαλλου περναω μαζι σας τοσο καλα,που το παω χαλλλλαρα οπως ελεγε μια ψυχη!!!Νομιζω πως δεν το γλεντησα ξερετε γιατι?Γιατι το σημαντικοτερο ειναι για μενα οτι τρωω-τις περισσοτερες μερες-πρωινο πια,οτι εκοψα τα αναψυκτικα,τα λιπαρα και την εναλλαγη αλμυρου-γλυκου,το ασυναισθητο μασημα οποιασδηποτε χαζομαρας εβλεπα μπροστα μου,και χαιρομαι περισσοτερο αυτα.Χανω αργα πλεον,αλλα δε στερουμαι,δεν πειναω ιδιαιτερα και η γλυκια σας παρεα με κανει να αισθανομαι τοσο βολικα,τοσο καλυτερα,που δεν με νοιαζει αν κανω και μεχρι τον Σεπτεμβρη να χασω τα υπολοιπα κιλα...Υπενθυμιση,την προηγουμενη Παρασκευη ημουν 70,3,αρα εχασα 600 γραμμαρια μεσα στην εβδομαδα.
Φιλακια,γμτ,εχασα το chatarisma σημερα,ε?Κακουργες!