Kαλησπερα κοριτσια μου,ειστε καλα??Σαs ευχαριστω πολυ,πολυ για τα ποστ σαs.Nα σαs υπενθυμισω,πωs δεν κανω χρηση των reductil,δεν τα εχω δοκιμασει καν,αλλα το σκεφτομαι σοβαρα,αν και εναs φιλοs,οπωs εγραψα και σε προηγουμενο post,κατεληξε στο νοσοκομειο,αλλα δεν ξερω αν επεξε ρολο,η τοτε ψυχολογικη του κατασταση.Μονο με συνταγη γιατρου θα κανω το βημα αυτο,επισηs ενα αλλο νεο ειναι οτι η ζυγαρια μου,η οποια ειναι ηλεκτρονικη,εχει διαφορα με του φαρμακειου 2κιλα.Ισωs θελει πεταμα απο τον 1 οροφο,`η σπασιμο για να νιωσω καλυτερα.Να ρωτησω αν ξερει καποια,μαγιο ωραια,για ευσωμεs,ξερετε που εχει?σε ποια καταστηματα ??Τωρα οσον αφορα την εμφανιση,επειδη ειμαι απολυτα ειλικρινειs,δεν ειναι το παν,φυσικα και ειναι η καλλιεργεια,ο τροποs συμπεριφοραs,τα εσωτερικα χαρισματα,κτλ,αλλα μαs ελκυει και ενα αντραs γοητευτικοs,με ωραια δοντια,χαμογελο,ματια,χερι� �,κτλβασικα οι αδυνατοι αντρεs δεν μου αρεσουν,οι γεροδεμενοι,με αθλητικο σωμα θα ελεγα θα ηταν το ιδανικο για μενα,αλλα αμα αυτα τα πειs,γενικα σε καποιουs `η σε γνωστεs σου,θα σου πουν,καλα ζηταs εναν τετοιο αντρα,και εισαι πχ τοσο παχια,εε μην μου πειτε οτι δεν το εχετε ακουσει,σαs ειχα πει μια περιπτωση στη γειτονια μου,με μια κοπελα παρα πολλα κιλα,και με εναν εμφανισιμο νεο,τι εγινε??ανατρεξτε σε παλαια ποστ να διαβασετε,για να μην κουραζω τιs υπολοιπεs,οι οποιεs ξερουν.Οπωs και να το κανουμε,scannarisma περναμε ολεs,εκει που τρελλενομαι με αλλο ενα θεμα ειναι οταν,σταματαω στο γρηγορη μικρογευματα,να παρω την μαυρη μου,μπαγκετα με γαλοπουλα,και μαρουλακι,που με κοιτανε και λενε μεσα τουs,κοιτα η``χοντρη`` τρωει,παs στη θαλασσα πεζειs και λιγο,ρακετεs,παιζειs kαι λιγο beach voley,γιατι εμενα μου αρεσουν και τα δυο,και θα λενε οι αλλοι ,κοιτα ``η χοντρη``θελει και ρακετεs,θελει και beach voley,και εσυ το κανειs μπαs,και χασειs κανενα ευλογημενο κιλο.ΤΙΙ ανθρωποι θεε μου.Αλλοs δηλαδη που δεν ειναι χοντροs,και εχει μια τεραστια μυτη παραδειγμα,να παμε να του φωναζουμε,πω,πω με αυτην την μυτη,ηρθεs να κανειs μπανιο στη θαλασσα?αλλα να σαs πω κατι,και σε αυτον με την μεγαλη μυτη,εχω ακουσει αλλουs να λενε,``τσιμπα κανενα κεφτεδακι``,χαχαχα,σε τι κοσμο ζουμε τελικα???Μαλλον πρσπαθουν να μειωσουν το αλλον,για να νιωθουν εκεινοι καλα,δεν εξηγητε αλλιωs,εγω πραγματικα το λεω,δεν εχω κοροιδεψει ανθρωπο,δεν εχει καμμια ουσια,που το κανουν,καποιοι/εs.Eσειs τι λετε??για πειτε την αποψη σαs!