Δεν είναι μόνο μεταξύ μας η διαφωνία. Μου επιτίθονται όλες επειδή δεν με πιστεύουν. Έλεος δλδ
Printable View
Δεν είναι μόνο μεταξύ μας η διαφωνία. Μου επιτίθονται όλες επειδή δεν με πιστεύουν. Έλεος δλδ
οπως βλεπεις λιλυ προσπαθω αλλα δεν με αφηνει να αγιασω....
Ποιος σε εδιωξε απο το φορουμ κοπελια??? και ναι σε βαρεθηκε η ψυχη μου τοσες μερες να κλαιγεσαι και τα κοριτσια εδω να σε παρηγορουν να σου προτινουν λυσεις και εσυ ολα να τα αποριπτεις και το ενα να σου βρωμαει το αλλο να σου ξινιζει. και πηγες στο αλλο φορουμ και κλαιγεσαι λες και ειμαστε στο νηπιαγωγειο. σε παρακαλω πολυ κοφτο επιτελους εχεις γινει ρεζιλι και ακομα δε το εχεις καταλαβει και επιμενεις. ενας ανθρωπος δεν βρεθηκε να σε υποστηριξει δε σου λεει κατι αυτο??? προσπαθουσανε τα κοριτσια τοσες μερες να σε στηριξουνε να σε βοηθησουνε και τελικα βρηκανε τον μπελα τους και πας να βγεις και λαδι.... τι να πω απλα ειναι κριμα.
τελος παντων το κοβω εγω ως μεγαλυτερη και τελος. για χατηρι της λιλυ που την πικραναμε. και επειδη κατα βαθος νιωθω ασχημα που σε στησαμε στον τοιχο και ας σου αξιζε. οπως ειπα κι αλλες φορες ελπιζω να βγεις γρηγορα απο τον λαβυρινθο που μπλεχτηκες οσο εισαι μικρη ακομα και εχεις χρονο.
κι εγω σ αγαπω λιλυ μου και σενα και τα αλλα κοριτσια και για χαρη σας θα το βουλωσω. ελπιζω να μη με τσιγκλισουν παλι βεβαια γτ ανθρωπος ειμαι κι εγω ποση υπομονη να κανω...
Ποιά κορίτσια προσπάθησαν να με υποστηρίξουν και βρήκαν το μπελά τους; Και γιατί το συνεχίζεις κοπέλα μου, δεν είπαμε να το σταματήσεις;; Εσύ η ίδια δεν μου είπες ότι με βαρέθηκες άρα τι να κάνω στο φόρουμ; Πως μιλάς έτσι βλέπεις; Δεν μου βρωμάει το ένα το άλλο μου ξυνίζει, είχα επιχειρήματα!!!!! Δεν με ενδιαφέρει αν δεν βρέθηκε κανένας άνθρωπος να με υποστηρίξει μπαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι εδώ μέσα (εκτός από λίγες πολύ λίγες όπως η λίλυ)
Μου άξιζε που με στήσατε στον τοίχο; Για ποιό λόγο;
κοιταξε αμα συνεχισεις ειμαι σιγουρη οτι ακομα και η λιλυ θα λυγισει... αν και ειναι υποδειγμα υπομονης και καλοσυνης...
Σ'ευχαριστώ espritaki μου, είναι ότι καλύτερο θα μπορούσες να κάνεις.
Από ότι διάβασα και σε άλλο τόπικ, της έγινε κριτική και παρατηρήσεις από ενα δυο παιδιά μαζί,
ανοίγονται πολλά μέτωπα έτσι, και θολώνει , νευριάζει λέει και καμιά κουβέντα παραπάνω,
νατες οι παρεξηγήσεις, είναι και το γραπτό που δεν βοηθάει,
σ'ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λογάκια esprit μου
επιτελους ανελαβε δραση ο διαχειριστης!
Εγώ λέω κουβέντα παραπάνω; Ή αυτές που μου επιτίθονται και με κατάβρισαν; Εγώ κράτησα το επίπεδό μου εκτός από όταν είχα προειδοποιήσει ότι αν με ξαναπουν βλήμα θα αρχίσω. Και με ξαναείπαν.
μη με ευχαριστεις την αληθεια λεω. καλως η κακως ειμαι ετσι παντα... λεω τα πραγματα οπως εχουν με αποτελεσμα καποιοι να μη το αντεχουν αλλα ειλικρινα οσο κι αν προσπαθησα να χαιδευω τους αλλους με ψευτικες παρηγοριες δε μου βγηκε...
ελατε βρε κοριτσια τωρα.. σαν μωρακια κανετε!!! αυτος ξεκινησε..οχι αυτος..αφηστε το να παει στο καλο!!!!ενταξει δεν εγινε και τιποτα..
Μαράκι μου άφησε το , μη το τραβάς τώρα γιατι είσαι λίγο εκνευρισμένη, και παρασύρεσαι.Quote:
Originally posted by lbp
Μου άξιζε που με στήσατε στον τοίχο; Για ποιό λόγο;
Από ότι διάβασα και σε αυτό και στο άλλο τόπικ, έτυχε να έχεις κανει μερικά λάθη στη διατροφή σου, έχεις και το προβληματάκι με το θυρεοειδή σου και δεν χάνεις, έτσι δημιουργήθηκε διαφωνια.
Αυτό εννοεί, επειδή ήταν δυό τρία κορίτσια μαζί και σου το εξηγούσαν.
Είπαμε γράφοντας είναι δύσκολο να φανεί τι έννοια έχουν οι λέξεις μας, , ηρέμησε τώρα λίγο
lily θα το κανω για εσενα και το nadinaki που μου το ζητησαν... και ενταξει και την esprit kai thn bad :p
ειπα κι εγω... παλι δε 8α με αναφερουν εμενα? :P
Το ήξερα Ζωίτσα μου οτι είσαι υπέροχο κορίτσι κι εσύ, σ'ευχαριστώ πολύ πολύ :)Quote:
Originally posted by zwhtsa
lily θα το κανω για εσενα και το nadinaki που μου το ζητησαν... και ενταξει και την esprit kai thn bad :p