badgirl μου χαιρομαι παρα πολυ για σενα!Τα ρουχα ειναι μεγαλο κεφαλαιο και μεγαλο κινητρο για την απωλεια κιλων.
Printable View
badgirl μου χαιρομαι παρα πολυ για σενα!Τα ρουχα ειναι μεγαλο κεφαλαιο και μεγαλο κινητρο για την απωλεια κιλων.
ναι αλλα επαναπαυτηκα παλι κ εκει που ειχα χασει κανενα γραμμαριο εφαγα χθε βραδυ γεμιστα...
αχχχχχχχχχχχχχ τι θα με κανω ρε γαμωτο μου.
εκανα μια βολτα στα μαγαζια και πραγματικα ειδα φετος πολυ ομορφα ρουχα στις βιτρινες!! ειδικα στην αγορα του Βυρωνα, ειδα ρουχα πολυ ξεχωριστα σε καλα μαγαζια και τιμες 5-10-15-20 ευρω...
το μωρο μου, το μονο που μου λεει συνεχως ειναι... "βγαλε τα μαυρα ρε Μαιρουλα"... εκεινος φοραει πολυ χρωμα... λεω να παω μεσασ τη βδομαδα μια βολτα απο το Βυρωνα για ψωνια..... θα ψαξω κανενα ελαστικο καπρι, ωστε να μπορεσω να το φοραω κ αν χασω μετα και να παρω κανενα παιχνιδιαρικο μπλουζακι χρωματιστο!!! :)
Με μαγιώ τι κάνετε κορίτσια; Είδα κάποια τανκίνι που μου άρεσαν,είναι αυτά που έχουν μπλουζάκι από πάνω και χωριστά το κάτω,σαν κομμένο ολόσωμο.Αλλά δεν ξέρω το στήθος που θα μπει... είναι ένα πρόβλημα.Έχει κι άλλα σα φουστανάκια,αλλά θα 'μαι λες και βγήκα από ταινία του '50...
Καμιά ιδέα έχετε;Τα ολόσωμα τα σιχάθηκα πλέον,μπικίνι δε θέλω ως φαλαινίτσα...
Γιατί δε δοκιμάζεις ένα τανκίνι? Μπορεί και να χωρέσει το στήθος σου, δεν το ξέρεις από πριν.
Για τα φουστανάκια, ούτε να το σκέφτεσαι. Δεν έχω δει καμία ως τώρα να τα φοράει, μην κάνεις την αρχή, γιατί θα προσελκύσεις βλέμματα.
Το μπικίνι θέλει γερή υποστήριξη, οπότε...
Το ολόσωμο μου ακούγεται επίσης ελκυστικό. Καμιά φορά δε φοράμε ότι θέλουμε, αλλά ότι μας πάει.
ʼρα, προτείνω τανκίνι ή ολόσωμο.
Eνταξει παιδια σημερα εγινε το απιστευτο. Δοκιμασα μια φουστα small στα Sprider και μου επεσε κανονικα στο πατωμα... δεν κρατιοταν καν απο τα κοκκαλα. Αν αυτο δεν ειναι αποδειξη οτι πρεπει να σταματησω τη διαιτα δεν ξερω τι ειναι...
Τα φουστανάκια είναι χάλια,δεν τα σκέφτηκα καθόλου.Θα φαίνομαι σαν την τρελλή και χοντρή του χωριού.Αν μπορούσα θα έβαζα οτιδήποτε,αλλά δεν παίζει ως σενάριο.Ακόμα και 70 να φτάσω, έχω πολλά σημάδια,ραγάδες,ουλές από εγχείρηση.Πρέπει να ψαχτώ για τανκίνι,να παίρνω και λίγο αέρα!
Αλλά που θα το βρω δεν ξέρω,από μεγέθη τι παίζει άραγε...
Θα πας σε κατάστημα Ulla Popken. Εκεί είδα τανκίνι, πριν δεν ήξερα καν την ύπαρξή τους. Από μεγέθη, νομίζω πως καλύπτουν κάθε σώμα. Για μένα προτιμώ το ολόσωμο, σκουρόχρωμο κατά προτίμηση, αλλά ποτέ γιαγιαδίστικο.
Όσο για τα σημάδια, τις ραγάδες, την κυτταρίτιδα, τι να κάνουμε, δικά μας είναι, απόδειξη όσων περάσαμε για να φτάσουμε στα 70 κιλά.
Πηνελόπη, ένα θα πω:
Και στα δικά μας!!!!
Όντως,μαζί με τις φούστες να "πέφτουν" και τα στόματα ...
κ εγω εχω προβλημα με το μαγιω γιατι θέλω να φορέσω στράπλες κ φοβαμαι μη δε με κραταει!παντως ευτυχως φετος φαινομαι πολύ καλύτερα στο κάτω απο οτι περσυ πχ.φοραω μπραζιλ βασικα αλλα ευτυχως τα ποδια μου κ απο κυτταριτιδα ειμαι οκ!αν εφευγαν κ τα πλαινα θα μουν πολύ καλα.
Πηνελοπη , ειναι απλα συγκινητικο αυτο που εχεις καταφερει..
ε καλα οχι και συγκινητικο... υπερβολες!
Κι ομως..Μπραβο σου.Quote:
Originally posted by penelope1985
ε καλα οχι και συγκινητικο... υπερβολες!
κ που να την δεις κιολας την Πηνελόπη που ειναι κορμάρα!