Πολύ ψηλή θα τα χάσεις και θα σε κουκλαρα κρατά γερά
Printable View
Πολύ ψηλή θα τα χάσεις και θα σε κουκλαρα κρατά γερά
dew πραγματικα τα κιλα που αναγραφεις κατω απο καθε φωτογραφια δε φαινονται οτι ειναι τοσα.Εισαι πολυ ψηλη σιγουρα φαινεται αυτο.Τελικα οσες εχουμε υψος βοηθαει απιστευτα.Γιατι κι εμενα δε μου φαινονται οτι ειναι τοσα τα κιλα και μπορω να λεω και ψεματακια σε οσους δε θελω να ξερουνε.:P
Υστερογραφο.Αμα πουλας τα ποδια σου ενδιαφερομαι.:P:P:P
Παιδιά ευχαριστώ, αν και σε καμία φωτογραφία δεν ήμουν απόλυτα ευχαριστημένη με τα κιλά μου, τουλάχιστον προσπαθώ να μη το βγάζω σε κόμπλεξ και να μη κρύβομαι.. Στα 85-90 αν και είχα αρκετή κοιλιά, κανείς δε φαινόταν να επικεντρώνεται σε αυτό μιας και προσπαθούσα να τονίζω τα πόδια μου.
Το παράπονό μου είναι ότι ποτέ δεν είχα μεσούλα και ποτέ δεν θα έχω.. όσα και αν χάσω.
Προς το παρών τις κοιτάω και τις χειρότερες και τις καλύτερες και μου δίνουν κουράγιο να συνεχίσω :D
Δε μπορούσα να φανταστώ ότι στις φωτογραφίες των 85 κ 90 κιλών είσαι τόσο!!!Με καμία δύναμη!
dew εισαι κουκλα!Μιλαμε μ αρεσει που λες για κοιλια κ αγυμναστα ποδια!ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ????μ αρεσαν παρα πολύ οι φωτο σου!
σου στειλα κ u2u
Quote:
Originally posted by tidekpe
Επιτέλους...βρήκα μια γυναίκα που δεν ντρέπεται να πει αυτό που, πιστεύω νιώθουμε πολλές..Ναι, είναι σπαστικό και κουραστικό όλο αυτό το περί σώματος, μαλλιού, νυχιού κ.λ.π. γιατί είναι ένα πρέπει παραπάνω.....Κι εγώ το κάνω γιατί πρέπει....πολλλές φορές...λίγες το ευχαριστιέμαι....Quote:
Originally posted by changes
και βαρετο.δεν ξερω να ειναι που ειμαι βαρια και κουραζομαι;Quote:
Originally posted by Constance
Eμενα μου αρεσει πολυ η διαδικασια περιποιησης.Δηλαδη να κανεις μπανιο με ωραιο αρωματικο αφροντους και μετα να βαζεις την κρεμα σωματος, οτι και να ειναι αυτη.Ειναι ψυχοανεβαστικον.:P
παντως το βαριεμαι.το κανω βεβαια με το ζορι.αν δε βαλω ξηραινομαι.
τι ωραια που ηταν οταν ημαστε παιδακια και καναμε ενα ντουζακι 2 λεπτων και αντε γεια.
τωρα κρεμες αποτριχωσεις πατουσες νυχια και και και ατελειωτα ειναι
Αχ κορίτσια και εγώ μαζί σας είμαι. Ποσο μου αρεσε όταν ήμουνα μικρή κυκλοφορούσα ξυπόλητη και δε με ένοιαζε τίποτα. Τωρα πρέπει να βαψω νύχι, να προσέξω φτέρνα, να κάνω αποτρίχωση και όλες αυτές τις βλακείες.
Βεβαια μου αρέσει πολύ όταν μου τα περιποιούνται άλλοι, αλλά όταν στο τέλος ερχεται η λυπητερή του λογαριασμου λέω καλύτερα να τα κάνω μόνη μου, την ώρα που θέλω και όποτε θέλω...
Quote:
Originally posted by dew
Μη ντρέπεστε να σχολιάσετε οτιδήποτε, για αυτό και τις έβαλα :P Σε αυτές των 85-90 κιλών ένοιωθα πολύ όμορφα με τον εαυτό μου και γεμάτη ενέργεια και ας ήμουν υπέρβαρη. Απλά μακάρι να είχα καταφέρει να τα συντηρήσω παρά να πάρω την ανηφόρα.. Αλλά και στα πολύ χοντρά μου δε με νοιάζει να βγω ολόσωμες, απλά δε τις δείχνω αλλού χαχαχα
'Οποιος θέλει να δει πρόσωπο είμαι στο facebook, όποιος θέλει να με κάνει φίλη (εκεί έχω μόνο πρόσωπο :D).
dew τι πόδι ειναι αυτό!!!! απλά τέλειο.. εισαι ψηλή και ακομη και στα 110 δε δειχνεις άσχημα. Σου ευχομαι να ξαναφτάσεις τα 85-90 γιατί απλά εκεί νομίζω ότι εισαι και αισθάνεσαι τέλεια.
Βρε semie μου, εσύ είσαι κουκλάρα! Το πρόσωπο δε το συζητώ.. αλλά και το σώμα σου είναι πολύ ωραίο!
ΥΓ. Μοιραζόμαστε και την ίδια τρέλα βλέπω.. τα ταξίδια :D
dew
στη φώτο με το τζινακι είσαι απλά τέλεια!
Για τη μέση που λες έχω να σου προτείνω μια άσκηση. Λέγεται θέση της γάτας στη γιογκα και είναι αυτή:
http://www.youtube.com/watch?v=CfoAq3MNkus
αχ κανε με και εμενα add....πραγματικα δεν σου φαινονται καθολου...εισαι τυχερη που εχεις τετοιο υψος γιατι θα τα χασεις και πιο ευκολα...
καλα δε το συζητω δε χανω με τπτ ταξιδια προτιμω να δουλεψω οσο χρειαστει παραπανω αλλα να παω καπου!!!!χιχιχιQuote:
Originally posted by dew
Βρε semie μου, εσύ είσαι κουκλάρα! Το πρόσωπο δε το συζητώ.. αλλά και το σώμα σου είναι πολύ ωραίο!
ΥΓ. Μοιραζόμαστε και την ίδια τρέλα βλέπω.. τα ταξίδια :D
σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα πρεπει να χασω αρκετα ακομα για να φαινομαι ωραια δυστυχως!!
pennou έχεις u2u :P
Βασικά μόλις είδα τις φωτογραφίες που έχεις εδώ, είναι τέλειες και είσαι μόνο 4 κιλά παραπάνω από ότι σε αυτή με το ροζάκι;
Τελικά μάλλον είμαι η μόνη χοντρούλα εδώ μεσα :D
Quote:
Originally posted by dew
pennou έχεις u2u :P
Βασικά μόλις είδα τις φωτογραφίες που έχεις εδώ, είναι τέλειες και είσαι μόνο 4 κιλά παραπάνω από ότι σε αυτή με το ροζάκι;
Τελικά μάλλον είμαι η μόνη χοντρούλα εδώ μεσα :D
δεν εχω λαβει κατι αγαπη
dew θελω το εσωτερικο των ποδιων σου τωρα πλιζ :D
για το καλοκαιρι! τον χειμωνα το κρυβω το δικο μου! :D