οκ Ευχομαι καλη επιτυχια!Ε ΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑς!
Printable View
οκ Ευχομαι καλη επιτυχια!Ε ΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑς!
ναι βρε. ποτε δεν ξερεις! σαν εκεινο το λιποτοξ που εχασε ενα σωρο ποντους μια κοπελα-δεν θυμαμαι το nick της. σε αλλους δουλευουν και σε αλλους οχι.
το λιποτοξ ΔΕΝ ειναι δυνατο να κανει αυτα που εγραφε το νεο μελος. δε γινεται.
ουτε θεμα οργανισμου ουτε τιποτα.
δε γινεται να παιρνεις ενα χαπι και να μειωνονται οι ποντοι χωρις να κουνας ουτε το φρυδι και ταυτοχρονα η ζυγαρια να μενει ιδια και απαραλλαχτη.
δε γινεται
καλημερα :)
και εγω ετσι νομιζω αλλά ποτε δε ξερεις!
θελω να ελπιζω οτι η δικια μου διατροφη θα δωσει τα ποθητα αποτελεσματα αν και κρατω τις αμφιβολιες μου!!
δεν πειραζει, παντα με αμφιβολιες ξεκιναμε.
οταν φτασεις στα -5 θα σταματησουν οι αμφιβολιες και θα πηγαινεις σφαιρα
και που να δεις που στην πρωτη βδομαδα ειχα χασει 2 κιλα, εκανα μια μαλακια (απαγορευεται το μπαλσαμικο και εγω ειχα κανει φαι με μπαλσαμικο) και το 1,5 το ειχα βαλει! τωρα αρχιζω να ξανακατεβαινω και εχασα στην τελευται βδομαδα 1 κιλο! αντε και παρακατω μου!
α, σημερα ζυγιστηκε και η κορη! 86,5!! σοκ?
Αυτο με το φρυδι μου αρεσε!Quote:
Originally posted by click
το λιποτοξ ΔΕΝ ειναι δυνατο να κανει αυτα που εγραφε το νεο μελος. δε γινεται.
ουτε θεμα οργανισμου ουτε τιποτα.
δε γινεται να παιρνεις ενα χαπι και να μειωνονται οι ποντοι χωρις να κουνας ουτε το φρυδι
ΔΗΛ.Η κορη σου μειωσε η πηρε;Quote:
Originally posted by BARB3
και που να δεις που στην πρωτη βδομαδα ειχα χασει 2 κιλα, εκανα μια μαλακια (απαγορευεται το μπαλσαμικο και εγω ειχα κανει φαι με μπαλσαμικο) και το 1,5 το ειχα βαλει! τωρα αρχιζω να ξανακατεβαινω και εχασα στην τελευται βδομαδα 1 κιλο! αντε και παρακατω μου!
αν εχεις ακομη την απορια, αυτο ειναι το αρχικο βαρος της lessing. εχει μια βδομαδα που ξεκινησε και υα ζυγιστει στις 2 για να μην αγχωνεται.Quote:
Originally posted by lessing
ΔΗΛ.Η κορη σου μειωσε η πηρε;Quote:
Originally posted by BARB3
καλημερα κουκλες. δεν προλαβαινω για σημερα να σας πω νεα. τιποτε ομως το τραγικο ή ενθαρυντικο.
α, εχθες κατα απο πολυυυυ καιρο εκανα και 15 λεπτα διαδρομο στο 4. αλιμονο! πανε οι αντοχες που ειχα αποκτησει με κοπους! που θα μου παει ομως! χρονο να βρισκω και κατι θα κανουμε!
και εκει που ελεγα οτι δεν εχω χρονο, αποφασισα να γραψω μερικα ακομη λογακια εδω!
λοιπον η διατροφη μου σημερα θα ειναι λιγο πολυ
πρωι τοστ με κασερι. μεσημερι κρεμυδοπιττα. απογευματινο (κατα τις 6) φασολαδα χωρις ντοματα και λαχανοσαλατα, ψωμι και μανταρινια. βραδυνο μπορει και τιποτε.
η κορη
πρωι πιτακια με τυρι. δεκατιανο μπανανα και μανταρινια μεσημεριανο κοτοπουλο με χορτοσουπα (βραστο το λεμε εμεις) απογευματοβραδυνο κατα τις 6:30 καλαμποκομακαρονια με σαλτσα, τυρι και καλαμποκοψωμο.
κοριτσια θελ βοηθεια και ιδεες για φαγητα. για αυριο θα εχω ψαρια με πατατοσαλατα. και για τεταρτη? φασολαδα νομιζω. και για πεμπτη?
εσεις λετε ιδεες γιατι ειναι και πολλα που δνε τρωμε αλλά θα με βοηθησετε τα μαλα!!
Μπιφτέκια ίσως? ή σνίτσελ κοτόπουλο?
μπιφτεκια δεν μπορω να κανω πωλινα μου γιατι δεν τρωμε ψωμι και επισης δε τρωειε και η κορη κρεας που γινεται μπιφτεκι και δεν θελω να βλεπει τους αλλους και να ζηλευει. ψαχνω να βρω κρεοπωλειο να κανει κοτοπουλο κιμα και μετα θα κανοιυμε και μπιφτεκια με καλαμποκοψωμο. το σνιτσελ κοτοπουλο κατι μου λεει. επειδη ομως δεν εχουμε αλευρι θα εκανα φιλετακια κοτοπουλο αλλά μαζι θελει συνοδευτικο πχ τηγανητες πατατες. ολο αυτο θα μου παρει 1 ωρα μαγειρεμα. εγω επειδη δεν εχω πολυ χρονο ελευθερο θα ηθελα σε 1 ωρα να κανω ενα φαι για 2 ημερες οποτε αυτα τα της ωρας τα κραταω για γιορτες/αργιες κλπ.
παντως σε αυχαριστω πολυ που με βοηθας! και τωρα θυμηθηκα εκεινο το πως το ειπατε! κατι με ρυζι και μελιτζανες και κοτοπουλο αναποδο! εχω τη συνταγη σπιτι και την ειχα στα υποψην! μονο που δεν τρωμε ρυζι, ουτε μπληγουρι και ελεγα αν τη δοκιμασω με τιποτε τηγανητη πατατα ή καλαμποκομακαρονο! με μακαρονια το εχεις δοκιμασει αραγε? εχω και ισια και τριβελακια και πενες. προτινεις καποιο? τι λες?
κατσε κατσε, γιατι πιος είπε οχι χρειαζετε ψωμι το μπιφτεκι? και δευτερον πιος είπε ότι το μπιφτέκι γίνετε μόνο με βοδινό ή χοιρινό?
Το μακλούμπα λες? Με πλιγούρι άμμα το κάνεις κάτι γίνετε, αλλά με μακαρόνια όχι δεν λέει.
Δεν μου λες, φρεσκια κρέμα τρώτε? μανιτάρια? ζαμπον γαλοπούλας? μουρθε μια ιδεά!