αν διαβασεις τις προηγουμενες σελιδες ειχα γραψει κ τα άλλα προβληματα που εχω μ αυτον τον ανθρωπο.μακαρι να ταν μονο αυτο.γενικά μου πεσανε πολλά μαζι και νοιωθω τοσο χαλια.θα πεσω να κοιμηθώ.ευχαριστω που απαντησες.καληνυχτα
Printable View
αν διαβασεις τις προηγουμενες σελιδες ειχα γραψει κ τα άλλα προβληματα που εχω μ αυτον τον ανθρωπο.μακαρι να ταν μονο αυτο.γενικά μου πεσανε πολλά μαζι και νοιωθω τοσο χαλια.θα πεσω να κοιμηθώ.ευχαριστω που απαντησες.καληνυχτα
alexandrita κ εγω το σκεφτομαι συνεχεια τον τελευταιο καιρο αυτο το πιο καλη η μοναξια...
granitoula, θυμασαι τι λεγαμε?Ολα αυτα πραγματικα δε σου αξιζουν...Δεν εχω να πω πολλα εδω μεσα (ειπαμε δεν εχω διαβασει βιβλια συμβουλευτικης.:P). Ελπιζω να βρεις τη δυναμη και να κανεις αυτο που ειναι καλο για σενα!
κοιμησου πανω στο θεμα κ βλεπεις γρανιτα μου...εσυ ξερεις καλυτερα!
τι να διαβασω? αυτο που ειπες τα περικλειει ολα!
ειχα τετοια χαρα για το χορο κ τωρα νοιωθω χαλια.καληνυχτα κοριτσια,ευχαριστω.φιλιά.
Κακως σου εφυγε η χαρα...Θα τα πουμε και απο κοντα για καφεδακι granita μου.Καλο βραδυ να εχεις.:love:
koralaki κριος,αρα ταιριαζω με ζυγους!!τυχαιο? δε νομιζω?????
σημερα εχω τις ιδιες ακριβως αποριες-σκεψεις!!!τι σκ@τ@ συμβαινει με τους αντρες ρε παιδι μου???:puzzled:
σε κυνηγαει,σε κανει να τον θελεις,σε γραφει,τρως χ,τρωει χ επι 2
εχετε βγει μια φορα και τρελενεται,δεν αντεχει αν δε σε δει την επομενη,καταπιεζεσαι,τρωει χ επισης
το παιζει βαρυ πεπονι και πανω που ολα πανε καλα και τον "μαζευεις" τρελενεται και εξαφανιζεται...χ και αυτος
το παιζει ανετος και χαλαρος και αμα βγεις με φιλη σου σου κανει δυσκολη τη ζωη και σε παρακολουθει....χ
πολλα χ...ελεος!
πω πω absolute! εγω παντως πριν απο την τελευταια μου σχέση ειχα γνωρισει μονο καλους και φυσιολογικους ανθρωπους που δε μαλωναμε ποτέ και τελικά βαρεθηκα.αρα εγω εχω το προβλημα!
τυχερη εισαι και αυτο ισως ειναι απλα τυχαιο,καποια στιγμη δυστηχως καποιοι πεφτουν και στην περιπτωση!
απλα εμενα τεινει να γινει συστηματικο και με εχει κουρασει απιστευτα...
κατι θα φταει σε μενα,δεν μπορει να ειμαι τοσο ατυχη πια!:(
συμφωνω!!Quote:
Originally posted by Constance
Κακως σου εφυγε η χαρα...
ειναι τελειο που ξεκινησες χορο! δε θα σου φυγει η χαρα! το αντιθετο, πρεπει να πορωθεις:smilegrin:
σκεφτομαι οτι σημερα ξυπνησα με μετρια προς κακη διαθεση. βαριεμαι και γενικα μαυριλα πολλη σημερα
σκέφτομαι ότι περνώ πολύ καλά μόνη μου αλλά.....μερικές φορές νιώθω τόσο μόνη που δεν το αντέχω!!!!!
σκεφτομαι οτι εκανα τη γυμναστικη μου και μου περασε η μαυριλα!! γιουπιιιιιιιιιιιιι
εχεις εμας marry! :smilegrin:
το ξέρω clickaki μου και αυτό μου δίνει πραγματικά δύναμη και ώθηση να συνεχίσω την προσπάθεια μου! :) να κάνω και εγω γυμναστική λες μπας και μου φύγει κ μένα η μαυρλίλα? ...αντε θα πάω λίγο περπάτημα μήπως αλλάξει η διάθεση μου... :)
μπραβο πηγαινε για λιγο περπατημα! εχετε καλο καιρο?
νομιζω οτι σημερα ηταν μια χαλια μέρα.ελπιζω η αυριανη να ναι καλύτερη.σημερα νοιωθω κουρασμενη.δεν θελω να κανω τπτ και ποναει το κεφαλι μου.ολη μερα κλαιω και δε ξερω τι θελω.γενικα νοιωθω χαλια.