Δεν εχω κανενα παραπονο Ροζ.. Ηταν η πρωτη μου δουλεια αν εξαιρεσεις τις δουλειες που εκανα οσο σπουδαζα..
Printable View
Δεν εχω κανενα παραπονο Ροζ.. Ηταν η πρωτη μου δουλεια αν εξαιρεσεις τις δουλειες που εκανα οσο σπουδαζα..
δελαδις? :SQuote:
Originally posted by spaceride
Ισως εχει να κανει με το πως οριζεις το ΣΟΥ...(ο κυριος μετα σου)Quote:
Originally posted by smart
δεν το εθεσα σωστα αλλα δεν εβρισκα τη σωστη λεξη ή εκφραση.
εννοω το να αισθανεσαι οτι "ανηκεις " καπου , οτι καπου εινα το σπιτι σου, η δουλεια σου γενικα .."σου"..
Σταθεροτητα vs στασιμοτητας
με το αν ειναι πραγματικα ΜΟΥ εννοεις?
η κατι αλλο...?
εγω δεν κανω αυτο το οποιο σπουδασα.Quote:
Originally posted by POZ
Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι εγώ προσωπικά είμαι 3 μήνες άνεργη και ψυχολογικά εχω πιάσει πάτο.Όχι επειδή δν μου αρέσει να αράζω, αλλά επειδή το να νιώθεις μη δημιουργικός είναι πολυ πολυ πολύ χειρότερο απτο να κάνεις κάτι το οποίο βαριέσαι..Η ερώτηση:Οι δουλειές που κάνετε είναι σχετικές με το αντικείμενο που σπουδάσατε ή ξεκινήσατε κάτι απλά για βιοποριστικούς λόγους κ μετά παραμείνατε εκεί??
ισα ισα , εφυγα απο αυτο που εκανα, που ηταν αυτο που σπουδασα.... κ εφυγα γιατι ειχα βαρεθει, ειχα κουραστει , ειχα μπουχτισει κ η νεα δουλεια μου φαινοταν πολυ πρωτοποριακη κ εξιταριστικη... πιο μονιμη αρα πιο ασφαλης...
και βασικα μετα απο αυτο το χαος...γιατι διαψευστηκα τοσο πολυ που μετα απο αυτο δεν μπορω να τολμησω να ονειρευτω κατι αλλο... πεφτει αμεσως λογοκρισια στον εγκεφαλο κ σκεφτομαι πως ό,τι κ να σκεφτω μια απ ιδια θα ειναι αφου αυτο ηταν τοσο μεγαλη απογοητευση!!
(να σημειωσω εδω-ισως το εκανε καποιος αλλος πιο πανω- οτι το θεμα ειναι κ πως αξιολογει καθενας τα πραγματα.
καποιος αλλος πιθανον να με θεωρουσε αχαριστη η τρελη...
προσπαθω να σκεφτω κ αντικειμενικα...
μπρδευομαι..μπερδευομαι...)
κι εγω πανω στο αντικειμενο που σπουδασα δουλευω... ειμαι 3 χρονια.το οτι δεν εχω απολυθει με την συμπεριφορα που εχω ειναι θαυμα.
σε ευχαριστω πολυ....μου εδειξες εναν δρομο...Quote:
Quote:
Σου ευχομαι πολυ γρηγορα να αισθανθεις λιγη δυναμη οτι μπορεις να αλλαξεις τις επιλογες που δε σε αντιπροσωπευουν πια ή να γινεις ευελικτη μεσα σε αυτες..Ειλικρινα απο βαθους ψυχης
αυτο θα προσπαθησω,αλλα μαζι με ολα τα αλλα δεν ξερω πλεον για τι να πρωτοπαλεψω.η βουλιμια με πηγε πολυ πισω....
Μα και η βουλιμια (και καθε διατροφικη διαταραχη) αυτο το σκοπο ακριβως δεν εξυπηρετει? Να μας κανει να ασχολουμαστε με επιφανειακα πραγματα και να "καταπινουμε" αυτα που πραγματικα ειναι σημαντικα
ναι αλλά γιατί κατηγορείς αλεξανδρίτα πάντα την βουλιμία κ ποτέ την ανορεξία?
γιατι τελικα δε νομιζω να περασα ποτε ανορεξια...
απλως μια περιοδο λογω μεγαλης θλιψης μου κοπηκε η ορεξη,το παρακανα λιγο και στο τρεξιμο για να ξεσπασω και αδυνατησα πολυ... και φυσικα μετα γυρισε μπουμερανγκ
ο γιατρός σου τι λέει?
Kαταρχήν καλημέρα κ καλό μήνα!Κατα δεύτερον, κ εγώ έτσι ήθελα να πιστεύω, οτι δν ήταν ανορεξία αυτό που πέρασα, αλλά τώρα που το βλέπω πιο καθαρά, ήταν και παραήταν..ʼλλο μου κόβεται η όρεξη λόγω θλίψης(επειδή το έχω περάσει κ αυτό) και άλλο μετράω σαν μανιακή θερμίδες κ αν φάω ένα καρότο παραπάνω , καταλήγω να φάω τον κόσμο όλο κ μετά φροντίζω να τον αποβάλλω για να μην αποχωριστώ τα κοκκαλά μου..Εγώ τουλάχιστον αυτό πέρασα..τώρα αν το ψάξω καλύτερα, σίγουρα τα αίτια δν ήταν αισθητικά αλλά ένας τρόπος να εκφράσω την θλίψη μου αυτοκαταστρέφοντάς με , αλλά και πάλι, το οτι έτρεμα να ξεπεράσω τα 43 κιλά, ήταν καθαρά νευρική ανορεξιά.(ας το παραδεχομαι τουλάχιστον εδω μέσα , γιατί παραέξω δν υπάρχει περίπτωση προς το παρόν..)Quote:
Originally posted by alexandrita
γιατι τελικα δε νομιζω να περασα ποτε ανορεξια...
απλως μια περιοδο λογω μεγαλης θλιψης μου κοπηκε η ορεξη,το παρακανα λιγο και στο τρεξιμο για να ξεσπασω και αδυνατησα πολυ... και φυσικα μετα γυρισε μπουμερανγκ
Ρε παιδια ειτε βουλιμια το πουμε, ειτε ανορεξια το πουμε το ιδιο πραγμα δεν ειναι απλα με διαφορετικη εκφραση? Τον ιδιο πονο και την ιδια αγωνια εχουν και τα 2.. Εξαλλου πολλοι ανθρωποι (μην πω οι περισσοτεροι) κανουν περασματα απο ολες τις διατροφικες διαταραχες..Εγω εχω περασει απο ολα..ανορεξια, βουλιμια (και εκκαθαριστικου τυπου και περιοριστικου), αδηφαγικη διαταραχη...εχω κανει πολλα guest xaxaxaxa...το ιδιο πραγμα ομως ηταν κατω απο ολα αυτα...διαχειριζομουν τα θεματα μου μεσα απο την τροφη..ειτε τρωγοντας την, ειτε περιοριζοντας την, ειτε ελεγχοντας την κι αλλα πολλα -ντας την..
ΥΓ Βουλιανα που εισαι να τσακωθουμε λιγο για εκτονωση??? χαχαχαχα
κεγώ ρε κορίτσια προσπαθώ να καταλάβω πως σκέφτεστε.ενώ κάνει μπαμ οτι το πρόβλημα είναι η ανορεξία,ποτέ δν το δέχεστε κ από την άλλη μισείτε την βουλιμία ενώ θα ευχόσασταν να είστε ανορεξικές αντί για βουλιμικές.δν ξέρω τώρα ειδικός δν είμαι αλλά είναι ξεκάθαρα τα πράματα.όταν είσαι ανορεξικός είναι πολύ δύσκολο να μην καταλήξεις κ στην βουλιμία μετά από τόση στέρηση αλλά η πηγή του κακού είναι άλλη.
συγγνώμη αν γίνομαι σπαστικό
spacerider διαφωνώ αν με ρωτάς πιστεύω οτι πρέπει να χουμε μια ξεκάθαρη εικόνα του εαυτού μας για να αντιμετωπίσουμε αυτό που έχουμε.. κ αφού μπορούμε να το πούμε όπως θέλουμε γιατί τότε όλα τα κορίτσια με χαμηλή μάζα σώματος ποτέ δν λεν οτι είναι ανορεξικές (πλην ελαχίστων εξαιρέσων) κ όλες χτυπιούντε για την βουλιμία?
αλλά δν επιμένω άλλο γιατί γίνομαι ενοχλητική κ δν θέλω να με περάσετε για καβγατζού
εγω που ειμαι αγορακι δε μου μιλας?? ε? ε?
συμφωνω απολυτα βουλιανα..μην ξεχναμε οτι υπαρχουν υποκειμενικα και αντικειμενικα βουλιμικα..εκει ισως μπερδευονται οι περισσοτεροι