οχι,κοριτσια, αυτη τη φορα θα το νικησουμε το διαβολακι!
εχω αναγκη να αισθανθω σαν φυσιολογικος ανθρωπος ξανα!
σημειωνω σημερα 3 μερες χωρις υπερφαγικο!
Printable View
οχι,κοριτσια, αυτη τη φορα θα το νικησουμε το διαβολακι!
εχω αναγκη να αισθανθω σαν φυσιολογικος ανθρωπος ξανα!
σημειωνω σημερα 3 μερες χωρις υπερφαγικο!
σημερα μια μερα χωρις υπερφαγικο:bouncing::bouncing::bouncing:
και χθες το βράδυ καλά, σχετικά με τα στάνταρτς μου. δηλαδή ένας φίλος μου πρόσφερε πίτσα και έφαγα, αφού πρώτα σκέφτηκα αν νιώθω φουσκωμένη και αν μπορώ να φάω. ούτως ή άλλως, δε θέλω να χάσω, θέλω απλώς να μη κυριεύομαι από επιθυμία για φαί, θέλω να το ελέγχω. και η πόση αλκόολ ήταν σε μετρημένα όρια.
μπραβο μπραβο μπραβο κοριτσια!!!!
ακομα μια μερα φτανει στο τελος της! :yes:
1 εβδομαδα χωρις υπερφαγικο!!!
ειμαι πολυ χαρουμενη!δεν θυμαμαι να εχω ξαναντεξει τοσο!!!:P
κοριτσια εσεις πως τα πατε?
Επιστροφή μετά απο πολύ καιρό και τσουνάμι υπερφαγικών...3 ημέρες καλά και 6 χάλια, κάπως έτσι κυλάει το πράγμα με τις κακές ημέρες όλο και να αυξάνονται, ουφ!
ΑΛΛΑ επειδή εδώ είναι το τόπικ θετικής ενέργειας και όχι της κλάψας, θα έρθω αύριο να γιόρτασω την πρώτη ημέρα!
ΥΓ Κοριτσάκια μου χαθήκαμε όλες μαζί, πού είστε; Ελπίζω να τα πηγαίνετε το ίδιο τέλεια με τότε που γράφαμε! Φιλιά πολλά!
ΚΑΛΗΜΕΕΕΡΑΑΑΑ!!!!!
επιτελους βρηκα τον κωδικο προσβασης και καταφερα να συνδεθω!!!
μου λειψατε παρα πολυ ολο το καλοκαιρι, εμπαινα επαιρνα τις δοσεις μου αλλα μεχρι εκει μου επετρεπε η δουλεια...
ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΟΥΥΥΥ!!! ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!! η απαισιοδοξια δεν μας ταιριαζει εμας! κοιταμε μονο μπροστα και ξερουμε πολυ καλα οτι μπορουμε να τα καταφερουμε! το οτι το ΘΕΛΟΥΜΕ πραγματικα μεσα απο την ψυχη μας ειναι αρκετο!!!
τα δικα μου διατροφικα νεα ειναι καλυτερα απο ποτε! νομιζω οτι η ταμπελα "υπερφαγικο" επιτελους ξεκολησε απο το μυαλο μου κι εχω καταφερει το αδιανοητο για μενα να σαβουριασω συνειδητοποιημενα μεχρι και 2 σνικερς (μπορει και 3...) και να μην ακολουθησει το χαος! τις ευχαριστηθηκα, τις ζητουσαν οι ορμονες μου, και μετα το ξεχασα... ουτε τυψεις ουτε τιποτα!
πραγματικα ουτε που θυμαμαι ποτε ηταν το τελευταιο υπερφαγικο!
υπεροχη αισθηση! ελευθερια! αχ! δικαιουμαστε ολες να ζησουμε αυτην την απελευθερωση! τα παντα τελικα ειναι θεμα οπτικης.
ελατε λοιπον να το δουμε αλλιως γιατι αξιζει.....
ΦΛΟ MOY!!!:bisou: :love::love:
Αχ δεν φαντάζεσαι πόσο χάρηκα που είδα ποστ σου!Για να μην πω όταν το διάβασα κιόλας...το χαμόγελο ένα με τα αυτιά!
Δεν είχα αμφιβολίες για εσένα βέβαια αλλά εσύ ξεπέρασες κάθε προσδοκία, άκου εκεί 3 σοκολατίτσες και μετά όλα καλά όλα ανθηρά! (Αυτά που σου έλεγα και με κοροιδευες γκουχ γκουχ)
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ βρε κορίτσι μου, μπράβο μπράβο μπράβο!!!!!
Οσο για εμένα ξεκίνησα λίγο αισιόδοξη αυτή τη φορά αλλά μετά την εμφάνιση σου σταρούμπα μου νιώθω πιο σίγουρη. Είσαι έμπνευση πώς να το κάνουμε! Μα να βρείς τους κωδικούς σου την ώρα που έχω πιάσει πιάτο;!Αν δεν είναι αυτό σημάδι, τότε ποιό; χαχα
Εσύ θα έχεις χάσει το μέτρημα είμαι σίγουρη και δεν υπάρχει και λόγος να μετράς εδώ που τα λέμε αλλά μην εξαφανιστείς ε! Γράφε και για τον καιρό που λέει ο λόγος!
1 ημέρα χωρίς,λοιπόν!Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο ξεκίνημα/ποδαρικό!:love:
αχ πολυ ζεστη.... εχω σκασει! :P
σχετικα με τον ορισμο του υπερφαγικου και τις 2 και 3 σοκολατες (ενταξει δεν ηταν 3 ηταν 2μιση :p ) οταν το πετυχα αυτο εσενα σκεφτομουν! ειλικρινα!
κι οσο για σενα σου επιτρεπω να πιασεις πιατο, αλλα οχι πατο ε; απο δω και περα μονο πιο ψηλα, παντα πιο ψηλα!
μπραβο για την πρωτη σου ημερα! θα ειναι μια απο τις πολλες θα δεις! θα τα σπασουμε τα προηγουμενα ρεκορ!
Καλημέρα!
2 ημέρες χωρίς!:tumble::tumble:
Φλο μου μόνο ψηλά έχεις δίκιο, για να συναντηθούμε κιόλας βρε αδερφέ, απο εδώ που είμαι τώρα ίσα που αχνοφαίνεσαι χαχα!
(Ε οχι και να με σκέφτεσαι όταν τρως σοκολάτα, γελάει και το παρδαλό κατσίκι, το ξέρουν και οι πέτρες ότι απεχθάνομαι ό,τι περιέχει ζάχαρη και δη τις σοκολάτες!:smirk: )
Και συνεχίζω....
3 ημέρες ΟΛΑ ΚΑΛΑ!:D
θέλω κι εγώ θέλω κι εγώ!!!
Λοιπόν, απείχα τόσο καιρό για να βάλω την ψυχολογία μου σε μια τάξη. Τώρα που φθινοπώριασε και αρχίζω σιγά σιγά να μπαίνω σε πρόγραμμα ελπίζω να καταφέρω κάτι.
4 και σήμερα χωρίς υπερφαγικό αλλά και χωρίς γουρουνιές (γιατί ενίοτε δεν έκανα υπερφαγικό αλλά έτρωγα πολύ άτσαλα χωρίς να λογαριάζω την ποιότητα και τις θερμίδες).
Και σημειωτέον σήμερα είχαμε καρμπονάρα τούρμπο. Αλλά (προς το παρόν) συγκρατήθηκα! Έφαγα κανονικά το μεσημέρι και προ ολίγου έφαγα περίπου μισή μερίδα χωρίς να ξεφύγω και να πέσω με τα μούτρα.
Μπράβο :)
sarah1989 πολύ χαίρομαι που απέκτησα συνοδοιπόρο! Αυτό που λέγαμε και εδώ με τα κορίτσια είναι ότι το να ελέγξεις την μερίδα σου απο κάτι το "απαγορευμένο" είναι πιο σπουδαίο απο το να απέχεις, οπότε ένα ρισπέκτ απο εμένα για την καρμπονάρα!
Καλή συνέχεια!
Εγώ έκλεισα τις 4 ημέρες και συνεχίζω...:roll::roll:
ευχαριστω κοριτσια! αν κι εχω να κανω μια εξομολογηση... αντισταθηκα στην καρμποναρα χθες αλλα σημερα δεν μπορεσα και υπεκυψα στη γοητεια των τζιτζιφων τα οποια κυριολεκτικα τσακισα!