kalhspera....
vre paidia gnwrizoume kati gia ton skreka?????
exei xeirourghsei kapoion apo edw?????
Printable View
kalhspera....
vre paidia gnwrizoume kati gia ton skreka?????
exei xeirourghsei kapoion apo edw?????
Εβαλε δακτυλιο στον πατερα μου και την μητρια μου περισυ.Σχηματισα πολυ καλη εντυπωση.
emena me xeirourgise prosfata :)
Για να κάνουν και τις δύο ναρκώσεις μου φαίνεται απίθανο! Μήπως για κάποιο λόγο (συνήθως λόγω προβλήματος στην σπονδυλική) δεν μπορούσαν εύκολα να της κάνουν επισκληρίδιο; Οπότε εννοείται συνέχισαν με την ολική;Quote:
Originally posted by lbp
Που να ξέρω εγώ για το επισκληρίδιο; Μου το είπανε, σε μία κοπέλα κάνανε και τα δύο, εξάλλου η ολική νάρκωση αφορά τη ζωή σου που είναι πιο σημαντικό.
Παραπάνω αναφέρεσαι στην "μεγαλύτερη δόση". Νομίζω πως δεν είναι η δόση που αυξάνει την διάρκεια (διότι οι δόση εξαρτάται απο το βάρος κτλ. ΛΟΓΙΚΑ σέ παραπάνω δόση απο εκείνη που αντέχει ο οργανισμός του καθενός.. μπορεί να σε "στείλει" - τότε θεωρείται επικίνδυνη η ολική.), απλά κατά την διάρκεια του χειρουργείου επαναλαμβάνουν την διαδικασία - φυσικά πρίν ξυπνήσεις :) (Νομίζω!)
Αν κι όπως σε "βλέπω".. μια απλή ηρεμιστικούλα πρίν.. ίσως την χρειαστείς :P
Αυτό είναι μία απόφαση ζωής. Και σε όσους το λέω φοβούνται για μένα. Και δίκιο έχουν! Μπορεί να γίνει κάτι και να μην μπορώ να ξυπνήσω, να μην κοιτάξω όλες τις πιθανότητες; Έτσι, πάμε να κάνουμε χειρουργείο; Αφού είναι βαριατρική μέθοδος! Πήρα και τηλέφωνο, και μου είπαν στα πιο πολλά κιλά δεν κάνουν μεγαλύτερη δόση. Εγώ κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω
Σε όλους όσους έχουν κάνει την εγχείρηση και έχει περάσει γύρω στο ένα εξάμηνο. Αντιμετώπισαν προβλήματα με την όρεξη; Δηλαδή ήθελαν να φάνε ή όχι; Αυτό με ενδιαφέρει κυρίως, και μόνο τότε θα κάνω την επέμβαση. Αλλιώς τι νόημα έχει; Απλά να μη χωράει το στομάχι μου;
Εγω θα το υποστηριζω μεχρι να πεθανω.
Το να αφαιρεθει μερος του στομαχου φυσικα μειωνει την προσληψη τροφης και το ατομο χανει.Το να του τρεχουν τα σαλια ομως με το παραμικρο, κατι που δεν συμβαινει στους αλλους ανθρωπους ομως παραμενει και ΘΑ παραμενει (ασχετα με το εαν θα το φαει αυτο που λυγουρευει πλεον).
Η παχυσαρκια ειναι στο κεφαλι.Εκει πρεπει να λυθει το θεμα.Τελος.
Γνωμη μου παντα.
Quote:
Originally posted by Solitude
Εγω θα το υποστηριζω μεχρι να πεθανω.
Το να αφαιρεθει μερος του στομαχου φυσικα μειωνει την προσληψη τροφης και το ατομο χανει.Το να του τρεχουν τα σαλια ομως με το παραμικρο, κατι που δεν συμβαινει στους αλλους ανθρωπους ομως παραμενει και ΘΑ παραμενει (ασχετα με το εαν θα το φαει αυτο που λυγουρευει πλεον).
Η παχυσαρκια ειναι στο κεφαλι.Εκει πρεπει να λυθει το θεμα.Τελος.
Γνωμη μου παντα.
+1
δεν υπαρχει μαγικη λυση που να μας κανει να μην πειναμε lbpΜου.
λογικο ειναι τις πρωτες βδομαδες να μην πειναμε αν φανταστεις πως μας εκαναν ανω κατω το στομαχι μας στην επεμβαση :P
με τ καιρο πειναμε παλι απλα επειδη χωραει λιγο το στομαχι μας χορταινουμε με λιγοτερη ποσοτητα..
ο γιατρος μου μου ειπε χαρακτηριστικα.. να προσεχω πολυ το πρωτο διαστημα γιατι ΄πρωτα χορταινει ο εγκεφαλος και το ματι και μετα το στομαχι μου''' θα χορτανεις μου λεει με πολυ μικρη ποσοτητα φαγητου αλλα το ματι σου δεν θα το πιστευει και θα θελεις να φας και αλλο, ετσι ομως θα βαρυστομαχιασεις και θα το βγαλεις...αρκει να μην παραμπουκωθω και υπαρχει κινδυνος να σπασουν τα ραμματα..
αν ο λογος που σκεφτεσαι να κανεις την επεμβαση ειναι πως θα σου κοψει την ορεξη ειναι λανθασμενος, καμια μεθοδος κανενα χαπι δεν το κανει αυτο..
σε αυτο η επιστιμη ακομη σηκωνει τα χερια ψηλα...
Ναι απλά είδα ανθρώπους να χάνουνε κιλά, πολλά και αναρωτιέμαι πως τα έχασαν χωρίς να τους μειωθεί η όρεξη. Πριν γιατί δεν τα έχαναν δηλαδή; Με αυτό το σκεπτικό το είπα. Το να χορταίνεις τι σημαίνει; Ότι λογικά θα σου κόβεται η όρεξη; Εγώ άμα χορταίνω και το μάτι να βλέπει, δεν τρώω.
Για..να πτυχωνομεθα ολες σιγα σιγα!!!
και η ορεξη κοβετε και ολα, η θεια μου εκανε sleeve και ειναι μαγειρισα, ολη μερα ετρωγε και δεν ελεγε να σταματησει τωρα τη κυνηγαμε να φαει!!
Κόβεται; Τέλεια! Αλλά είναι σίγουρο για την πτύχωση; Καλά στο sleeve μου είπαν ότι κόβεται, στην πτύχωση μου είπαν ότι δεν κόβεται. Κατερίνα να σε ρωτήσω. Εσύ πόσον καιρό έχεις κάνει την εγχείρηση; Λέει το τικεράκι σου; Δεν το είδα. Και κάτι άλλο προς Solitude κυρίως. Η γκρεγκλίνη, η ουσία που ρυθμίζει την όρεξη, βρίσκεται στο στομάχι και δεν είναι όλα θέμα μυαλού όπως θέλουμε να νομίζουμε.
lbp μου τώρα θυμήθηκα εμένα στην γέννα. Έχεις δίκιο για την ανησυχία σου, και οφείλω και να σου ζητήσω συγνώμη για το "ύφος" μου παραπάνω.Quote:
Originally posted by lbp
Αυτό είναι μία απόφαση ζωής. Και σε όσους το λέω φοβούνται για μένα. Και δίκιο έχουν! Μπορεί να γίνει κάτι και να μην μπορώ να ξυπνήσω, να μην κοιτάξω όλες τις πιθανότητες; Έτσι, πάμε να κάνουμε χειρουργείο; Αφού είναι βαριατρική μέθοδος! Πήρα και τηλέφωνο, και μου είπαν στα πιο πολλά κιλά δεν κάνουν μεγαλύτερη δόση.
Θυμήθηκα πως κατέληξαν να μου κάνουν επισκληρίδιο, όχι μονό επειδή ΕΓΩ την προτιμούσα (για να δώ το μωρό)... αλλά επειδή η αναισθησιολόγος μου ΦΟΒΟΤΑΝ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ λόγω των κιλών μου (μήπως ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να με ξυπνήσουν)!
Συγνώμη και πάλι κοπέλα μου
Ok.
¨)
Κάρολ μπες στο chat