Τα αυγα μη ξεχασεις:D!
Printable View
Τα αυγα μη ξεχασεις:D!
Πσσσσ.. σιγα τα αυγα!!! :smilegrin:
Merry
ʼνοιξε καμιά καντίνα/καφέ/μπιτσόμπαρο και μη σε απασχολούν τα χρήματα. Τιμοκατάλογος φτιαγμένος για ʼτκινς
http://i41.tinypic.com/28lukpg.jpg
Quote:
Originally posted by filipparas
Merry
ʼνοιξε καμιά καντίνα/καφέ/μπιτσόμπαρο και μη σε απασχολούν τα χρήματα. Τιμοκατάλογος φτιαγμένος για ʼτκινς
http://i41.tinypic.com/28lukpg.jpg
αχαχαχααχαχαχα!!! αυτο θα κανω! μολις βγαλω τη σχολη νυχια-μεικ απ (αρχιζω δευτερα) θα χρεωνω για αυγα και τσιπουρες!
:lol::lol::lol::lol::lol: filipe πάντως έτσι που πάμε θα γυρίσουμε στις παλιές καλές εποχές,που σου αγόραζαν διάφορα υλικά αγαθά και πλήρωναν επίσης με αγαθά ή υπηρεσίες και όχι με χρήμα
Θα; Σε ενα βαθμό γίνεται ήδη...
Καλή επιτυχία στη σχολή Merry!
Μέρρυ πόσα σου ζήτησαν για την σχολή?εδώ μόνο για νύχια μου είχαν πει 1000+
βρηκα προσφορα στο ιντερνετ μεικ απ-νυχια-μασαζ = 225 ευρω. (75 ευρω το καθ'ενα) απο το www.ferta.gr η σχολη λεγεται Le Chat. Εκπτωση απο περιπου 3000 ευρω. Μαθε τεχνη και ασ'τη !Quote:
Originally posted by aggeloydaki
Μέρρυ πόσα σου ζήτησαν για την σχολή?εδώ μόνο για νύχια μου είχαν πει 1000+
Πρωινο: Καφες με λιγο κατσικισιο γαλα σταμου
Δεκατιανο: Πρασσινη σαλατα με λιναροσπορο
Μεσημεριανο: Αυγα (θα αρχισω να κακαριζω) βραστα με σαλατα και λιγο κολοκυθα στον ατμο
Ενδιαμεσο: Ταχινι με σελερυ
Δειπνο: Κρεμωδης σουπα μπροκολο με πικαντικα μπαχαρικα και λιναροσπορο (πιο πολυ για ογκο)
Βγηκα προ λιγου και με κερασανε αφρωδη οινο. (καπου 2-3 ποτηρια)
ζυγαρια : 51,4
Κετωση: δεν κοιταζω καν αυτες τις μερες.
Θερμιδες: δεν υπολογισα αλλα πιστευω οτι το κρασι γεμισε και τους υδατανθρακες και τις θερμιδες.
Μονο ενα κιλο απο τις 10 γεναρη ως τις 20...η αληθεια ειναι ομως οτι εφαγα λιγο παραπανω (οχι απαγορευμενα) λογω περιοδου.....
Δεν εισαι η μονη.Το εχω παραχεσει με τις σοκολατες ομως....:D!
εσυ καλα κανεις...ειχες μονο 20 κιλα να χασεις......:saint2:..εγω που ειχα 50??:bouncy:
Κακαριζω παλι σημερα....
Πρωινο: καφες με σουκραλοζη
Δεκατιανο: Μαρουλοσαλατα με αυγο
Μεσημεριανο: Αυγα κοκκινιστα με σκανδυναβικες φρυγανιες
Ενδιαμεσο: τιποτα
Δειπνο: ομελετα με πρασσινες πιπεριες.
ανοιξε λιγο το σκαηπ σουουουοου!!!!!!!!
θα ξαναπροσπαθησω να σε καλεσω
Παντως και το 1 κιλο σε 10 μερες μη νομιζεις οτι δεν ειναι κατι.Αρκει να μη μενεις κολλημενη....Quote:
Originally posted by mamadyo
εσυ καλα κανεις...ειχες μονο 20 κιλα να χασεις......:saint2:..εγω που ειχα 50??:bouncy: