blazen σε ένα μήνα 18 κιλά ??? πολύ καλά τα πας !!!
Συνέχισε έτσι ...
Δεν θυμάμαι να σε ρώτησα , πού έκανες την επέμβασή ??
Printable View
blazen σε ένα μήνα 18 κιλά ??? πολύ καλά τα πας !!!
Συνέχισε έτσι ...
Δεν θυμάμαι να σε ρώτησα , πού έκανες την επέμβασή ??
Καλλιόπη, να την πάρεις από Τρίτη, να τους ενοχλείς , δεν παθαίνουν τίποτα, αυτή είναι δουλειά της !
Εμένα οι αμυγδαλές μου με την αντιβίωση είναι σε καλύτερη κατάσταση δεν πονάει ο λαιμός μου και έχουν ξεπριστεί (ευτυχώς) .
δεν θα παρω τη τριτη τουλαχιστον τη πεμπτη αν ολα πανε καλα θα ενοχλησω
και οτι μου πουν
Καλλιόπη, θα πάρω εγώ την Τρίτη για να της πω για την έγκριση, θα μάθω να δω τι παίζει και θα σου πω.
Τα λέμε αργότερα που θα γυρίσω.
blazen ευγε.κοριτσακια ηρθα κ εγω..φατε τωρα που μπορειτε γιατι μετα....
ασε μοναδικη και το σκεφτηκα και λεω ας φαω λιγο πιο πολυ και με επιασε το στομαχι μαυρη νυχτα ειχα εχθες οποτε καλυτερα λιγο και να κοιμαμαι :)
απο οτι εχω διαβασει ολοι εχουν προβλημα με το νερο
για τον καφε δε λενε τιποτα:P
επιτρεπεται και αν ναι απο ποτε και πως?
Συνήθως ο καφές επιτρέπεται μετά το μήνα και να είναι ελαφρύς και χωρίς ζάχαρη. Καλύτεροι είναι ο ελληνικός και ο γαλλικός καφές. Εγώ βέβαια άρχισα να πίνω στη βδομάδα επάνω ελληνικό ελαφρύ καφέ με γλυκαντικό.
για μηνα δε βλεπω να αντεξω εστω 15 μερες με το ζορι
ο καφες ειναι το παθος μου !
καλλιοπη καφε γαλλικο μπορεις να πινεις απο τα υγρα κιολας.βεβαια ισως σου κανει καουρα.το τσαι και ο καφες κατεβαινουν τελεια.τζινα το πηρα και εγω το υγρο γλυκαντικο και ειναι τελειο δεν πικριζει οπως τα περισσοτερα γλυκαντικα.thanks
O γιατρός μου μου σύστησε esspreso και γαλλικό,για ελληνικό μου είπε καλύτερα να τον αποφύγω γιατί όλοι οι καφέδες με κατακάθι ενοχλούν το στομάχι γενικά .
Ελένη χαίρομαι που σε βόλεψε το γλυκαντικό, εμένα που μου αρέσει ο γλυκός καφές αλλά αναγκαστικά δεν μπορώ να βάλω ζάχαρη με έχει σώσει. Blazen επειδή δεν πίνω άλλον καφέ παρά μόνο ελληνικό, ο γιατρός μου είπε στην αρχή να τον κάνω πιο ελαφρύ από το συνηθισμένο και να τσεκάρω αν με ενοχλεί. Ευτυχώς δε με ενόχλησε.
Γεια σας φίλοι μου!!!!!
Διαβάζω εδώ τα νεάκια σας και χαίρομαι που έχετε όλοι δρομολογηθεί!!!! Σήμερα ήπια το πρώτο μου καπουτσίνο!!!!:smilegrin: Αχ μου είχε λείψει το καφεδάκι! Οι οδηγίες έλεγαν οτι στις 10 μέρες θα μπορούσα να πιω αλλά ο γιατρός είπε να το άφηνα καλύτερα στις 20! Ε σήμερα δεν άντεξα και στις 18 μέρες ήπια! Κατα τα άλλα, προσπαθώ να φάω κρεατάκι αλλα ...μάταια! Στις 2-3 μικρές μπουκιές σταματάω. Χτες έφαγα το μισό του μισού από το μπιφτέκι μου. Οι σουπίτσες όμως μια χαρά κατεβαίνουν!:starhit: Νεράκι πίνω αρκετό και μάλιστα ο γιατρός είπε οτι είμαι από τις τυχερές που μπορώ κ πινω 3-4 γουλιές χωρίς δυσκολία. Όσο αφορά τα κιλά μου βρίσκομαι στα μειον 19. ʼρχισα να περπατάω περισσότερο και χαίρομαι γιατι όλοι βλέπουν διαφορά!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Αύριο που είναι Καθαρά Δευτέρα ετοιμάζομαι να φάω βραστές γαρίδες και καβουράκια!
Όσοι δεν έχουν χειρουργηθεί ακόμα .....σας παρακαλώ φάτε τώρα που μπορείτε γιατί μετά........!!!:crazy::crazy:
Κατερίνα μπράβοοοοο! ʼρχισες κι εσύ να τραγουδάς το όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα...... Χαίρομαι που τα κατάφερες και με το τικεράκι σου. Το κρεατάκι με παίδεψε κι εμένα αρκετά κι ακόμα δεν μου έχει περάσει τελείως η δυσανεξία. Μη ζορίζεσαι όμως, τρώγε όσο μπορείς και προσπάθησε να παίρνεις πρωτεϊνη από τα υπόλοιπα φαγητά. Όσο φεύγουν τα παλιοκιλάκια θα θέλεις να περπατάς όλο και πιο πολύ γιατί θα καλυτερεύουν και οι αντοχές σου. Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου.
έχετε υπόψιν σας άλλα φαγητά πλούσια σε πρωτείνες...εκτός απο το κρέας?
Τα γαλακτοκομικα το ψαρι τα οσπρια.