Originally posted by need2loose
Quote:
Originally posted by anastasia__
helena μου, δε θελω πολλά. 8 κιλάκια. Αλλά δεδομένου ότι από πέρυσι έχασα 20 κιλά και πήρα πίσω τα 4 (ευτυχώς δε φαίνεται τόσο πολύ-μάλλον η γυμναστική έχει αρχίσει να αποδίδει), μου φαίνεται βουνό.
needtoloose, όταν με το καλό χάσουμε αυτά που θέλουμε, ε! νομίζω δικαιούμαστε ένα τρικούβερτο γλέντι και με ποτό και με φαγητό και με γλυκό! Απλά θα προσπαθήσουμε να κρατησουμε το μέτρο :D
Λέω να αλλάξω νοοτροπία και έχω ξεκινήσει από τώρα την προπόνηση. Είναι εφικτό να γιορτάσεις και να περάσεις θαυμάσια χωρίς ίχνος φαγητού και γλυκού γύρω σου! Άντε να φας κανένα φιστικάκι με το ποτό! Το έκανα επι χρόνια και το κάνουν τόσοι και τόσοι. Δεν χρειάζεται φαγητό για να το γιορτάσεις! Άλλωστε τόσο φαγητό και γλυκά που έχω φάει όλο το διάστημα που δεν έκανα δίαιτα άνετα φτάνει για τις γιορτές των επόμενων 15 χρόνων :spin::smilegrin::smilegrin:
Φοβάμαι πως αν ονειρεύομαι γιορτές με φαγητό μετά από τη προσπάθεια μηνών να αδυνατίσω, δεν θα αλλάξει τίποτα. Ο λανθασμένος τρόπος σκέψης με εχει φτάσει εδώ.
Είναι σημαντικό να χάσω τα κιλά αλλά εξίσου σημαντικό, πιθανόν και πολύ σημαντικότερο είναι να αλλάξω στάση απέναντι στο φαΐ. Αν το αντιμετωπίζω σαν το υπέρτατο αγαθό που είναι ικανό να απογειώσει κάθε γιορτή σύντομα θα καταλήξω να βάλω όλα τα κιλά που θα έχω χάσει. Το έχω ζήσει το έργο ξανά και ξανά! Αυτή την φορά πρέπει να κάνω ολοκληρωμένη δουλειά και στο σώμα αλλά και στο μυαλό!