Ναι εμένα με χτυπούσε πολύ ο μπαμπάς μου για το παραμικρό. Μια φορά μάλιστα με είχε κλείσει το χέρι στο αυτοκίνητο και με έσπασε στο ξύλο μετά γιατί έκλαιγα παρόλο που έφταιγε αυτός.
Printable View
Ναι εμένα με χτυπούσε πολύ ο μπαμπάς μου για το παραμικρό. Μια φορά μάλιστα με είχε κλείσει το χέρι στο αυτοκίνητο και με έσπασε στο ξύλο μετά γιατί έκλαιγα παρόλο που έφταιγε αυτός.
Εγω εχω εκνευριστει:mad: πολυ τωρα με αυτο που διαβασα!!:mad:
Κι εγω, δηλαδη ελεος τι ζωα υπαρχουν. Συγνωμη λουλουδι μου αλλα ειναι ζωο
Λυπαμαι πολυ βρε δελφινι.
Ξύλο με τη ζώνη,με βέργα,με παντόφλα,έπιπλα και άλλα.Ακόμα και σήμερα μόνο στην ψυχολόγο μου το έχω πει.Η λογική μου λέει ότι δεν φταίω εγώ, όμως πολλές φορές νιώθω ότι είμαι κακιά και το άξιζα και ας ήμουν μόνο 6 χρονών και ότι αυτό το βλέπουν και οι άλλοι.
Μαιρουλα εμενα στο στρατο με δερναν μια εβδομαδα σερι κανε γυμναστικη να δυναμωσεισ εμενα παιζει ολα τα κοκαλα μου να ειναι σπασμενα
Λέω να ξεκινήσω καμία πολεμική τέχνη όταν θα βρω χρόνο και θα είμαι σε καλύτερη οικονομική κατάσταση.Μέχρι τότε κάνω τζόκινγκ 2-3 φορές την εβδομάδα και σκέφτομαι να το αυξήσω.Δεν κάνεις καμιά ακτινογραφία να το κοιτάξεις αν σε πονάνε?Μίας φίλης μου της βρήκανε αιμάτωμα στο κεφάλι μετά από καιρό επειδή την χτυπούσε ο πρώην σύζυγός της.
Δεν εχω προβλημα πηγα σε πολεμο λογικο να εχω κατι αλλα σε γιατρο δεν παω μονο τα βασικα
Αυτο προσπαθω να κανω.Ειμαι στην αρχή. Μεχρι πριν δυο χρονια πιστευα οτι ειναι φυσιολογικο ολο αυτο και συμβαινει σε ολους.
και ειμαι 25 χρονων φαντασου.
Oυδεποτε εχει σηκωσει γονεας χερι πανω μου .......... οτι μου φωναζε ο πατερας δεν ξερω αν πιανεται .....
και οποιος σηκωνει χερι σε γυναικα , ειναι η ανανδρος η διεστραμμενος .......
Μαιρη δυστυχωσ ξυλο ολοι φαγαμε εγω με τουσ συμαθητεσ μου παιζαμε ξυλιεσ αλλα οταν πηγα στρατο ηταν αποθεωση
Ξύλο στο σχολείο από συμμαθητές δεν έφαγα αλλά μου έκαναν μπουλινγκ γιατί δεν ήμουν σαν εκείνους.Δεν είχα κανέναν να με φροντίζει και είχα ωριμάσει πολύ πιο γρήγορα επειδη αναγκάστηκα να αναλάβω πολλές ευθύνες από μικρή.Μετά βία ασκούσε ένας πρώην μου και ήταν μία αφορμή που ξεκίνησα να πέφτω πάλι άσχημα.Στο στρατό ξέρω και άλλους που τους έκαναν πολλά καψόνια και σωματικά και ψυχολογικά.Μου είπαν ότι μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις σκουπίδι
Το να νιωσεισ σκουπιδι ειναι το πιο λαιτ εμενα μου σπασαν τον τσαμπουκα να μη στα πολυγω μου σπασαν το κορμι στα δυο ειναι καταστασεισ που δεν ξερεισ οτι υπαρχουν
Επισησ με παρακολουθει η ευπ και μου επιτεθηκαν με οτι τεχνολογια ειχαν για να πω κατι αλλα εγω δεν ξερω τιποτα εδω κ πεντε χρονια γινεται αυτο δημιουργια τσιπρα