Οχι ηταν η γυναικα του το ειδα
Printable View
Νιωθω απαισια. Εχω τρομερο πονοκεφαλο. Κ ολα αυτα γιατι ηθελε μονο αυτο που πηρε. Ηταν ομως η τελευταια φορα. Θα το παιξω αδιαφορη. Σαν να πηρα εγω αυτο που ηθελα σαν εγω να τον χρησιμοποιησα κ οχι αυτος! Συνηθως μετα απ αυτο τον ψαχνω απεγνωσμενα να ξανα βρεθουμε κ αυτος εξαφανιζεται. Τωρα θα εξαφανιστω εγω. Περιμενω το σαβκυρ εκει θα παιχτει η τελευταια πραξη του δραματος μου! Αν δεν πει να βρεθουμε ουτε τοτε δεν υπαρχει περιπτωσει να τονκρατησω αλλο στη ζωη μου. Αυτες τις αποφασεις πηρα. Κ ειμαι αρκετα νευριασμενη με μενα!
Ναι αυτο δεν κανω. Δε το χα σκεφτει! Δεν εχω καθαρο μυαλο να σκεφτω. Ειναι θολωμενο απ την εξαρτηση!!! Θελω να τον κανω να τρεχει κ να τον φτηνω! Τοσα χρονια αυτο κανει! Να μπορουσα να σας τραβηξω βιντεο τον τροπο με τον οποιο πεταχτηκε απ τ αυτοκινητο να της μιλησει!! Κοντεψε να σκοτωθει!!!! Θελω σχεδιο! Πειτε μου κατι! Μεχρι τωρα ημουν η ζηλιαρα γκομενα κ αυτος ο οικογενειαρχης με τις υποχρεωσεις. Θελω να τον κανω σκυλακι του αξιζει!!!
για να τρεχεις ακομη απο πισω του σημαινει οτι δεν εχει τελειωσει ο κυκλος σας ακομη.....εχεις φαει ενα γερο χαστουκι αλλα οχι ολοκληρο ακομη....βλεπω αντεχεις ακομη....δεν πειραζει καποια στιγμη θα δεις θα βαρεθεις.......
αφου το εχει κανει τοσες φορες, γιατι σε ταραξε τοσο πολυ αλλη μια;
φυσικα αυτο θα εκανε.
βιντεο θα αξιζε να τραβουσες αν σου ελεγε κατι διαφορετικο.
ο'τι και να λες, κι οτι και να κανεις, τα λες και τα κανεις γιατι εξακολουθεις να ελπιζεις οτι θα κανει αυτο που ονειρευεσαι.
παντα η ζηλιαρα γκομενα θα εισαι κι αυτος ο βολεμενος οικογενειαρχης που δεν θα αφησει την γυναικα του.
δεν υπαρχει σχεδιο.
το σχεδιο ειναι να του γυρισεις την πλατη.
οσο ασχολεισαι μαζι του, χαμενη θα εισαι, σε ολα τα επιπεδα.
σκυλακι δεν μπορεις να τον κανεις γιατι τουε χει φυγει ο ενθουσιασμος για σενα.
αν φυγει οε νθουσιασμος, δεν επιστρεφει, γιαυτο και δεν προκειται ποτε να ειστε οπως οταν γνωριστηκατε.
αφου περασε αυτοτ ο διαστημα χωρις να φυγει απο τον γαμο του, η μονη αλλαγη μπου μπορει να γινει ειναι να βρει μια αλλη να ανθουσιαστει και τοτε θα καταρακωθεις.
φυγε πρωτη , πριν γινει κι αυτο.
Καλησπερα σας! Τα σημερινα νεα χλιαρα... αναμενομενο. Φυσικα επειδη ακομα λειπει η γυναικα του προτεινε να βρεθουμε. Δεν εχω απαντησει ακομα.
Σιγουρα τρεφω ελπιδες κ ειναι φυσιολογικο μετα απο τοσα χρονθα κ οταν αγαπας βαθεια ελπιζεις! Ξερω οτι δε θ αλλαξει κατι παρα μονο αν αυτη τον χωρισει...
Θα τα καταφερω να τον αφησω!Το πιστευω!
Οχι κανεις λαθος. Και να χωρισει παλι η ξεπετα του θα εισαι, μη τρεφεις ελπιδες.
Ασε που αν χωρισει, θα τον αποφευγεις εσυ μετα
Θελω να τον κανω να ζηλεψει!!! Σημερα περιμενει να του πω αν θα βρεθουμε. Αν εξαφανιστω?? Η αν μ ακουσει να μιλαω μ αλλον??
και γιατι να τον κανεις να ζηλεψει και να μην εχεις πραγματι και αλλον
Μακαρι να βρεθει αλλος!!!! Αλλα που??????