oxi oyte mia fora sto eksosigigiko sex.eimai ka8eth pano se ayto.kai apo tis 2 meries
Printable View
oxi oyte mia fora sto eksosigigiko sex.eimai ka8eth pano se ayto.kai apo tis 2 meries
για το εσω τι λες?
:P
μαρία συμφωνώ απόλυτα μαζί σου;)
για το εσω ειμαι οριζοντια οχι καθετη λολολ
Τελικά δεν πρόκειται ούτε καν να γίνει το εξωσυζυγικό-τζάμπα 19 σελίδες :D :D
Μιά αυτός ενοχές, μια αυτή ενοχές.. το πράγμα έμεινε κολλημένο και βαφτισμένο με την -αστεία για μένα- φράση \"κάτι παραπάνω απο φιλία\" :D Και θαρρώ έτσι θα μείνει ες αεί.
Εφόσον σε αυτούς κάνει... εμένα μου περισσεύσει. Και νομίζω πως είναι το καλύτερο.
αντε βρε τσαμπα συζηταμε τοσο καιρο??
:P:P
Ε όχι και τζάμπα... ο καθένας κάτι αποκόμισε απο την κουβέντα.. ε?
μπα...
ο καθενας απλα ειπε τα δικα του και μειναμε σε αυτα.
Εσυ αποκομισες κατι αλλο απο οτι ηξερες??
τι γινεται δλδ για μια φορα???
ναι η οχι?
Μη το λες αυτό... αποκόμισα τη σημαντική γνώση (απο σένα κιόλας!) του τι μπορώ να κάνω σε έναν ανυπεράσπιστο άντρα με τα δόντια μου, όταν με έχει κάνει έξω φρενών.... λίγο τόχεις???? :P
χμμμ ναι.....
μερικες φορες καλυτερα να μασας παρα να μιλας....
:P:P:P
Eίπαμε αυτά τα ρίσκα δεν τα παίρνουν όλοιQuote:
Originally posted by imagine
Τελικά δεν πρόκειται ούτε καν να γίνει το εξωσυζυγικό-τζάμπα 19 σελίδες :D :D
Μιά αυτός ενοχές, μια αυτή ενοχές.. το πράγμα έμεινε κολλημένο και βαφτισμένο με την -αστεία για μένα- φράση \"κάτι παραπάνω απο φιλία\" :D Και θαρρώ έτσι θα μείνει ες αεί.
Εφόσον σε αυτούς κάνει... εμένα μου περισσεύσει. Και νομίζω πως είναι το καλύτερο.
Και βέβαια, αφού αυτοί είναι ευτυχισμένοι έτσι;)
πυστευω πως καθε αντρας θα ηθελε να παει κ με αλλες .δεν σκευτομαστε το ιδιο.απλα μερικοι το κανουν κ πανε κ με αλλες και αλλοι ενω το θελουν δεν προκειτε να το κανουν ποτε για να μην διαλυσουν τον γαμο τους.και δεν πυστευω να υπαρχει γυναικα π να σκευτεται να παει με αλλον οσο ειναι παντρεμενη.εκτος κιαν της βαλανε το μαχαιρι στο λαιμο για να παντρευτει.τι να πω?
συμφωνεις κρινω?λολ
υπαρχουν αρκετες γυναικες που ειναι παντρεμενες, ευτυχισμενες κ ομως θελουν να πανε με αλλους κ ..το κανουν..:PQuote:
Originally posted by panikoula
πυστευω πως καθε αντρας θα ηθελε να παει κ με αλλες .δεν σκευτομαστε το ιδιο.απλα μερικοι το κανουν κ πανε κ με αλλες και αλλοι ενω το θελουν δεν προκειτε να το κανουν ποτε για να μην διαλυσουν τον γαμο τους.και δεν πυστευω να υπαρχει γυναικα π να σκευτεται να παει με αλλον οσο ειναι παντρεμενη.εκτος κιαν της βαλανε το μαχαιρι στο λαιμο για να παντρευτει.τι να πω?
δεν το θεωρω καθολου σωστο αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι μόνο οι αντρες έτσι
συμφωνω οτι λες βλακειες.Quote:
Originally posted by panikoula
συμφωνεις κρινω?λολ
:P