Πανο, ψυχικα ασθενης ειμαι, οχι ανημπορη πνευματικα ουτε ηλιθια.Παψε να με αντιμετωπιζεις ως τετοια!
Printable View
Πανο, ψυχικα ασθενης ειμαι, οχι ανημπορη πνευματικα ουτε ηλιθια.Παψε να με αντιμετωπιζεις ως τετοια!
Quote:
Originally posted by πανος12345
για ποια παγιδα μιλας ζηνοβια?Quote:
Originally posted by zinovia
Ναι μαλλον κηπ εχεις δικιο...κατα μια εννοια επεσε στη \"παγιδα\" του...
μηπως εννοεις να προσπαθω παντα να μιμουμαι τους αλλους αντι να ψαχνω να βρω λυσεις στα προβληματα που θα σπρωξουν λιγο πιο μπροστα τα πραγματα? λες να το διαλεξα? οχι φυσικα...
ετσι ημουν παντα....επιθετικος , αλλα δημιουργικα και οχι καταστροφικα..αυτο το μηνυμα προσπαθω να σας περασω ολων οσων ασχοληστε μαζι μου και εγω φυσικα με σας...
Καντε την πειθετικοτητα σας δημιουργικη και οχι μασκα η μπεζ [για να παρω και μια εκφραση της αφρουλας]....
ο διαλογος καθε διαλογος ειναι μια μορφη δημιουργιας
μας τα γυρνας τα πραγματα Πανο...
μεχρι τωρα ελεγες οτι δεν εισαι επιθετικος τωρα ξαφνικα...εισαι
μεχρι τωρα δεν θεωρουσες διαλογο αυτο που κανουμε...τωρα το θεωρεις.
αποφασισε επιτελους!!!!
και πες μας να ξερουμε κι εμεις
Εσυ στην αρχη μιλαγες για καταργηση της επιθετικοτητας και τωρα μιλας για την διαχειριση της προς το δημιουργικοτερο??
Αλλαξες γνωμη?
και συ zinovia παψε να με αντιμετωπιζεις γενικωςQuote:
γιατι εγω εκτος απο αρρωστος ειμαι και ηλιθιος
πανος
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χα!
researcher
ο πανος με προκαλλει!!
ε γι αυτο το λω βρε!Quote:
researcher
ο πανος με προκαλλει!!
αλλο αρρωστος
αλλο ηλιθιος
αλλα αμα του ετυχαν και τα δυο του ανθρωπου σ αυτη τη ζωη
τι να κανει?
δεν διαφωνω σε τιποτα απο αυτα για την μαριναQuote:
Originally posted by keep_walking
Για τη marina38 τις αξιζει
\"τα αγαθα κοποις κτωνται\" γιατι ειναι χρονια στο φορουμ και το μονο που κανει ειναι να βοηθαει.Δεν εχει ζητησει ποτε βοηθεια και τα ποστ της επικεντρωνονται σε αυτον που ζηταει βοηθεια.
Το οτι την εχουμε σε υποληψη το κερδισε με την παρουσια της εδω,οχι σε μια και δυο μερες αλλα απο χρονια παρουσιας και απο την συνεισφορα της.
Τωρα δεν μιλαω περι παλαιοτητας...μην προσπαθησεις να στρεψεις τη ροη εκει.
διαφωνω ομως στα κριτιρια αξιολογησης σου κιπ
τα βαζω ενα -ενα
γιατι ειναι χρονια στο φορουμ=κριτήριο οικειότητας
Δεν εχει ζητησει ποτε βοηθεια =η μονοσημαντη επικοινωνια παραβιαζει τους ορους συμμετοχης στο φορουμ
γραφει σχετικα μπανερακι του αντμιν \"οτι ανακοινωσεις διαλεξεις κλπ γινονται σε αλλο χωρο\"
γραφεις δε για να με πεισεις
\"Τωρα δεν μιλαω περι παλαιοτητας...μην προσπαθησεις να στρεψεις τη ροη εκει.\"
το κριτιριο οικειοτητας δεν ειναι κακο σκιπ...
ειναι μοναχα επικινδυνο να ειναι το μονο κριτιριο για ενα σκεπτομενο ατομο..γιατι συχνα τον οδηγει σε λαθος συμπερασματα για οτι νεο, διαφορετικο και απροσμενο
Ας μιλουσε τουλαχιστον για αυτα που τον απασχολουν αντι να παραδιδει μαθηματα συμπεριφορας...
Εχουμε κατανοηση εδω..
Quote:
δεν διαφωνω σε τιποτα απο αυτα για την μαριναQuote:
Originally posted by keep_walking
Για τη marina38 τις αξιζει
\"τα αγαθα κοποις κτωνται\" γιατι ειναι χρονια στο φορουμ και το μονο που κανει ειναι να βοηθαει.Δεν εχει ζητησει ποτε βοηθεια και τα ποστ της επικεντρωνονται σε αυτον που ζηταει βοηθεια.
Το οτι την εχουμε σε υποληψη το κερδισε με την παρουσια της εδω,οχι σε μια και δυο μερες αλλα απο χρονια παρουσιας και απο την συνεισφορα της.
Τωρα δεν μιλαω περι παλαιοτητας...μην προσπαθησεις να στρεψεις τη ροη εκει.
διαφωνω ομως στα κριτιρια αξιολογησης σου κιπ
τα βαζω ενα -ενα
γιατι ειναι χρονια στο φορουμ=κριτήριο οικειότητας
Δεν εχει ζητησει ποτε βοηθεια =η μονοσημαντη επικοινωνια παραβιαζει τους ορους συμμετοχης στο φορουμ
γραφει σχετικα μπανερακι του αντμιν \"οτι ανακοινωσεις διαλεξεις κλπ γινονται σε αλλο χωρο\"
γραφεις δε για να με πεισεις
\"Τωρα δεν μιλαω περι παλαιοτητας...μην προσπαθησεις να στρεψεις τη ροη εκει.\"
το κριτιριο οικειοτητας δεν ειναι κακο σκιπ...
ειναι μοναχα επικινδυνο να ειναι το μονο κριτιριο για ενα σκεπτομενο ατομο..γιατι συχνα τον οδηγει σε λαθος συμπερασματα για οτι νεο, διαφορετικο και απροσμενο
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαααα!
να αποδειξει πρωτα στον εαυτο του και μετα σε οποιονδηποτε αλλο οτι μπορει να εχει την επιλογη να συμμετεει σε κατι το οποιο τον ενοχλει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by researcher
researcher
ο πανος με προκαλλει!!
αλλο αρρωστος
αλλο ηλιθιος
τι να κανει?
Λαθος συμπερασματα εβγαλες παλι Πανο...αλλα λεω να πεταχτω να διαβασω κανενα αλλο θεμα,γιατι ξερεις τι λενε αν προσπαθεις να υποβιβαζεις τη σκεψη σου.Δεν το αναφερω γιατι δεν εχω ορεξη να προσβαλλω και νοιωθω οτι πραγματικα υποβιβαζεις την κουβεντα.
Εσκεμμενα κατεμε δεν μπορω να καταλαβω γιατι.
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ χα! τελειο!Quote:
να αποδειξει πρωτα στον εαυτο του και μετα σε οποιονδηποτε αλλο οτι μπορει να εχει την επιλογη να συμμετεει σε κατι το οποιο τον ενοχλει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by researcher
researcher
ο πανος με προκαλλει!!
αλλο αρρωστος
αλλο ηλιθιος
τι να κανει?
Ντιξαν !!!!
ΚΙΠ τον λενε!!!!!!
ΟΧΙ ΣΚΙΠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η παλαιοτητα πανο, σημαινει πρωτα δυνατοτητα διαμορφωσης γνωμης για καποιον με βαση τη διαχρονικη του παρουσια και τη σταση του απεναντι σε διφορα προβληματα, και κατα δευτερον οικειοτητα η οποια δεν προυποθετει θετικες κρισεις...
Με απασχολει ζηνοβια οτι τοσες μερες εδω μεσα , συναντω στα θεματα που ανοιγω διαφορους ανθρωπους που δεν μπορουν να κανουν διαλογο....Quote:
Ας μιλουσε τουλαχιστον για αυτα που τον απασχολουν αντι να παραδιδει μαθηματα συμπεριφορας...
Εχουμε κατανοηση εδω..
βλεπω ακομα και κατα δηλωση ψυχολογους , να εχουν υποκυψει στον πειρασμο , να απαντουν σε ερωτηματα , αλλα αυτο δεν σημαινει διαλογος και εμμεσα εχουν βλαψει πολυ αυτους που εμαθαν οτι μπορουν με την επιθετικοτητα τους να παραβιαζουν τις αναγκες καποιων αλλων για διαλογο...