ENA ΨEMA? HΘEΛA NA ΞEΦOPTΩΘΩ KAΠOIA ΣE ΠPΩTO PANTEBOY ΓIATI ΞENEPΩΣA AΠO TO NTYΣIMO THΣ AΛΛA THΣ EIΠA OTI HTAN ΩPAIA
Printable View
ENA ΨEMA? HΘEΛA NA ΞEΦOPTΩΘΩ KAΠOIA ΣE ΠPΩTO PANTEBOY ΓIATI ΞENEPΩΣA AΠO TO NTYΣIMO THΣ AΛΛA THΣ EIΠA OTI HTAN ΩPAIA
Ποια είναι η μεγαλύτερη τρέλα που κάνατε ποτέ?
Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
OTAN SPUDAZA EIXA PEI STI MANA M OTI THA DIAVAZW GIA EKSETASTIKI KAI ELIPA ME TON PROIN M DIAKOPES.IRTHE STO FOITITIKO M NA DEI TIN OLGITSA KAI EGW IMOYN 500KLMTRA MAKRIA:)
Arsi όλο λέω θα επιστρέψω στο βιβλίο μου, αλλά δεν αντέχω να μην απαντάω!Quote:
Originally posted by Arsi
χεχε
λοιπόν,
να κόψω το δάχτυλό μου για να γράψω με το αίμα μου το όνομα αυτού που αγαπούσα, να ξενυχτάω σε πάρτι και να πηγαίνω κατυεθείαν να δώσω εξετάσεις στην σχολή την επόμενη, να λείπω ταξίδι(παλιότερα) εν αγνοία των δικών μου κτλ.
Εχει πολλές τρέλες ο κατάλογος :)
Ποιά είναι η μεγαλύτερη \"παραξενιά\" σας?
( Ένα κουσούρι παρακαλώ)
OXI AKPIBΩΣ TPEΛA AΛΛA MH ΓEΛAΣETE :-(.
ΔIABAZA ΠAPAMYΘAKIA ΣTHN ΠPΩHN ΓIA NA KOIMHΘEI
Πωπω....αυτό με το δάχτυλο!!!!!!!Ωραίες οι τρέλες όμως ε????κάπως μου\'λειψαν τελευταία.....Quote:
Originally posted by weird
χεχε
λοιπόν,
να κόψω το δάχτυλό μου για να γράψω με το αίμα μου το όνομα αυτού που αγαπούσα, να ξενυχτάω σε πάρτι και να πηγαίνω κατυεθείαν να δώσω εξετάσεις στην σχολή την επόμενη, να λείπω ταξίδι(παλιότερα) εν αγνοία των δικών μου κτλ.
Ωραία να έχεις έναν κατάλογο φουλ τρέλες,εν τέλει για μένα είναι τα πιο ωραία κομμάτια της ζωής μας.
Αυτό είναι γλυκιά τρέλα!!Quote:
Αντε κάνε ερώτηση κι εσύυυυ ( αφού απαντήσεις στην δική μου πρώτα ;))
Αυτό ακριβώς,Quote:
Πωπω....αυτό με το δάχτυλο!!!!!!!Ωραίες οι τρέλες όμως ε????κάπως μου\'λειψαν τελευταία.....Quote:
χεχε
λοιπόν,
Ωραία να έχεις έναν κατάλογο φουλ τρέλες,εν τέλει για μένα είναι τα πιο ωραία κομμάτια της ζωής μας.
αν δεν έχουμε τις τρέλες μας να θυμόμαστε τα γεράματα, τότε τι κάνουμε?
Μια ζωή την πέρασα στα άκρα... απο την τρέλα στην εγκράτεια και τουμπαλιν..
KOYΣOYPI ΘEΣ? OTAN ΠEΦTΩ ΠOΛY ΨYXOΛOΓIKA TOTE ΛEITOYPΓΩ AΛΛAZONIKA. EINAI MHXANIΣMOΣ ANEBAΣMATOΣ THΣ ΨYXOΛOΓIAΣ MOY.
TI ΔIAΣKEΔAΣH ΠPOTIMATE?
ταβερνα φαγητο και πολυ μπλα μπλα:)
Τι ρομαντικοί είστε ρε παιδιά!!!!!!!!κ συ ο_ε_δ και η weird.Quote:
Ωραία πραγματάκια.....
Διασκέδαση....
Σπίτι με φίλους, κρασάκι και κουβεντούλα, ήσυχα και απόμερα μαγαζάκια ή κανένα ροκάδικο αλλά και κανένα κλαμπάκι που και που για να εκτονωθούμε χορεύοντας, ρεμπετάδικα, κρασαδικα κτλ....
Α! να βάλω και το ρακάδικο μέσα...
και φυσικά τα ταβερνάκια.. Άθωνος, Μπιτ Μπαζαρ...
Το πρωί μέχρι να πιω τον καφέ δε θέλω να μου μιλάει κανείς.Quote:
Ποιά είναι η μεγαλύτερη \"παραξενιά\" σας?
( Ένα κουσούρι παρακαλώ)