Οταν ο αλλο ξερεις πως αν δεν το παιξει σκληρος τοτε θα κανει πολυ καιρο να βρεθει με μια κοπελα τοτε θα το παιξει και dirty Harry και οτι αλλο χρειαστει.
Αν περιμενει να πεσει στην 1 απο τις 1000 που σκεφτεται αλλιως τοτε την εχει πατησει
Printable View
Οταν ο αλλο ξερεις πως αν δεν το παιξει σκληρος τοτε θα κανει πολυ καιρο να βρεθει με μια κοπελα τοτε θα το παιξει και dirty Harry και οτι αλλο χρειαστει.
Αν περιμενει να πεσει στην 1 απο τις 1000 που σκεφτεται αλλιως τοτε την εχει πατησει
παιδιά εγω πιστεύω οτι \"ο καθένας έχει την κυβέρνηση που του αξίζει\" (σε ολες τις περιπτώσεις)
Υ.Γ. ασχετο, αλλα εδω στη γειτονια μου γινεται χαμος απο πυροσβεστικα και δεν εχω καταλαβει τι γινεται...
Σιγά βρε ολα έκανες στατιστική έρευνα?Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
αλλο σκληρος και \"δε-σηκωνω-πολλα-πολλα\" και αλλο αποφασιστικος και με αυτοπεποιθηση.
Και τα 2 ειδη παραδοξως τραβανε το αλλο φυλο συνηθως σαν μαγνητη αλλα καποιος που θα αποκτησει αυτοπεποιθηση θα ωφεληθει γενικα στην ζωη του περα απο το να βρει κοπελα.
Εξαλου την σκληροτητα και την αγριαδα-hulk-conan-ιλα καποιος μπορει να την προσποιηθει , ασχετα αμα θα τον εξουθενωσει απο την κουραση ολο αυτο,
αλλα αυτοπεποιθηση και αποφασιστηκοτητα πρεπει να τα μαθει , δε μπορει να τα προσποιηθει ευκολα. και ναι, μαθαινονται, οπως σχεδον ολα τα πραγματα στην ζωη.
Quote:
σιγα μην γινω εγω ντιρτυ χαρυ,
για να ειναι η καθε μια χαλι....
Ωστε θα κανω πολυ καιρο?
μια χαρα, ραν ταν πλαν.....
:cool::cool::cool:
Eγω πάλι πιστεύω πως η αυτοπεποίθηση κ η αποφασιστικότητα τραβάει σα μαγνήτης κι όχι η αγριάδα.Η \'αγριάδα\' τραβάει μόνο όταν έχει υπόβαθρο την αυτοπεποίθηση αλλιώς καταντάει γελοίο το θέαμα όταν κάποιος είναι δήθεν μάγκας.Κ αργά ή γρήγορα φαίνεται.Quote:
Originally posted by Boltseed
αλλο σκληρος και \"δε-σηκωνω-πολλα-πολλα\" και αλλο αποφασιστικος και με αυτοπεποιθηση.
Και τα 2 ειδη παραδοξως τραβανε το αλλο φυλο συνηθως σαν μαγνητη αλλα καποιος που θα αποκτησει αυτοπεποιθηση θα ωφεληθει γενικα στην ζωη του περα απο το να βρει κοπελα.
Εξαλου την σκληροτητα και την αγριαδα-hulk-conan-ιλα καποιος μπορει να την προσποιηθει , ασχετα αμα θα τον εξουθενωσει απο την κουραση ολο αυτο,
αλλα αυτοπεποιθηση και αποφασιστηκοτητα πρεπει να τα μαθει , δε μπορει να τα προσποιηθει ευκολα. και ναι, μαθαινονται, οπως σχεδον ολα τα πραγματα στην ζωη.
Επίσης κ την αυτοπεποίθηση μπορεί να την προσποιηθεί κάποιος-α κ μάλιστα νομίζω πως συμβαίνει κ συχνά αλλά...τις περισσότερες φορές,αργά ή γρήγορα φαίνεται.
Παιδιά με την καμία δεν πιστεύω ότι θα νοσταλγήσω ποτέ τη φάση που είμαι τώρα. Ποτέ δεν ήμουν χειρότερα στη ζωή μου...Δεν ξέρω, νιώθω ότι χάνω την ηλικία μου αλλά όταν δεν είσαι καλά τί να βγαίνεις? Εδώ δε μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι..:( Η αλήθεια είναι ότι την αγριάδα την θέλουμε εμείς οι γυναίκες, αν και εμένα μου αρέσουν οι απόμακροι άνθρωποι, που μιλούν λίγο αλλά είναι εύστροφοι.
Fleur , τί έγινε με τα πυροσβεστικά?
Moυ την ειπες; :(Quote:
Originally posted by Arsi
Ναι σου την είπα γιατί μιλάς εκ μέρους ενός συνόλου...αλλά σου την είπα φιλικά:)Quote:
Moυ την ειπες; :(Quote:
Originally posted by Arsi
Προφανως και δεν μιλαω για ολες. Αν πιστευεις πως ανηκεις σε αυτη την μια τοτε δεν εχεις λογο να παραπονιεσαι.
Εγω παντως δεν θα στην πω ουτε φιλικα :(
Για να μιλήσω σοβαρά,απλά διαφώνησα μέσω πλάκας.Δεν είχα σκοπό να σου την πω και sorry αν σε πείραξε ο τρόπος μου.Quote:
Προφανως και δεν μιλαω για ολες. Αν πιστευεις πως ανηκεις σε αυτη την μια τοτε δεν εχεις λογο να παραπονιεσαι.
Εγω παντως δεν θα στην πω ουτε φιλικα :(
Πάντως όντος δε θεωρώ πως μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα γενικά τόσο εύκολα κ το 1/1000 μου φαίνεται πολύ μικρό ποσοστό γυναικών να μη θέλουν τον άντρα dirty harry κι αυτό να είναι 1η προυπόθεση.
κ φυσικά δεν παραπονέθηκα,την άποψη μου είπα.
Δεν υπαρχει θεμα :)
ΕΕΕΕ...
τι εγινε?Το ριξαμε στα σοβαρά θεματα?
Μη μου @@@@@ το θεμα!!!!! :D
Παντως ωραιοτεροι ολων ειναι αυτοι που εχουν τροπους....Το χιουμορ μεγαλο προσον επισης..και το ωραιο βλεμμα..
μου τη σπανε οι μονιμως τσαντισμενοι...και οι βλαχοματσο...και οι πολυ σοβαροι..
Αυτα φυσικα ισχυουν και για τα δυο φυλα...
έλα ρε αφανοφωτεινή !!!!!που είσαι χαμένη?Quote:
Originally posted by Αφωτεινή
ΕΕΕΕ...
τι εγινε?Το ριξαμε στα σοβαρά θεματα?
Μη μου @@@@@ το θεμα!!!!! :D