Συγνώμη, αλλά η φίλη σου η λίμπα είπε πως γι αυτό τσακωθήκατε. Επειδή είσαι ρατσιστής με τους ανθρώπους που παίρνουν φάρμακα. Αν λέει ψέμματα, σόρι.
Printable View
Συγνώμη, αλλά η φίλη σου η λίμπα είπε πως γι αυτό τσακωθήκατε. Επειδή είσαι ρατσιστής με τους ανθρώπους που παίρνουν φάρμακα. Αν λέει ψέμματα, σόρι.
Δεν με λένε libpa. lightbluepath παρακαλώ.Quote:
Originally posted by Θεοφανία
εχετε σκεφτει,η μαλλον εχετε μιλησει με αντρες?καποιοι γουσταρουν κ τετραπαχες!εχετε την εντυπωση οτι καποιες παχυσαρκες γυναικες δεν εχουν σεξουαλικη ζωη?δεν ειναι ποθητες?ειστε γελασμενες!εχω δει γυναικες παχουλες που εχουν τετοιο τυπο,τετοιο λεγειν που καθε νορμαλ- κιλα κοπελα θα ζηλευε!
... έ αυτά παθαίνει όποιος γνωρίζει το Μπαμπινιώτη απ\' έξω κι ανακατωτά και τον παίζει στα δάχτυλα. Μάλιστα όχι μόνο τον γνωρίζει, αλλά έχει υποδείξει και στους άλλους να ανοίξουν, λέει, το λεξικό... για να το ξεκαθαρίσω, ουδέν πρόβλημα έχω με όσους δε γνωρίζουν ούτε το αλφάβητο. Γνωρίζω ανθρώπους που δε ξέρουν ούτε την υπογραφή τους να βάλουν, αλλά το γνωρίζουν και δε το παίζουν. και είναι πολύ πιο \'γραμματιζούμενοι\' από πολλούς γραμματιζούμενους.Quote:
Originally posted by claire
ενδιαφέρουσα μωρέεε! αφού η άποψη είναι θηλυκό! είναι σα να λές \"ωραίο βραδιά απόψε\"Quote:
Originally posted by krino
ενδιαφερον η αποψη σου,
συνεχισε ετσι.
Επίσης, προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τα περιττά κιλά των άλλων αν δεν έχουν οι ίδιοι. Έχω άτομα που τα έχω κράξει είτε για να τρώνε, επειδή είναι σα σαμιαμίδια, είτε να μη τρώνε. Αν τίθεται θέμα υγείας δε κράζω ούτε τους μεν, ούτε τους δε. Όσο για τις γυναίκες που ανέφερα, πάλι το βλέπω πιο μέσα το θέμα. θεωρώ ας πούμε ανόητο να ανεβάζει πίεση κάποια γυναίκα λόγω υπερβολικού βάρους, αλλά αντί γι\' αυτό να την ενδιαφέρει να εντυπωσιάσει τα πλήθη. Αυτά.
;)
Quote:
η \"φιλη\" μου η λιμπα,
σας μετεφερε τα μισα σαν χαλασμενο τηλεφωνο που ειναι.
Εκεινο που της ειπα ειναι οτι δεν θελω να ξανακανω σχεση με ατομο που παιρνει φαρμακα.
Εχω ηδη στο ιστορικο μου 3 σχεσεις τα τελευταια 10 χρονια οπου ολες ειχανε αγωγη και στο τελος οι μεταπτωσεις τους, με τσακισαν και εμενα, ειπα στη λιμπα οτι δεν αντεχω πλεον κατι τετοιο και δεν θελω να ξαναπερασω μια τετοια σχεση στο μελλον.
Αν αυτη η επιλογη μου με κανει ρατσιστη,
μπορεις να την υοθετησεις.
Προσωπικα θα προτιμησω να κρατησω την δικη μου ψυχολογικη υγεια γιατι οι αντοχες μου εχουν εξαντληθει, οποτε προτιμω να μην κανω την πατεριτσα στα 40+ μου χρονια.
Το κανω ηδη απο τα 28 μου....
Enough
;)
Και τι σας πειράζει εσάς ρε παιδιά τι κάνει με το σώμα της η κάθε μία αν θέλει να αρέσει δλδ τι ζόρι τραβάτε δεν μπορώ να καταλάβω. Μετά λέτε για το ότι σχολιάζουν κάποιοι το αντίθετο.
Είναι τελείως εμφανής η προσπάθεια που καταβάλλεις για να περάσεις διαφορετική εικόνα. Δε τα καταφέρνεις καλά όμως. Το \'υπερεγώ\' και η πέραν των ορίων εγωπάθεια κάνει ακόμη μπαμ... προφανώς δε σε έκραξαν αρκούντως ικανοποιητικά...Quote:
Quote:
Originally posted by olgaki82
ενταξει ρε παιδια φυσικα και ολοι πρεπει να προσεχουμε την υγεια μας και την εμφανιση μας αλλα μη φτανουμε και σε υπερβολες για να ικανοποιησουμε την αισθητικη μας να βαλουμε σε καραντινα τους παχυσαρκους ανθρωπους με περιορισμους στο τι θα φορανε.
προσωπικα μια ομορφη παρουσια και την κοιταω και την εγκρινω.
Ποιος δεν το κανει αλλωστε?
Ενας παχυσαρκος ανθρωπος ομως εχει προβλημα και ειναι ετσι,
δεν ειναι επειδη το θελει.
Περιμενω λιγο σεβασμο σε ατομα που εχουν προβλημα και αν μη τι αλλο να μην τους κανουμε πιο δυσκολη την ζωη τους....
Quote:
Quote:
η \"φιλη\" μου η λιμπα,
σας μετεφερε τα μισα σαν χαλασμενο τηλεφωνο που ειναι.
Εκεινο που της ειπα ειναι οτι δεν θελω να ξανακανω σχεση με ατομο που παιρνει φαρμακα.
Εχω ηδη στο ιστορικο μου 3 σχεσεις τα τελευταια 10 χρονια οπου ολες ειχανε αγωγη και στο τελος οι μεταπτωσεις τους, με τσακισαν και εμενα, ειπα στη λιμπα οτι δεν αντεχω πλεον κατι τετοιο και δεν θελω να ξαναπερασω μια τετοια σχεση στο μελλον.
Αν αυτη η επιλογη μου με κανει ρατσιστη,
μπορεις να την υοθετησεις.
Προσωπικα θα προτιμησω να κρατησω την δικη μου ψυχολογικη υγεια γιατι οι αντοχες μου εχουν εξαντληθει, οποτε προτιμω να μην κανω την πατεριτσα στα 40+ μου χρονια.
Το κανω ηδη απο τα 28 μου....
Enough
;)
οκ, πάσο.
Για να ξεκαθαρίσουμε και το θέμα με τις χοντρές λοιπόν.
Έχω μπόλικες φίλες που αντιμετωπίζουν θέμα με τα κιλά τους, όπως και γω κατά διαστήματα.
Δεν είμαι ρατσίστρια με τις γυναίκες που έχουν παραπάνω κιλά, αλλά με τις ηλίθιες χοντρές που πετάνε έξω τα πατσοκοίλια και γελάει μαζί τους ο κόσμος.
Δόξα τω θεό έχω πολλούς άντρες φίλους και δεν έχω ακούσει κανένα να μου λέει πως καυλνει με την κυταρίτιδα, ή με τις κοιλιές.
Δεν ξέρω αν οι υπόλοιποι ζείτε σε έναν κόσμο που οι άντρες κοιτάνε τις γυναίκες στα μάτια, αλλά στον ταπεινό δικό μου, κοιτούν το συνολο.
Quote:
Originally posted by Alobar
Δε τα καταφέρνεις καλά όμως.
δεν πειραζει,
αγωνες ταχυτητος δεν εκανα ποτε μου.
Οποιος θελει να με κραξει,
ιδου πεδιον δοξης λαμπρον!!!!!
Μονο να εχει fun ok?
....στα ερωτικά δεν υπάρχει ρατσισμός νομίζω :S \"περι ορέξεως κολοκυθόπιτα..... :)\" πεθαίνω για γλυκιά κολοκυθόπιτα!!!
Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο πράμα το αρρωστημένο υπερεγώ. Αλλά το πράμα είχε εκτροχιαστεί εντελώς και αναγκάστηκες να συμμαζευτείς. Όχι ότι το ήθελες. Απλά πράματα...Quote:
Quote:
Δε τα καταφέρνεις καλά όμως.
δεν πειραζει,
αγωνες ταχυτητος δεν εκανα ποτε μου.
Οποιος θελει να με κραξει,
ιδου πεδιον δοξης λαμπρον!!!!!
Μονο να εχει fun ok?
Quote:
οκ, πάσο.
ρελανς.....
Δεν είμαι ρατσίστρια με τις γυναίκες που έχουν παραπάνω κιλά, αλλά με τις ηλίθιες χοντρές που πετάνε έξω τα πατσοκοίλια και γελάει μαζί τους ο κόσμος.
ο κοσμος δηλαδη χωριζεται σε ηλιθιες χοντρες και σε εξυπνες αδυνατες?
Ακομα και να υποθεσουμε οτι ειναι αντιαισθητικο,
η ολη σταση μου φαινεται εντελως κατινιστικη και ρατσιστικη και εντελως εξω απο εμενα.
Να με συγχωρεις,
αλλα να γελας εσυ και οι ομοιοι σου,
εγω δεν γελαω ποτε με τον κοσμο που ειναι διαφορετικος απο εμενα.
Δόξα τω θεό έχω πολλούς άντρες φίλους και δεν έχω ακούσει κανένα να μου λέει πως καυλνει με την κυταρίτιδα, ή με τις κοιλιές.
Δεν ξέρω αν οι υπόλοιποι ζείτε σε έναν κόσμο που οι άντρες κοιτάνε τις γυναίκες στα μάτια, αλλά στον ταπεινό δικό μου, κοιτούν το συνολο.
Θα στο πω για αλλη μια φορα:
Ζουμε σε αλλους κοσμους, που δεν συναντιουνται πουθενα.
Δεν χρειαζεται να εμβαθυνουμε περισσοτερο, δεν θα γινουμε κατρανοητοι.
ενα εχω να πω οτι αν εμπαινε σημερα μια κοπελα παχυσαρκη 150 κιλων ισως και με προβλημα υγειας θα σκεφτοταν πολυ να γραψει το προβλημα της ,πιθανοτατα και θα ντρεποταν.
Quote:
Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο πράμα το αρρωστημένο υπερεγώ. Αλλά το πράμα είχε εκτροχιαστεί εντελώς και αναγκάστηκες να συμμαζευτείς. Όχι ότι το ήθελες. Απλά πράματα...
δεν ξερω γιατι πραγμα μιλας,
εκεινο που γνωριζω εινα οτι δεκα χρονια που με διαβαζεις,
ειμαι ο ιδιος και απαραλαχτος.
Ουτε μαζευομαι ουτε συμμαζευομαι.
Αυτος ειμαι και οποιος με γουσταρει μαζι του.
Οποιος οχι τον δρομο του.
Συμφωνώ με κρίνο και με ολγάκι. Καλά, φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης είναι αυτό;