Τελικά καταλήξαμε ποιος αξίζει?????
Μπορεί να μου κάνει κάποιος μια λίστα να δω σε ποιούς θα μιλάω απο δω και πέρα??? Γιατί είμαι καινουρια στο φόρουμ και αγχώνομαι μην κακοπέσω!
Printable View
Τελικά καταλήξαμε ποιος αξίζει?????
Μπορεί να μου κάνει κάποιος μια λίστα να δω σε ποιούς θα μιλάω απο δω και πέρα??? Γιατί είμαι καινουρια στο φόρουμ και αγχώνομαι μην κακοπέσω!
Δε φταίει που έχεις \'ακραίες\' απόψεις αλλά που νομίζεις ότι τις έχεις. Κάθε φορά, ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ πώς θα αισθανόσουν για κάποιον, ΑΝ θα έκανε αυτό εσύ θα έκανες το άλλο, ΙΣΩΣ να γινόταν έτσι... και μας καιγόταν το γιουβέτσι να συμπληρώσω. Έχεις εκφράσει απόψεις που αφορούν τον πόνο γενικότερα και πιάνεις με απίστευτη επιπολαιότητα ένα κομμάτι που είναι πάρα πολύ δυσάρεστο σε ανθρώπους που τον πέρασαν. Αναφέρομαι κυρίως στον σωματικό πόνο. Ναι, είναι θρασύτητα να μιλάς για πράγματα που δε γνωρίζεις, που δε ξέρεις πώς θα αντιδρούσες, σκεφτόσουν, αισθανόσουν. Γενικότερα μου δίνεις την εντύπωση πως τη ζωή την έχεις στο μυαλό σου σα μια τεράστια υποθετική κατάσταση σε όλες τις εκφάνσεις της.
Δε θέλω να μπω στα προσωπικά σου και δε θα γινόταν κιόλας. Σε βρίσκω όμως αρκετά κακομαθημένη, κλεισμένη μέσα σε μια γυάλα όπου τα έχεις όλα έτοιμα. Εδώ μέσα όμως ξεχνάς πως δεν είναι όλοι έτσι μιας και γυρεύεις επικοινωνία. Κάθε φορά γίνεσαι το επίκεντρο και ειλικρινά δε καταλαβαίνω γιατί να μπαίνει τόσος κόσμος στη διαδικασία να σου πει δυο πράματα. Στο τέλος κάθε φορά, καταλήγεις να προσβάλλεις, να κλείνεις τ\' αυτιά σου και τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Η ζωή δεν είναι έτσι ξέρεις, κι αν νομίζεις ότι τη ζεις πίσω από μια οθόνη, λυπάμαι αλλά μάλλον έχεις ένα δώρο που το αφήνεις και φεύγει τζάμπα και βερεσέ.
Πολλά από αυτά που ισχυρίζεσαι ότι υιοθετείς σαν άποψη, για μένα είναι μούφα απλά για να τραβάς την προσοχή. Σόρυ, αλλά αυτός είναι ο σκοπός σου; Αυτό δε λέγεται ούτε επικοινωνία, ούτε βελτίωση του όποιου προβλήματος. Και ξέρεις γιατί είναι μούφα; Γιατί αν ήσουν εκεί έξω, δε νομίζω ότι θα σφαλιάριζες κανένα παιδάκι επειδή τσιρίζει ούτε θα κλώτσαγες κανένα σκύλο επειδή γαυγίζει και σε σνοχλούσε κι αυτό. Και κάτι τελευταίο. Είναι σχετικά καλό το να βιώνει κάποιος το όποιο πρόβλημά του υπό συνθήκες αξιοπρεπείς και άνετες σχετικά. Εν ολίγοις, μάλλον δε χρειάζεται να κουνιέσαι για τίποτα στη ζωή σου και τα βρίσκεις όλα στο πιάτο. Αναρωτήθηκες ποτέ αν όλοι οι άνθρωποι με το δικό σου πρόβλημα είναι στη θέση σου; Κάποιοι δεν έχουν κανένα να τους αγαπάει και να τους φροντίζει. Κάποιοι δεν έχουν σπίτι, ένα φαγητό, μια στέγη. Και κάποιοι καταλήγουν εκεί που καταλήγουν γιατί τους πετάνε σα τα φρούτα στις χωματερές. Νομίζω ότι μιας και είσαι σε πλεονεκτικότερη θέση, καλό είναι να το εκτιμήσεις κάποια στιγμή. Βρες έναν άνθρωπο της προκοπής να σε βοηθήσει και βγες έξω να κυνηγήσεις τη ζωή σου όπως κάνει τόσος και τόσος κόσμος που στην τελική μπορεί να έχει και χειρότερα προβλήματα απ\' τα δικά σου. Και να με συγχωρείς πολύ, αλλά εφόσον δεν εκτιμάς όσους σου απαντούν - αν δε σου αρέσουν αυτά που σου λένε - και δείχνεις αγένεια και εγωκεντρικότητα στο φουλ - να έχεις υπόψιν σου ότι ίσως κάποια στιγμή ενδεχομένως να μη μπει στον κόπο και κανείς. Κάποιοι από μας μπορεί να πεθάνουμε σήμερα το βράδυ στον ύπνο μας. Εσύ που μάλλον νομίζεις ότι θα ζεις αιώνια, επέλεξε αν αυτό που έχει σημασία είναι να καμώνεσαι εδώ μέσα και χωρίς αποτέλεσμα στην τελική...
Καλημέρα σου.
Ο Petran αξίζει. Και η janet. Και το ολγάκι82.
Μόνο 3 στα 1000+ μέλη?????? Ωρε Κακόπεσα η δύσμοιρη!! χαχαχααχα!
βρε διαβασες τι σου ειπε η αλομπαρ?
Αλομπαρ, απαξιώ ειλικρινά να σου απαντήσω. Έχω δει πως μιλάς στον κρίνο και έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου. Αυτά που λες είναι όλα άκυρα και τα έβγαλες από το μυαλό σου. Το ότι έχω κάποια πλεονεκτήματα δεν σημαίνει ότι τα έχω όλα έτοιμα, αλλά ακόμα και αυτό να συμβαίνει, υπάρχει και αυτή η πλευρά να τα \'χουν όλα έτοιμα. Σόρυ, δεν με γέννησε η μάνα μου να διαβάζω άτομα σαν κι εσένα. Έχω και έναν αυτοσεβασμό. Άσχετα αν εσύ δεν έχεις προς τους άλλους.
Α και ο Ονειροπλασμένος. Δεν μου έχει κάνει τίποτα το παιδί. Δεν ξέρω αν ξέχασα κανέναν.Quote:
Originally posted by frei
να μια προταση με ενδειαφερον :
\"τη ζωή την έχεις στο μυαλό σου σα μια τεράστια υποθετική κατάσταση\"
πολλοι το κανουμε αυτο καμια φορα ε?
τα τακτικα μελη δεν ειναι τοσα. καμια 50 αρια ας πουμε.Quote:
παντως ο κρινο δεν ειναι στην ελιτ της χρυσης αξιας, στο τοπ 5 να πουμε γιατι ειναι 4 και εχει μια θεση κενη!Quote:
Originally posted by lucifer
τα τακτικα μελη δεν ειναι τοσα. καμια 50 αρια ας πουμε.Quote:
Χαίρομαι που έχεις βγάλει τα συμπεράσματά σου λοιπόν. Και λυπάμαι ειλικρινά που ενώ ξέρεις ότι έχεις κάποιο πρόβλημα και έχεις τις δυνατότητες να συμφιλιωθείς και να πορευτείς με αυτό όπως προσπαθούν όλοι όσοι έχουν προβλήματα, εσύ μένεις πιστή στον υπέροχο χαρακτήρα σου. Και κρίμα που ενώ τα έχεις όλα έτοιμα όπως παραδέχεσαι - και δεν είναι κακό αυτό - δε σκέφτεσαι καθόλου αυτούς που μπορεί να υποφέρουν μπας και εκτιμήσεις λίγο πέντε πράματα. Όπως και νά \'χει, καλή συνέχεια στην... φανταστική ζωή σου...Quote:
Originally posted by lightbluepath
Αλομπαρ, απαξιώ ειλικρινά να σου απαντήσω. Έχω δει πως μιλάς στον κρίνο και έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου. Αυτά που λες είναι όλα άκυρα και τα έβγαλες από το μυαλό σου. Το ότι έχω κάποια πλεονεκτήματα δεν σημαίνει ότι τα έχω όλα έτοιμα, αλλά ακόμα και αυτό να συμβαίνει, υπάρχει και αυτή η πλευρά να τα \'χουν όλα έτοιμα. Σόρυ, δεν με γέννησε η μάνα μου να διαβάζω άτομα σαν κι εσένα. Έχω και έναν αυτοσεβασμό. Άσχετα αν εσύ δεν έχεις προς τους άλλους.
Εντάξει πείτε το έτσι.... 3 στους 50 εχει μεγάλη διαφορά απο το 3 στους 1000+. Πάλι καλά που θα μπορώ να μιλήσω εστω και σε 3.
Μπορώ ή πρέπει να πάρω γραπτή άδεια αφού κάνω γραπτή δήλωση του νόμου 105?
Τι σχέση έχει ο χαρακτήρας με το πρόβλημα; Ειλικρινά, δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου. Δεν αξίζει. Το ποιός υποφέρει και ποιός όχι δεν θα μας το πεις εσύ. Ούτε ποιός έχει φανταστική ζωή και μην σε κόφτει αυτό οκ? Οι άλλοι που λες μπορεί να μην τα έχουν όλα έτοιμα, αλλά έχουν τα λεφτούλια τους, τη σχεσούλα τους και ότι άλλο που εμένα μου λείπει. Γι\'αυτό μόκο.Quote:
Originally posted by Alobar
Χαίρομαι που έχεις βγάλει τα συμπεράσματά σου λοιπόν. Και λυπάμαι ειλικρινά που ενώ ξέρεις ότι έχεις κάποιο πρόβλημα και έχεις τις δυνατότητες να συμφιλιωθείς και να πορευτείς με αυτό όπως προσπαθούν όλοι όσοι έχουν προβλήματα, εσύ μένεις πιστή στον υπέροχο χαρακτήρα σου. Και κρίμα που ενώ τα έχεις όλα έτοιμα όπως παραδέχεσαι - και δεν είναι κακό αυτό - δε σκέφτεσαι καθόλου αυτούς που μπορεί να υποφέρουν μπας και εκτιμήσεις λίγο πέντε πράματα. Όπως και νά \'χει, καλή συνέχεια στην... φανταστική ζωή σου...
Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.Quote:
Εντάξει πείτε το έτσι.... 3 στους 50 εχει μεγάλη διαφορά απο το 3 στους 1000+. Πάλι καλά που θα μπορώ να μιλήσω εστω και σε 3.
Μπορώ ή πρέπει να πάρω γραπτή άδεια αφού κάνω γραπτή δήλωση του νόμου 105?
λαιτ αν αγαπας κ σεβεσαι τον εαυτο σου,καθε πρωι που ξυπνας θα διαβαζεις αυτο που σου εγραψε η αλομπαρ.