το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
ρε φιλαρακι αν εσυ εχεις τη μυγα και μυγιαζεσαι αυτο ειναι προβλημα σου,εγω μιλουσα με την αλλη,δε μιλησα γενικα στην αρχη απλα εσυ ηθελες να το παιξεις εξυπνακιας και πεταχτηκες σαν την ******,ενταξει?και εγω σε εβρισα αφου ηδη εσυ πρωτος ποσταρες αυτο πιο πανω,για αυτο φιλαρακο μην το ψαχνεις παραπανω.τι απαντηση περιμενεις ρε φιλε?να σου πω αν μπορω να πλακωθω περιμενεις να σου απαντησω?γιατι εσυ τι ζορι τραβας?
Ειναι καποιες λεξεις που φανταζομαι πως θα γεμιζει το στομα σας οταν τις λετε (ακομα κι οταν τις γραφετε). Μπορω να το καταλαβω αυτο. Αλλα αμεσα ειναι ακομη πιο ωραια. Απο κοντα δηλαδη, σε καμια φιλεναδα ή φιλεναδο.
Αν δεν υπαρχει ευκαιρη-ος, οπως ειπα πριν και σε κανεναν καδο.
Ετσι χανει τη γοητεια της η βωμολοχια μωρε.
αναρωτιεμαι ρε φιλε νοιαζομαι για την πληρη αναπτυξη του θεματοσ εσυ ειπεσ οτι θα πλακωθεισ και μου κανει εντυπωση γι αυτο τιποτα παραπανω γενικα να σε πληροφορησω οτι το μυνημα μου δε πηγαινε ολο σε σενα οι πρωτεσ σειρεσ ειναι για αλλου τωρα απο εκει και περα δεν ειχε τιποτα το υβριστικο μεσα το νοημα ηταν οτι εισαι απαραδεκτοσ γι αυτα που λεσ εσυ μετα με εβρισεσ και γι αυτο ασχοληθηκα και μαζι σου επισησ γενικα ετσι γινεται στο φορουμ λεει καποιοσ κατι κι υπολοιποι πεταγονται για να αλλαξει αυτο πρεπει να καταργηθουν βασικοι κανονεσ επικοινωνιασ στο φορουμ η απαντηση ποια ειναι τελικα μπορεισ να πλακωθεισ;
ρε φιλε εισαι ΚΑΙ δυσλεκτικος??αυτα που γραφεις δεν βγαζουν νοημα,μαθε να γραφεις σωστα,να βαζεις κανενα κομμα και καμια τελεια.εσυ φιλε να νοιαζεσαι για τον εαυτο σου και να μη πεταγεσαι σαν σφηνο****** οταν βλεπεις να τσακωνονται καποιοι αλλοι,καταλαβες?το ποστ σου ελεγε καθαρα οτι πρεπει να παρω τα χαπια μου και να μην μου ανεβει η πιεση,αν αυτο δεν ηταν προκληση απο την μερια σου,τοτε τι ειναι?
Μονο προκληση δεν ειναι. Θα ελεγα υποταγη. Γενικα μιλωντας τα πιονια υποτασσονται.
που την ειδεσ την προκληση αληθεια ειπα δεν παιρνεισ χαπια για την πιεση;και δευτερον οταν το λεω εγω ειναι προκληση οταν εσυ λεσ κατι αντιστοιχο τι ειναι;
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.[/quote]
οχι ρε φιλε δεν παιρνω χαπια για την πιεση,γιατι δεν εχω πιεση,αλλα εσυ ειπες να παρω τα μουρλοχαπα μου,αρα μην τα αλλαζεις τωρα φιλαρακο,να εχεις τα αρχιδια να παραδεχεσαι αυτα που λες,καταλαβες?δλδ αλλοι που παιρνουν χαπια για την πιεση,παιρνουν μουρλοχαπα??εσυ δλδ τι πρεπει να πεις οτι παιρνεις?,με τα χαπια που παιρνεις??Quote:
Originally posted by pad
που την ειδεσ την προκληση αληθεια ειπα δεν παιρνεισ χαπια για την πιεση;και δευτερον οταν το λεω εγω ειναι προκληση οταν εσυ λεσ κατι αντιστοιχο τι ειναι;
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.Quote:
Originally posted by curtains
Μονο προκληση δεν ειναι. Θα ελεγα υποταγη. Γενικα μιλωντας τα πιονια υποτασσονται.
εγω χωθηκα ρε φιλε γιατι οταν βριζεισ γενικα τουσ ψυχωτικουσ βριζεισ και μενα επιπλεον η συμπεριφορα σου ηταν προκλητικη οπωσ και συ παραδεχτηκεσ διακρινω παντωσ οτι οταν δεν ξερεισ με πιον μιλασ φυλαγεσαι δεν εισαι τοσο εκδηλωτικοσ ασ πουμε οσο εισαι οταν μιλασ με καποιον που ξερεισ και ειδικα με κοριτσια μηπωσ αυτο σημαινει οτι οταν ζορισουν τα πραγματα αγχωνεσαι υπερβολικα και δε θεσ να το τραβηξεισ μεχρι εκει;σου ειπα παντωσ εγω δεν ειμαι προκλητικοσ χρησιμοποιησα τισ λεξεισ για τα ψυχοφαρμακα που χρησιμοποιησεσ κι εσυ για να καταλαβεισ πιο ευκολα και κατα τα αλλα ειπα αληθεια γιατι δεν το παιρνεισ σαν φιλικη συμβουλη και το παιρνεισ τοσο στραβα
ρε φιλε δεν εβρισα γενικα,εγω εβρισα ειδικα στην αρχη την συγκεκριμενη.τι εννοεις ρε φιλε φυλαγομαι?απο ποιον?
τελοσ παντων δεν με πιανεισ και περασε κι η ωρα καληνυχτα και πηγαινε για υπνο γιατι γενικα τα ξενυχτια οι καφεδεσ και τα τσιγαρα προκαλουν ψυχικη αναστατωση που δεν ειναι καλο για την περιπτωση σου αυξανει τισ πιθανοτητεσ για κριση αγχουσ
φιλαρακο μου δυστυχως για σενα δεν κανω τπτ απο τα παραπανω,εσυ κοιτα να μην τα κανεις γιατι το καπνισμα,η χρηση αλκοολ και καφεινης αυξανει και επιδεινωνει τις ηδη υπαρχουχες ψυχωσεις.
Χεχ. Οχι δεν ειμαι κατι τετοιο. Δανειστηκα απλως μια λεξη που φανταζομαι οτι ανηκει σε ολους. Εγω αστροναυτης ειμαι.Quote:
Originally posted by -DEMGAL23-
εσυ τι εισαι,η συνεχεια-αντιγραφη του κρινο??αντε βγαλε το σκασμο και εσυ.Quote:
Originally posted by curtains