Ρημάδα στατιστική. Αναφέρεσαι σε σύνολα και όχι σε άτομα.
Ρημάδα στατιστική. Αναφέρεσαι σε σύνολα και όχι σε άτομα.
BRAVO DIMITRI !!!!!
MIPOS MPOREIS NA BOHTHISIS KAI EMENA
EXO MOUDIASMATA SE SHMEIO NA MHN MPORO NA PIASO KAI NA MHN MPORO NA PERPATISO !
MOY LEME OTI EXO KRISI STRES !EGO NOMIZO OTI EXO SKLIRINSI KATAPLAKAS ¨Η MIA ANIATI NEUROLOGIKJ ASTHENEIA !
TI NA KANO ?
POS THA TO JEPERASO?
Καλημέρα σε όλους,Quote:
Originally posted by Souli
BRAVO DIMITRI !!!!!
MIPOS MPOREIS NA BOHTHISIS KAI EMENA
EXO MOUDIASMATA SE SHMEIO NA MHN MPORO NA PIASO KAI NA MHN MPORO NA PERPATISO !
MOY LEME OTI EXO KRISI STRES !EGO NOMIZO OTI EXO SKLIRINSI KATAPLAKAS ¨Η MIA ANIATI NEUROLOGIKJ ASTHENEIA !
TI NA KANO ?
POS THA TO JEPERASO?
Souli, με συγχωρείς που άργησα να σου απαντήσω αλλά με πέτυχες σε δύσκολη φάση, καθώς έχασα ένα πολύ κοντινό μου πρόσωπο πριν λίγες ημέρες.
Τα συμπτώματα που περιγράφεις, λίγο έως πολύ, τα είχα κι εγώ τότε. Αδυνατούσα να πιστέψω στην αρχή ότι όλα οφείλονταν στο άγχος και την πίεση της κατάστασης, εξ\' ου και οι συνεχείς επισκέψεις σε γιατρούς και επείγοντα νοσοκομείων. Όταν άρχισα να πιστεύω ότι, τελικά, δεν είχα κάτι παθολογικό και ασχολήθηκα με το ψυχολογικό μέρος του προβλήματος, συνειδητοποίησα ότι οι μορφές, με τις οποίες μπορεί να σωματοποιηθεί το άγχος, είναι ...άπειρες! Μπορεί να εμφανιστεί ως μουδιάσματα, ως πονοκέφαλος, ως πόνοι σε άλλα μέρη του σώματος κλπ.
Όλα είναι στο μυαλό μας και το κλειδί σε τέτοιες καταστάσεις είναι να προσπαθούμε να φιλτράρουμε τις άσχημες σκέψεις μας. Ο μοναδικός, ίσως, τρόπος να εξαναγκάσουμε μια άσχημη σκέψη ή ένα άσχημο συναίσθημα να μας εγκαταλείψει είναι, απλά, να το αγνοήσουμε! Καμία σκέψη και κανένα συναίσθημα δεν πρόκειται να σου προξενήσει κάτι κακό. Γιατί πρόκειται, απλά, για σκέψη...
Το μυαλό είναι για να σκέπτεται. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τί είδους σκέψεις μπορεί να παράγει το μυαλό μας. Μπορούμε, όμως, να επιλέξουμε σε ποιες από αυτές τις σκέψεις θα δώσουμε σημασία ή όχι! Σίγουρα, θέλει προσπάθεια, επιμονή και υπομόνη αλλά το κέρδος που θα αποκομίσεις είναι ανεκτίμητο.
Να είμαστε όλοι καλά,
Δημήτρης
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ!!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ...(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ)...ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ...ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΣΥ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΓΩ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΙΩΘΩ!ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΚΛΑΙΩ...ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥΝ ΕΓΩ...ΤΟΣΟ ΓΝΩΡΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΞΕΝΟ...ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΣΧΕΨΗ ΕΝΑ ΑΣΧΗΜΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΚΟΤΗΤΑ...ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΓΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ..ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ..ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΚΕΨΕΙΣ..ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΜΕ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ...ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ!!!ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΕΛΗΣΗ...ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΣΕ ΣΑΣ.... ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ!!!!! OΛΓΑ
ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ\' ΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ..
Καλημέρα σε όλους!Quote:
Originally posted by OLGA25
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ!!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ...(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ)...ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ...ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΣΥ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΓΩ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΙΩΘΩ!ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΚΛΑΙΩ...ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥΝ ΕΓΩ...ΤΟΣΟ ΓΝΩΡΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΞΕΝΟ...ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΣΧΕΨΗ ΕΝΑ ΑΣΧΗΜΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΚΟΤΗΤΑ...ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΓΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ..ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ..ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΚΕΨΕΙΣ..ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΜΕ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ...ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ!!!ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΕΛΗΣΗ...ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΣΕ ΣΑΣ.... ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ!!!!! OΛΓΑ
Όλγα, δε χρειάζεται να με ευχαριστείς. Ό,τι σου έγραψα αποτελεί αυτά πιστεύω και που, ειλικρινά, σού εύχομαι. :-) Για οτιδήποτε θελήσεις να συζητήσουμε, ευχαρίστως θα το κάνω.
Να είμαστε όλοι καλά,
Δημήτρης
Kαλημέρα και καλή εβδομάδα!
Δημήτρη τα συλλυπητήριά μου. Ελπίζω να είσαι καλά και να ξεπεράσεις το χαμό του κοντινού σου προσώπου!
Διάβασα το άρθρο που επισύναψες για το γάμο και την κατάθλιψη, πολύ ενδιαφέρον. Το παράδοξο είναι ότι σε μένα η κατάθλιψη ήρθε μερικούς μήνες μετά το γάμο μου. Ίσως έπαιξε ρόλο το ότι προσπαθούσα να προσαρμοστώ σε καινούρια δεδομένα κι αυτό με άγχωσε πολύ. Αυτό το παθαίνω σε οτιδήποτε καινούριο έχω να αντιμετωπίσω. Σήμερα θα πάω στο γιατρό γιατί κατα 99,9% περιμένω μωράκι!! Χαίρομαι από τη μια και παρακαλώ να με αξιώσει ο Θεός να γίνω μητέρα, από την άλλη όμως έχω αγχωθεί πολύ γιατί βιώνω άλλη μία καινούρια κατάσταση και φοβάμαι λιγουλάκι!!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!
Νικολέτα
Καλησπέρα Νικολέτα,Quote:
Originally posted by Νικολέτα
Kαλημέρα και καλή εβδομάδα!
Δημήτρη τα συλλυπητήριά μου. Ελπίζω να είσαι καλά και να ξεπεράσεις το χαμό του κοντινού σου προσώπου!
Διάβασα το άρθρο που επισύναψες για το γάμο και την κατάθλιψη, πολύ ενδιαφέρον. Το παράδοξο είναι ότι σε μένα η κατάθλιψη ήρθε μερικούς μήνες μετά το γάμο μου. Ίσως έπαιξε ρόλο το ότι προσπαθούσα να προσαρμοστώ σε καινούρια δεδομένα κι αυτό με άγχωσε πολύ. Αυτό το παθαίνω σε οτιδήποτε καινούριο έχω να αντιμετωπίσω. Σήμερα θα πάω στο γιατρό γιατί κατα 99,9% περιμένω μωράκι!! Χαίρομαι από τη μια και παρακαλώ να με αξιώσει ο Θεός να γίνω μητέρα, από την άλλη όμως έχω αγχωθεί πολύ γιατί βιώνω άλλη μία καινούρια κατάσταση και φοβάμαι λιγουλάκι!!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!
Νικολέτα
σε ευχαριστώ για τις ευχές σου, να είσαι κι εσύ πάντα καλά! :-)
Αν, τελικά, περιμένεις μωράκι, τότε φαντάζομαι ότι μπαίνεις στην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής σου, έχοντας να αντιμετωπίσεις το πιο θετικό και εποικοδομητικό άγχος! Μη φοβάσαι τίποτα! Να φέρνεις πάντα στο μυαλό σου τη σκέψη της ύπαρξης που μεγαλώνει μέσα σου και όλα θα φτιάχνουν! :-) Προσωπικά, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα. :-)
Να είμαστε όλοι καλά,
Δημήτρης
Νικολέτα,
από μία μέλλουσα μαμά σε μία άλλη εύχομαι τα καλύτερα και τα νέα να είναι αυτά που περιμένεις!
Καλημέρα!!!
Τα νέα μου είναι ευχάριστα και είμαι πολύ χαρούμενη που τα μοιράζομαι μαζί σας! Εγκυμοσύνη 5 εβδομάδων!!! Δημήτρη μου πάντα με ηρεμείς με τα καλά σου λόγια και σ\'ευχαριστώ πολύ γι\'αυτο. Να είσαι πάντα καλά.
Τass εύχομαι και για σένα τα καλύτερα και ελπίζω αυτή η περίοδος της ζωής μας να είναι τόσο υπέροχη όσο λένε!!
Νικολέτα
Συγχαρητήρια!!!
Οτι καλύτερο και σου εύχομαι να μείνεις με τις ομορφότερες αναμνήσεις από αυτή την τόσο ξεχωριστή περίοδο της ζωής σου! Είναι πραγματικά μοναδική, στο λέει μία μαμά που το επαναλαμβάνει δεύτερη φορά.
Καλημέρα σε όλους,Quote:
Originally posted by Νικολέτα
Καλημέρα!!!
Τα νέα μου είναι ευχάριστα και είμαι πολύ χαρούμενη που τα μοιράζομαι μαζί σας! Εγκυμοσύνη 5 εβδομάδων!!! Δημήτρη μου πάντα με ηρεμείς με τα καλά σου λόγια και σ\'ευχαριστώ πολύ γι\'αυτο. Να είσαι πάντα καλά.
Τass εύχομαι και για σένα τα καλύτερα και ελπίζω αυτή η περίοδος της ζωής μας να είναι τόσο υπέροχη όσο λένε!!
Νικολέτα
Νικολέτα, χάρηκα πάρα πολύ διαβάζοντας το μήνυμά σου! Εύχομαι το καλύτερο και να μη φοβάσαι τίποτα! :-)
Α, και να μας ενημερώνεις αν κλοτσάει ε!? :-)))
Να είμαστε όλοι καλά,
Δημήτρης
Καλημέρα!
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Tass για να το λές κι εσύ που το έχεις ξαναπεράσει έτσι θα \'ναι!!! Εύχομαι και σε σένα ο,τι καλύτερο!!
Δημήτρη μου είσαι πολύ γλυκός!!!!!! Τι να φοβηθώ όταν σας νιώθω τόσο κοντά μου;;
Θα σας κρατάω ενήμερους για τις εξελίξεις.
Πολλά φιλιά
Νικολέτα
Mono emena den pernaei..vare8hka sto diaolo pia skatozwh.egw omws den 8elw na zhsw auth einai i diafora,einai adiko.
Κρατησα τα κομματια.... που διαβαζοντας τα λειτουργησαν... σαν καθρεπτης.... Ευχαριστω....Quote:
Originally posted by pratsdim
Μόλις έφτασε στο τέλος του ...από τα πιο επίπονα και ψυχοφθόρα της ζωής μου λόγω του απίστευτου όγκου δουλειάς που είχα επιφορτιστεί να φέρω εις πέρας... Είχα αφοσοιωθεί στη δουλειά μου... Παράλληλα, \"τρέχανε\" και τα ...μεταπτυχιακά μου. Προσωπική ζωή? Περιορισμένη...\"Είμαι πολύ δυνατός άνθρωπος\" έλεγα, \"Δεν χρειάζομαι ξεκούραση, δεν χρειάζομαι διασκέδαση, τώρα προέχει η δουλειά μου..\"! αρχισα να μη νιώθω καλά, το έλεγα, το φώναζα σε όλους τους γύρω μου! \"Δε νιώθω καλά!!! Δε μπορώ!!\"... αρχισα να έχω ενοχλήσεις σε σωματικό επίπεδο
... ΤΙ ΕΧΩ???
Αρχίζει ένας ατελείωτος και φαύλος κύκλος επισκέψεων σε γιατρούς και στα επείγοντα νοσοκομείων... \"Δεν έχεις τίποτα παθολογικό, χρειάζεσαι ξεκούραση και θα περάσει...\" ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!! ΚΑΤΙ ΕΧΩ?? ΤΙ??
....Δεν έχω τον έλεγχο του εαυτού μου, νιώθω σα να εκρύγνειται ο ίδιος μου ο εαυτός και δεν μπορώ να αντιμετωπίσω την ορμή του...
...\"Μήπως είμαι τρελλός? Μήπως θα τρελλαθώ? Τί είναι όλο αυτό Θέε μου? Γιατί σε μένα? Γιατί όλοι οι άλλοι να είναι χαμογελαστοί και εγώ έτσι? ΓΙΑΤΙ?\"...
...διαβάζω τις παρενέργειες, αρνούμαι να τα πάρω....έχω αρχίσει να χάνω τον ύπνο μου, να ..στροβιλίζομαι στο κρεββάτι μου, να είμαι ένας ...ζωντανός-νεκρός. Αρχίζω, όμως, να αντιλαμβάνομαι με κάποιον τρόπο ότι μόνο ΕΓΩ, ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, μπορώ και πρέπει να το ξεπεράσω.....
Δημήτρης