τους εαυτος μας κ μαλλον κ για μας κ για τα παιδια μας???Quote:
Originally posted by Existir
Είναι απόλυτα φυσιολογικό να αισθάνεσαι θυμό με ότι έγινε.
Αχ βρε Ιντερ, καταλαβαίνω. Αλλά τι θέλουμε να σώσουμε τελικά;
Printable View
τους εαυτος μας κ μαλλον κ για μας κ για τα παιδια μας???Quote:
Είναι απόλυτα φυσιολογικό να αισθάνεσαι θυμό με ότι έγινε.
Αχ βρε Ιντερ, καταλαβαίνω. Αλλά τι θέλουμε να σώσουμε τελικά;
huspand απαντησα ηδη οτι με εκανε να νιωσω ηδη καλυτερα!
Να σου πώ και το άλλο.
Η επιτυχία της lego με τα τουβλάκια είναι ότι ΠΑΝΤΑ θα κυκλοφορούνε. Και οι σημερινές παρτίδες δεν είναι από εκείνες τις προβληματικές του παρελθόντος. Και τα καινούρια τα lego συνδυάζονται μια χαρά με τα παλιά. Όταν τα βρεις τα χαλασμένα και το αποφασίσεις, να δεις που θα τα αλλάξεις με καινούρια.
Γιατί με ρωτάς; Δεν ξέρεις;:)Quote:
Originally posted by interappted
τους εαυτος μας κ μαλλον κ για μας κ για τα παιδια μας???
αναρωτιεμαι ....ακομα!!εσυ εισαι σιγουρη sweet heart?:P
Δυστυχώς δεν έχει άλλη ευκαιρία Ιντερ.
Σκέψου. Σε λίγα χρόνια θα έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μας και το τρένο θα έχει φύγει. Τα παιδιά μας θα έχουν μεγαλώσει και θα έχουν πάρει τον δρόμο τους και αυτός ο δρόμος έχει την αφετηρία του στην αγάπη που τους δείχνουμε τώρα. Γιατί η αγάπη δεν αποδεικνύεται, ΝΙΩΘΕΤΑΙ.
Δεν έχει άλλη ευκαιρία για κανέναν μας. Εγώ με αυτό έκλαψα στην ψυχολόγο μου κι έγινα κόμμάτια (μεταξύ άλλων). Μεγαλώνουμε και η ζωή έχει την δική της φόρα και είναι πάντα μπροστά.
Τα λεει και ο Γιάλομ στα βιβλία του. Α ρε Γιάλομ...
Ίσως έχει δίκιο ο Ρότζερς που μιλάει για το εδώ και το τώρα.
existir μου αν το κουβαρι ειναι πολυ μπερδεμενο πρεπει κατα την ταπεινη μου αποψη να το ξεμπερδεψεις απο την αρχη-ακρη οχι απο την μεση
ναι οκ τωρα τι κανουμε?που οπωε πολυ σωστα λες τα περιθωρια στενευουν κ υπαρχουν κ τα μωρα μας..
απο τις λιγες φορες που δινω αισιοδοξη νοτα θα σου πω οτι τα μωρα μας νιωθουν ακομα και στο βλεμμα μας κ μονο την αγαπη μας
κ ποτε δεν ειναι αργα..
αρχισα να διαβαζω Γιαλομ θα μπορω να συμμετεχω πιο πολυ τωρα στα συγγραφικα:P:P:P
existir μου μας αξιζει να ειμαστε καλα κ θα τα καταφερουμε!
συμπερασμα των τελευταιων ημερων: ο ψυχιατρος μου ειναι ο γιατρος μου μονο 50 λεπτα την βδομαδα..καταλαβα τοσο ποσο των ενοχλουν τα τηλεφωνα μου..εχει τα δικια του ειναι ανθρωπος εχει οικογενεια..αλλα εχω κι εγω την διαταραχη κ το γιο μου..μου στοιχισε ανεπανωρθωτα σχεδον οτι τις υπολοιπες τις υπολοιπες 6 μερες καλουμε να αντιμετωπισω χωρις τη βοηθεια του την αρρωστεια μου
χμ!δραματικη αλλαγη εικονας!θα το παλεψω να το δεχτω αλλα δεν μου φτανει μια τριτη 50 λεπτων να τα βγαλω τις υπολοιπες εξι μερες..κι ητσεπη μου αδυνατει για 2 συνεδρειες την βδομαδα...τουλαχιστον αυτη τη μια μερα με αναλυει καλα..
Μια φορά ήμουν σε ψυχίατρο και τον πήρε κάποιος ασθενής του τηλ.και όταν το έκλεισε άρχισε τις μουρμούρες,βασικα κάτι πάνω από μουρμούρες ήταν...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Συμφωνώ ότι ο ιατρός εργάζεται συγκεκριμένες ώρες και τις υπόλοιπες μπορεί να ασχολείται με την οικογένειά του,την σχέση του,τα χόμπυ του,την διασκέσαση ,αλλά η ιδιότητα του ψυχιάτρου και του ψυχολογου είναι ξεχωριστή και πρεπει να αντιμετωπίζουν τον ασθενή με συμπάθεια και κατανόηση..Ο ασθενής δεν τηλεφωνεί τον ψυχίατρο για την πλάκα του αλλά για να του πει αν τα φάρμακα τον προκαλούν παρενέργειες ή δεν τον πιάνουν κλπ...
Και αν ο ιατρός εκείνη την στιγμή δεν μπορεί να απαντήσει μπορεί να τον καλέσει κάποια στιγμή αργότερα όταν είναι ελέυθερος...Γι΄αυτό μην δένεστε με του ψυχιατρους/ψυχολόγους σας...Επαγγελματίες είναι...!!!!!
Ιντερ έγινε κάτι συγκεκριμένο και το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα για τον ψυχίατρό σου?Σου είπε κάτι?
Dalia...καμια φορα το σηκωνει κ σου μιλαει σαν να τον ενοχλεις πχ.σου θυμιζει το ραντεβου κ σου λεει εκει θα τα πουμε ολα!κ λες....οκ dr
κ κλεινεις το τηλ ενω εχεις χειμαρο μεσα..κ αυτον τον χειμαρο πρεπει να τον παλεψω εγω...με αφηνει μονη μου με τον εαυτο μου,με τις φρικες μου τους φοβους μου τα παντα να με χειριστω μονη μου με αφηνει...να βρω νοημα κ θεληση κ νομιζω οτι τα καταφερνω αυτα..δυσκολα μεν ΟΡΙΑΚΕΣ...αλλα με νοημα κ θεληση...
Είδατε που σας τα έλεγα?Μην κολλάτε μαζί τους!!!!
γιαπ ειναι κομματακι δυσκολο αφου αφηνεις εκει τα εσωψυχα σου
Παιδιά είναι κανόνας να μην κολλάς με ψυχιάτρους..Αλλιώς δεν κάνεις δουλειά..Αν θες να κολλήσεις βρες φίλη,φίλο,γκόμενα,γκόμενο... .Quote:
Originally posted by LOSTRE
Είδατε που σας τα έλεγα?Μην κολλάτε μαζί τους!!!!
Εγώ αν και τρελά εξαρτημένη με τον παλιό γιατρό και ενώ του τα έπρηζα και δεν απάνταγε ήξερα τον λόγο.Είναι άνθρωποι ρε παιδιά.Πώς να γίνουν χίλια κομμάτια;;;;Εσύ τρως φρίκη,η άλλη τρώει φρίκη ποιόν θα πρωτοξεφρικάρει;
Η θεραπεία είναι για να σε κάνει λειτουργικό μόνο σου χωρίς να χρειάζεσαι πατερίτσες.Όχι για να επιβεβαιώνεσαι και να ξεαγχώνεσαι μέσω ενός άλλου προσώπου.Τα λέω εγώ που τα κάνω αλλά τέλος πάντων.Έδειχνα κατανόηση.Τώρα που άλλαξα γιατρό γιατί τα βγάζω πέρα μόνη μου και δεν της τα πρήζω κάθε τρεις και πέντε;;;;;Μην ζητάμε την εύκολη λύση.Ένα χάπι,ένα γιατρό.Το θεωρώ και υποτιμητικό για εμάς.....Εγώ συγχιζόμουν που με απέρριπτε καθώς μισώ την απόρριψη και ίσως να γινόμουν πιο επίμονη.Αλλά πρέπει να μάθουμε να τα αντιμετωπίζουμε.Γιατί χρεώνουμε τους γιατρούς;Μας είπαν κολλήστε πάνω μας και μας εξαπάτησαν;;;
Ένα τελευταίο που σκέφτηκα.Σύγκριση μεταξύ γιατρού-γκόμενου.
1.Ο γιατρός δεν σου χαλάει ποτέ τη διάθεση αλλά αντιθέτως στην φτιάχνει.
2.Οι ώρες που του αφιερώνεις πιάνουν τόπο.
3.Σε εγκαταλείπει μόνο όταν είσαι έτοιμη.
χαχα...Μπορείς πηγαίο ταλέντο Ίντερ να με συμπληρώσεις...
4) Δεν σου λέει ξάπλωσε, αλλα κάθισε
ΥΓ δηλαδή εμείς οι άλλοι να μη συμπληρώσουμε? Στο πηγάδι εμείς?
σοστος ο \"who\'s bad?\"
5. Ο γιατρός σε στηρίζει. Ο γκόμενος μπορεί και να σου δώσει και μια να σε στείλει στον αγύριστο.:P
6.Ο γιατρός δεν σε στήνει σε ένα βάθρο. Σε βάζει στην θέση που ανήκεις (αν ξέρει την δουλειά του φυσικά).
7. Με το γιατρό η σχέση είναι επί ίσοις όροις. Τον πληρώνεις το χ ποσό και λαμβάνεις τα 50 λεπτά. Κι έτσι όλοι είναι ευχαριστημένοι.
8. Με τον γιατρό σου μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Να του τα πεις όλα χωρίς να φοβάσαι οτί θα σε κρίνει, π.χ. για τον καινούργιο ωραίο σου συνάδελφο
9. Ο γιατρός σε βοηθάει να κοιτάξεις μέσα σου. Ο γκόμενος σε κάνει να κοιτάξεις τον καθρέφτη σου (α καλό, ε;)
10. Ο γιατρός συμπάσχει μαζί σου την ώρα της οδύνης σου. Ο γκόμενος παει στο γυμναστήριο.:D
11.Οι προσδοκίες που έχει απο εσένα είναι ρεαλιστικές. Δεν περιμένει απο σένα να είσαι μέσα σε ένα 24ωρο η σούπεργουμαν.
Θα επανέλθω.:o
Ανοίγω παρένθεση (ο/η τέλειος/α (οχι ο/η γκόμενος/α) άνθρωπος που αποτελεί το άλλο μισό πόσο ωραίο θα ήταν να έχει καταστεί ψυχολογικά ώριμος....
Πόσο χρήσιμο θα ήταν ένα μάθημα??? μία εβδομαδιαία έγγραφη ανταλλαγή απόψεων (πάντως ΟΧΙ έκθεση) όλων των μαθητών???? ένα μηνιαίο σεμινάριο??? για αυτή την ψυχολογική ωριμότητα.) κλείνω παρένθεση
12. Ο γιατρός σε ακούει. Ο γκόμενος σου μιλάει ή δε σου μιλάει. Τα αυτιά πάντως βουλωμένα τα έχει
Τι εννοείς χασμπαντ; Σχολείο για εραστές;:P
13. Ο γιατρός σου νοιάζεται για την οδύνη.
Ο γκόμενος για την ηδονή. (κάνει και λογοπαίγνιο, χιχι)
Με άρεσε αυτό.Καλά συμπλέρωσε....Quote:
Originally posted by husband
4) Δεν σου λέει ξάπλωσε, αλλα κάθισε
ΥΓ δηλαδή εμείς οι άλλοι να μη συμπληρώσουμε? Στο πηγάδι εμείς?
Εκτός από την περίπτωση που έχεις να ξαπλώσεις στο ντιβάνι.χαχα......
Συμπληρώνω....
*Στον ψυχίατρο αισθάνεσαι ότι μιλάς σε ένα ντουβάρι που σε καταλαβαίνει.
*Δεν σε χρεώνει παρά μόνο μερικά €.Ούτε με τύψεις,ούτε με ενοχές,ούτε με ευθύνες.
9. Ο γιατρός σε βοηθάει να κοιτάξεις μέσα σου. Ο γκόμενος σε κάνει να κοιτάξεις τον καθρέφτη σου (α καλό, ε;)
[/quote]
Αυτό μου άρεσε πολύ...
παιδια, με τετοιους γκομενους, απορειτε που χρειαζεστε και γιατρο;;
Σωστός ο σύζυγος.Ένα σχολείο γαι υποψήφιους εραστές.Quote:
Τι εννοείς χασμπαντ; Σχολείο για εραστές;:P
13. Ο γιατρός σου νοιάζεται για την οδύνη.
Ο γκόμενος για την ηδονή. (κάνει και λογοπαίγνιο, χιχι)
*Ο γιατρός βλέπει στα μάτια σου τον εαυτό σου κι όχι το φαντασιωτικό του μοντέλο για εσένα.
Έλα μου ντε.Με πρόλαβες.Αυτό πήγα να γράψω.ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ.Φαίνεται;;;;;;;\"Α,μ� �α.Ιδέα σου θα\'ναι\"Quote:
Originally posted by anitak
Quote:
Originally posted by anitak
:D
Εγώ πάντως φίλη Ανίτα το είπα και ως εκ τούτου συμπληρώνω:
14. Ο γκόμενος σε στέλνει στον ψυχίατρο ενώ θα πρεπε να πάει ο ίδιος. Ο γιατρός σε κρατάει απ\' το χέρι και πάτε μαζί παραπέρα.
Α, καλό κι αυτό, ε; Ε; :P
:P
οταν ανακαλυπτεις οτι ο ψυχιατρος ειναι απλα κ μονο ο γοατρος της αρρωστειας σου συνειδητοποιεις πολλα...σε οποιαδηποτε σωματικη αρρωστεια ο δρ σου δινει πχ μια συνταγη κ συ πρεπει να ακολουθησεις την αγωγη...δεν τον περνεις τηλ 3 την ωρα!σωστα?οι γιατροι σου δινουν τη φαρμακευτικη αγωγη, σου δινουν χ οδηγιες κ η υπολοιπη βδομαδα ειναι δικια σου...βγαλτα περα μονος σου!την επομενη Τριτη θα τσεκαρει οπως σε καθε σωματικη αρρωστεια θα τσεκαρει την εξελιξη της ψυχικης αρρωστειας..πως πηγε η αγωγη?κατα ποσο βελτιωθηκε η χειροτερεψε κτλ...απλα κ μονο...η ψυχικη αρρωστεια ειναι σαν να εχεις μια ανιατη αρρωστεια που απλα επιβαλεται να επισκεπτεσαι τον θεραποντα γιατρος σου πιο συχνα...για να ισσοροπησεις τουλαχιστον!
σημερα στις 8 δεν θελω να του μιλησω θελω να τον κοιταξω στα ματια κ να καταλαβει κ να βοηθησει!
Για κοίτα με στα μάτια λοιπόν κι εξηγήσου.Που είναι το καλό το μυαλό μου θυμίσου.Για κοίτα με στα μάτια λοιπόν!!!!!!!
Για πε..Τι έγινε σήμερα;;Κοιταχτήκατε πολύ;Βγάλατε καμιά άκρη;;;
Ρε θυμάμαι τη μέθοδο του βιοσυντονισμού και σκέφτομαι τώρα με το αλληλοκοίταγμα και νέα μέθοδο τηλεπάθειας......
Τον κοίταξες;τι έγινε;;περιμένουμε με αγωνία.:DQuote:
σημερα στις 8 δεν θελω να του μιλησω θελω να τον κοιταξω στα ματια κ να καταλαβει κ να βοηθησει!
18. Τον γιατρό τον κοιτάς στα μάτια, ο γκόμενος σε κοιτά... χμμμ πάντως πιό χαμηλά (αναλόγως από πιά κατεύθυνση βρίσκεται εξαρτάται το πόσο χαμηλά)
Μέντιουμ είναι ο άνθρωπος βρε Ίντερ μου;Quote:
:o
Καλά εγραψες...αν και νομίζω ότι και των γιατρών το μάτι καμιά φορά ρίχνει κάτι φάλτσα!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by husband
18. Τον γιατρό τον κοιτάς στα μάτια, ο γκόμενος σε κοιτά... χμμμ πάντως πιό χαμηλά (αναλόγως από πιά κατεύθυνση βρίσκεται εξαρτάται το πόσο χαμηλά)
τα χαπια γιναν 8!διπλασιαστηκαν τα lyrica!δηλαδη η αγωγη εγινε ως εξης:
11 το πρωι:2 lyrica 75mg
11:30 το πρωι:2 efexor 150mg
11:00 το βραδυ:2 lyrica 75mg
12:30 το βραδυ:2 tavor
ελεγα απο την αρχη οτι ειμαι καμμενο χαρτι!κ εμπενα μεσα για να βοηθησω κ να βοηθηθω..
ειχα δικιο το χαρτι ηταν κ ειναι καμενο...
μπορω να δημιουργησω καινουργιο χαρτι..αρκει να το θελω κ το θελω..
δεν ξερω ομως κατα ποσο με περνει να εξακολουθω να λεω γνωμες εδω μεσα πια...
αυτοοριστηκα να βοηθαω αλλους ισως για να αποφυγω να βοηθησω τον εαυτο μου..να γελαω με την αρρωστεια μου τωρα την βλεπω κ προσπαθω να την νικησω..φτανει ο αυτοσαρκασμος ειναι ωρα για αγωνα!
δεν με περνει πια..πανω απο ολα σαν μανα κ κατα δευτερον σαν ανθρωπος ΩΦΕΙΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΜΕΝΑ Κ ΚΑΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ!
Ιωαννα μου, 2 πραγματαQuote:
τα χαπια γιναν 8!διπλασιαστηκαν τα lyrica!
ελεγα απο την αρχη οτι ειμαι καμμενο χαρτι!κ εμπενα μεσα για να βοηθησω κ να βοηθηθω..
ειχα δικιο το χαρτι ηταν κ ειναι καμενο...
μπορω να δημιουργησω καινουργιο χαρτι..αρκει να το θελω κ το θελω..
δεν ξερω ομως κατα ποσο με περνει να εξακολουθω να λεω γνωμες εδω μεσα πια...
αυτοοριστηκα να βοηθαω αλλους ισως για να αποφυγω να βοηθησω τον εαυτο μου..να γελαω με την αρρωστεια μου τωρα την βλεπω κ προσπαθω να την νικησω..φτανει ο αυτοσαρκασμος ειναι ωρα για αγωνα!
δεν με περνει πια..πανω απο ολα σαν μανα κ κατα δευτερον σαν ανθρωπος ΩΦΕΙΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΜΕΝΑ Κ ΚΑΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ!
1. πολυ συχνα, τα πραγματα εμφανιζονται να χειροτερευουν προτου να βελτιωθουν. Συνηθως, αυτο συμβαινει διοτι κρυμμενες αιτιες (οι οποιες ομως παντα δρουσαν παρασκηνιακα) αναδυονται κ δημιοργουν δυσαρεστα συμπτωματα. Ειναι ομως μονο αφτο: συμπτωματα. Η πορεια βελτιωσης μπορει να εχει ηδη αρχισει, απλα ΔΕΝ ειναι ορατη.
2. ειναι θετικο να μην κρυβεσαι απο τα πραγματικα προβληματα. το χουμε ξανασυζητησει- κι εγω το ιδιο πραττω. απο την αλλη, η ιδια η επαφη με αλλα ατομα μπορει να ειναι θεραπευτικη.
χ
δεν εχω σκοπο να κλειστω στον εαυτο μου..απλα να μην μιλαω πολυ εδω μεσα..δεν με περνει με 8!σε ευχαριστω!!οντως ισως να βελτιωνομαι...
Κ ΞΑΝΑ KANENAS ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ιΝΤΕΡ,το,λυρικα είναι ένα νέο φάρμακο με όχι ακόμα γνωστή την αποτελεσματικότητα του...Αν δεν σε πιάνει ,πες στον γιατρό να στο κόψει ή να στο αλλάξει...Σε καταλαβαίνω όταν αναγκαζεσαι να αυξάνεις τα φάρμακααντί να τα μειώσεις...
Εγώ χθες πήγα στη γιατρο και την παραπονέθηκα για την αυπνια και μου είπε βρες δουλεια και όλα θα μπουν στο ρυθμό τους...Άλλα φάρμακα δεν έχει...Θελω να κάνω μια προσπάθειανα τα ελαττώσω αλλά φοβ΄΄αμαι μην τα συμπτώματα εμφανιστούν σε βαρύτερη μορφη...
κανε ο,τι σου λεει ο γιατρος σου κι εγω αυτο κανω μου αρεσει δεν μου αρεσει..φυσικα κ η αυξηση μου εκατσε στο λαιμο!φυσικα τα 8 χαπια την ημερα μου ρθαν πολλα αλλα δεν εχω αλλη επιλογη απο το να τα παρω..αφου θελω τοσο να γινω καλα !