Παιδιά, μην μπερδεύεστε!
Ρητά και κατηγορηματικά, η μπάρα Fitness έχει 2 πόντους.
Είναι η αγαπημένη μου μπάρα και έχω φάει αναρίθμητες. :)
Printable View
Παιδιά, μην μπερδεύεστε!
Ρητά και κατηγορηματικά, η μπάρα Fitness έχει 2 πόντους.
Είναι η αγαπημένη μου μπάρα και έχω φάει αναρίθμητες. :)
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕΕΕΕ????
ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ 1 ΜΕΡΙΔΑ (150ΓΡ) =5 ΠΟΝΤΟΥΣ
ΣΠΑΝΑΚΟΤΥΡΟΠΙΤΑ 1 ΜΕΡ. (150ΓΡ) =8 ΠΟΝΤΟΥΣ
καλημέρα σας!
καλή δύναμη!
σήμερα έφαγα
1 μανταρίνι
1 τοστ γαλ κασέρι 4π
1 ποτήρι γάλα 0,5π
1 μπάρα δημητριακών 3π (οι δικές μου δεν είναι fitness)
14,5π μένουν
1 νες με γάλα και 1/2 κγ ζάχαρη
μένουν 14π
σαλάτα με: μπρόκολο, φρέσκο κρεμμυδάκι, ντομάτα, 1 κσ λάδι 2π, λίγη φέτα 2π, 1 φρυγανιά 1π, 1 πατάτα βραστή 2π
μένουν 7π
1 μήλο
1 μανταρίνι
1 φέτα ψωμί του τοστ 1 γαλ 1 κασέρι 3π
μένουν 4π
2 βότκες 4π
καλημερα!
για να γινει πιο κατανοητο...
σπανακοπιτα νηστισιμη 5 ποντους
σπανακοπιτα αρτησιμη 8 ποντους!!!!
Αμαλία προτείνω να ενημερώσεις την λίστα τροφίμων με τους πόντους για να μην μπερδευόμαστε. Γιατί εκεί κοιτούσα και ξανακοιτούσα... Σ'ευχαριστώ για την διευκρίνηση.Quote:
Originally posted by AMALIA
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕΕΕΕ????
ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ 1 ΜΕΡΙΔΑ (150ΓΡ) =5 ΠΟΝΤΟΥΣ
ΣΠΑΝΑΚΟΤΥΡΟΠΙΤΑ 1 ΜΕΡ. (150ΓΡ) =8 ΠΟΝΤΟΥΣ
Ζωήτσα ευχαριστώ κι εσένα!
Γενικώς ευτυχώς που είχα πόντους για ξόδεμα κι έτσι μπόρεσα να φάω ένα κομμάτι σπανακοτυρόπιτα που λατρεύω. :)
MAΡΑΚΙ ΜΟΥ,
Εχεις δίκιο. Τώρα το είδα κι εγώ. Δυστυχώς δεν μπορώ να το διορθώσω εγώ αλλά η Νεφέλη που το έγραψε το ποστ.
Νεφελάκι σε παρακαλώ μπες στο τόπικ με τους πόντους και πήγαινε στο Σ και συμπλήρωσε την σπανακόπιτα χωρίς τυρί = 5 πόντους και αυτήν που υπάρχει γράψτη σπανακοτυρόπιτα = 8 πόντους.
ΜΑΡΑΚΙ,
ξέχασα να σου πω,
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΒΡΕ ΘΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΛΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ .
ΠΕΤΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ WW, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ, ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ
Quote:
Originally posted by Μαρία.
Γενικώς ευτυχώς που είχα πόντους για ξόδεμα κι έτσι μπόρεσα να φάω ένα κομμάτι σπανακοτυρόπιτα που λατρεύω. :)
ΑΧΧΧΧ κι εμένα είναι από τα αγαπημένα μου. Ευτυχώς δεν τρελλαίνεται ο άντρας μου για τις πίτες και τη φτιάχνω σπάνια δηλαδή μόνο σε "τραπέζια" για να το έχω σίγουρο ότι δεν θα φάω το ταψί μόνη μου!!!!:D :D :D.
παιδιά έκανα την διόρθωση απλά επειδή βλέπω ότι επικρατεί μια σύγχιση και μια αναστάτωση... θέλω να πω ότι προσωπικά εμένα αυτές οι εμονές με κουράζουν. η ουσία αυτού του προγράμματος είναι αυτή η σχετική ελευθερία επιλογών που μπορούμε να κάνουμε στις τροφές που καταναλώνουμε όπως επίσης και η πληροφορία που μας παρέχει η δομή του , την οποία θεωρώ ότι ο καθένας πρέπει να την αξιοποιεί. λέμε σπανακόπιτα 8 π εντάξει! σπανακόπιτα από σπανακόπιτα έχει διαφορά κομμάτι από κομάτι έχει επίσης διαφορά... αν κολήσουμε σε λεπτομέρειες τύπου... με σφολιάτα; με σπιτικό φύλλο; με χωριάτικη ζύμη; έχει ζάχαρη στο φύλλο; με σπορέλαιο με ελαιόλαδο κτλ κτλ... είναι άλλη υπόθεση. ο καθένας πρέπει να μπορεί να αξιοποιεί την πληροφορία που του δίνει αυτό το πρόγραμμα... και να κάνει τους σχετικούς υπολογισμούς του. είναι κρίμα να κολάμε σε κάτι τέτοια και να γίνεται ολόκληρο θέμα και να επικρατεί πανικός... εκτός του ότι μας φθείρει καταργεί και την ευελιξία που παρέχει το πρόγραμμα αλλά και την κρίση μας στις επιλογές μας!
λοιπόν φάτε την σπανακόπιτα κι άμα σας κάνει κέφι μην την μετρήσετε κιόλας!!! χεχεχεχ :)
Εγώ γιατί έχω την εντύπωση πως κάθε πρόγραμμα διατροφής την επιτυχία του την βασίζει στις λεπτομέρειες; Προσπαθώ να μάθω το πως λειτουργεί κι εύλογο είναι να ρωτάω πράγματα. Αν αυτό δημιουργεί πρόβλημα σε σας που γνωρίζεται το πρόγραμμα πείτε το μου να ξέρω. Γιατί πια Νεφέλη η απάντησή σου μου δίνει την εντύπωση πως μάλλον πρόβλημα δημιουργούν οι απορίες μου και κόπο σε σένα να ενημερώσεις ένα τόπικ. :(
δεν είναι κόπος μαράκι μου και ποτέ δεν κάνω κάτι γιατί πρέπει. είναι χαρά μου να βοηθήσω έστω απαντώντας σε κάτι που ξέρω. απλά βλέπω να γεννιέται μια εμμονή κι αυτό ήταν καθαρά προσωπική μου θέση και αντίδραση . δεν ήθελα να σου δημιουργήσω τέτοια εντύπωση. να νιώθεις άνετα και να εκφράζεσαι όπως θες. όλοι έχουμε απορίες και είναι ωραίο να τις μοιραζόμαστε γιατί μόνο έτσι μαθαίνουμε. η αντίδρασή μου δεν αφορούσε στην απορία αλλά σε αυτή την σύγχιση που βγήκε προς τα έξω.
Έλα που τελικά απ'την σύγχιση βρήκαμε τελικά τι γίνεται στην διαφορά μιας πολυαγαπημένης πίτας! Που αν δεν έτρωγα ένα κομμάτι θα'χα φάει όλη την σακούλα με τα καρότα για να χορτάσω και να σταματήσει να τρέχει το σάλιο μου! :P
ευτυχώς που υπάρχουν η Νεφέλη και η Αμαλία και βοηθούν τους καινούργιους και έχουν κάνει δουλειά για όλους μας.
Παρεπιμπτόντως , προχθες μου είπε η μητέρα μου ότι σε ένα πρωινάδικο , ένας διαιτολόγος έδωσε μία δίαιτα για 10 κιλά μέχρι το Πάσχα και μάλιστα η 7η μέρα κάθε εβδομάδας είναι ελεύθερη. Εκατσα και έβγαλα του πόντους που αντιστοιχουν σε αυτή την δίαιτα , θεωρώντας πάντα ότι αφορά κανονικές μερίδες και όχι ελεύθερη ποσότητα πχ. από κοτόπουλο , τυρί κλπ.
είδα λοιπόν ότι οι πόντοι κυμαίνονται από 19 έως και 23 ! νομίζω ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτή που κάνουμε και στην οποία έχουμε ελευθερία να φάμε ότι θέλουμε, αρκεί να κρατήσουμε τους πόντους μας.
το γεγονός της ελεύθερης 7ης μέρας ...με προβληματίζει.
δεν πειράζει...εμείς τα γνωστά μας για 10 κιλά μέχρι την Κυριακή του Πάσχα!!!
Καλησπερα σε ολους! Επανήλθα και καλωσορίζω τα καινουρια μέλη!!! Λοιπον, τα αποτελέσματα των μετρήσεων μετά τις γιορτές δεν ήταν ευχαριστα! Εβαλα το 1,5 κιλό που ειχα χάσει! Φτου κι από την αρχή! κλαψ κλαψ :-(((((((
Δεν πειραζει, θα μαζεψω τα κομματια μου και θα συνεχίσω. Μου αναλογουν 25 ποντοι. Χτες εφαγα 22,5 και σημερα 25.
Το ΣΚ θα παω εκδρομη και πρεπει να ειμαι προσεχτικη. Θα τα πουμε από Δευτερα
Φιλια σε ολους
marw ευχαριστούμε για το καλωσόρισμα. Όσο για το 1,5 κιλάκι θα φύγει γρήγορα μην ανησυχείς! Εγώ που μπήκα αμέσως σε πρόγραμμα μου'χει φύγει το πρήξιμο απ'τα περίσσια των γιορτών και αισθάνομαι μια χαρά και με διάθεση να συνεχίσω δριμύτερη. Δεν βάζω στόχο το πόσα κιλά θα χάσω το Πάσχα. Ας είναι όσα θέλουν... Η ουσία είναι να φύγουν και να μην ξαναγυρίσουν! ;)
καλησπέρα σας! ελπίζω όλοι να είστε καλά και γεμάτοι ενέργεια και πείσμα!
σήμερα έφαγα
1 τοστ με γαλ κασέρι 4π
1 μπάρα δημητριακών 3π
1 ποτήρι γάλα 0,5π
μένουν 14,5π
σαλάτα με βραστα: αναμεικτα λαχανικα, λίγες γαρίδες 2π, 2 μικρες αγκινάρες, μπρόκολο, φρέσκο κρεμμυδάκι, λίγη φέτα 2π, 1 φρυγανιά 1π, 1 κσ λάδι 1π, ξύδι, αλάτι
6-7π
μένουν 7,5π
2 μανταρινια
1 μήλο
1 γιαουρτακι 2% 2π
λίγα δημητριακά 1 π
μένουν 4,5π αποθήκευση
Καλημέρα σε όλες και όλους!
Βλέπω αυξανόμαστε στο τόπικ και αυτό είναι καλό, απλώς πρέπει να γράφουμε καθημερινά και να διατηρούμε τη συζήτηση, για να ανταλλάσουμε απόψεις και εμπειρίες.
Διάβασα μερικά ποστ πιο πριν τις διαφωνίες σχετικά με τους πόντους της απλής σπανακόπιτας και της σπανακοτυρόπιτας. Πιο πολύ μ' ενδιαφέρει το κομμάτι εκείνο στο οποίοι ειπώθηκε ότι δεν πρέπει να δίνουμε τόσο μεγάλη σημασία σε μισό ή έναν ή δύο πόντους επιπλέον.
Προσωπική μου γνώμη είναι ότι το πρόγραμμα πρέπει να τηρείται με ακρίβεια, δηλαδή να μην ξεπερνούμε τον ανώτατο ημερήσιο αριθμό πόντων και αν το κάνουμε περιστασιακά, την επόμενη μέρα να διορθώνουμε και να ισοσκελίζουμε τα πράγματα.
Λοιπόν, έχει μεγάλη σημασία και ο ένας παραπάνω πόντος, καθώς μια αντίληψη του τύπου "έλα μωρέ, ας φάω και σήμερα λίγο παραπάνω", θα οδηγήσει και την επόμενη μέρα σε υπέρβαση και τη μεθεπόμενη και μπρορεί να παρασύρει και να σε βγάλει από το πρόγραμμα.
Εξάλλου, επειδή ακριβώς το πρόγραμμα είναι τόσο ευέλικτο, γι' αυτό πρέπει να είμαστε και ακριβείς-συνεπείς στην εφαρμογή του.
Δεν λέω, μπορεί και να συμβούν παρασπονδίες κάποτε κάποτε, αλλά πρέπει άμεσα να διορθώνονται.
Παρατήρησα ότι τις μεγαλύτερες απώλειες τις έχω εκείνες τις εβδομάδες που εφαρμόζω 100% το πρόγραμμα.
Αυτά και συνεχίζω με το τι εφαγα για
ΠΡΩΙΝΟ
1 τοστ με 2 φέτες ψωμί σικάλεως
30 γρ. γκούντα
20 γρ. παριζάκι light
1 φλιτζάνι γάλα με 1,5% λιπαρά
1 μπάρα δημητριακών
10 γρ. σοκολάτα γάλακτος
1 καφές ντεκαφεϊνέ
Καλή συνέχεια!!!
καλημέρα σας!
η γη γυρίζει ακόμα κι εγώ σήμερα έφαγα:
1 τοστ με γαλ κασέρι 4π
1 μπάρα δημητριακών 3π
1 ποτήρι γάλα 1,5% 0,5π
1 μήλο
μένουν 14,5π
1 φρυγανιά 1π
1 φέτα κασέρι 1π
1 cupcake 7days 4-5π
2 ποτήρια γάλα 2π
μένουν 5,5π αποθήκευση
πάντως, παρατηρώ ότι δεν έχω διάθεση να κάνω ατασθαλίες στο πρόγραμμα ούτε αισθάνομαι στερημένη ώστε να πέσω με τα μούτρα σε κάτι απαγορευμένο.
χθες ήταν μία μέρα που ξέφυγα λίγο αν και είχα 5 πόντους bonus εβδομάδος ( σύνολο για ξόδεμα 23 π ).
χθες έφαγα :
ΠΡΩΙ λίγο ψωμί με βούτυρο 2π
ΜΕΣΗΜΕΡΙ 1 σουβλάκι καλαμάκι χοιρινό ( και αυτό επειδή επέμενε ο άντρας μου μιας και βρεθήκαμε κέντρο Αθήνα στο σουβλατζίδικο Λειβαδιά! ) 2π
3 κομμάτια από την σπιτική πίτσα που είχα φτιάξει 11π ( ελπίζω διότι δεν έβαλα σάλτσες και βούτυρα )
1 δαγκωνιά από ντόνατσ 1π
ΒΡΑΔΥ 2 φέτες ψωμί με τυρί φέτα 30γρ 6π
ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ 3 παξιμαδάκια με 2 φέτες τυρί τοστ μιλνερ 4π
και.....4 πουράκια ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ( αυτά δεν ξέρω πόσοι πόντοι είναι )
πιστεύω όλα μαζί να πήγαν 26 πόντους, αλλά σήμερα έπαιξα τένις 1 ώρα και ισοφάρησα.
σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ έχω φάει 2 φέτες ψωμί με βουτυρο και 150 γρ. τσιπούρα. Α! και δύο δακτυλάκια κρασί.
Αυριο είναι μέρα ζυγίσματος αλλά να σας πώ κάτι ; χθες φόρεσα ένα παντελόνι και το κούμπωσα ΟΡΘΙΑ και όχι ξαπλωμένη στο κρεβάτι όπως έκανα μετά τις γιορτές!
ΠΑΜΕ ...ΔΥΝΑΤΑ!
Βιβή, μια συμβουλή.
Προσεξε τους υδατάνθρακες.
Βεβαια, μπορει απλά στη μέρα που περιέγραψες να έφαγες κάτι παραπάνω (ψωμι, πίτσα, παξιμαδακια, πουράκια, ντονατς - μια δαγκωνια :D ).
Πάντως με το τένις, έκανες σπουδαία δουλειά.
Συνέχισε το ίδιο δυνατά.
το πρόγραμμα θέλει υπομονή και επιμονή.
Τα αποτελέσματα ειναι...σίγουρα και αν τα δυο παραπάνω χαρκατηριστικά σας συνοδεύουν και μετά τη συντήρηση, τότε έχετε διώξει μια και καλή τα κιλά.
Ο μεταβολικος κίνδυνος θα έχει περάσει και έτσι το να βάλετε κιλά θα ειναι πολύ δυσκολότερο απο ότι ήταν πριν την ισορροπημένη διατροφή.
καλημέρα σας!
αφού ξυπνήσαμε και σήμερα με υγεία ας γράψω και τι έφαγα...
1 τοστ γαλ κασερι 4π
1 μήλο
1 ποτήρι γάλα 0,5π
μένουν 17,5π
1 μπάρα δημητριακών 3π
1 μπανάνα 1,5π
μένουν 13π
φαγητό σε ταβέρνα
μοσχαρίσια μπριζόλα 7π
1 μικρό ψωμάκι 3π
σαλάτα ρόκα
μανιτάρια σχάρας
χόρτα βραστά
αυτά υπολογίζω να είχαν 2-3 κουταλιές λάδι άρα 3π
Καλά τα γράφει ο p_k επάνω, αλλά το να ξεφύγουμε μια μέρα δεν νομίζω ότι αυτό θα μας κολλήσει στην σκέψη να ξεφύγουμε και μια μέρα παραπάνω. Κάτι τέτοιο αν γίνει θα είναι λόγω των συνθηκών που θα βρεθούμε. Χθες για παράδειγμα μας είχε τραπέζι η μάνα μου και το μεσημέρι και το βράδυ. Όσο κι αν ήθελα να κρατήσω χαρακτήρα, όταν η μάνα μου αποφασίσει να μας κάνει τραπέζι το σίγουρο είναι ότι θα μαγειρέψει όλα όσα μας αρέσουν και δεν μπορούμε να αντισταθούμε. Όπως και να'χει το ευχαριστηθήκαμε κι ας φάγαμε του σκασμού. Προσωπικά δεν νιώθω τύψεις επειδή ξέφυγα εντελώς, αλλά από σήμερα και πάλι στο πρόγραμμα. Είναι μέχρι να το μάθω καλά, να μάθω στο περίπου και τους πόντους για κάθε φαγητό και πιστεύω μετά ότι ακόμη και στις απρόοπτες συνθήκες θα κρατάω χαρακτήρα. :D
σήμερα έφαγα :
30 gr παξιμαδάκια 2π
τοστ 4π
πατάτες βραστές 2π
κατίκι μίαμιση κουταλιά 1,5π
30γρ ψωμί 1,5 π
σύνολο 11 και μένουν ακόμη άλλοι 7π
πάντως αυτό το διατροφικό πρόγραμμα κυλάει πολύ εύκολα , σαν παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι κάνει πολύ δουλειά η γυμναστική , έστω και 30΄σχεδόν κάθε μέρα.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Βιβή πρόσεξε τους υδατάνθρακες όπως είπε και η sougar :) κι εγώ σαν παιχνίδι το βλέπω κάπως...
Παιδιά, εντάξει να υπάρχει μέτρο στους υδατάνθρακες, αλλά να μην πάμε και στο άλλο άκρο και τους μειώσουμε πολύ!
Το πρόγραμμα επιτρέπει τα πάντα, αρκεί να βρίσκονται στον ημερήσιο αριθμό πόντων και να τηρούνται βασικοί κανόνες της ισορροπημένης διατροφής.
Οι υδατάνθρακες είναι απαραίτητοι για την τροφοδότηση με ενέργεια, τόσο απαραίτητη όταν βρισκόμαστε σε πρόγραμμα αδυνατίσματος.
μα ποιος μίλησε για το άλλο άκρο; εγω, πάντως, όχι, εκτός και αν διαβάζουμε διαφορετικά πράγματα!
αλοίμονο, αν υποστήριζα να κοπούν οι υδατάνθρακες.
μονο λιγο προσοχή χρειάζεται. Κανενός είδους μαχαίρι δεν χρειάζεται να μπει.
ολα χρειάζονται, όλα επιτρέπονται. Η υπερβολή ειναι αυτή, που προκαλεί τα προβλήματα. Και είτε είναι η υπερβολή της αύξησης, είτε της μείωσης.
παιδιά εγώ για το παξιμάδι ψωμι του τοστ πατάτα πάλι ψωμί μίλησα για την βιβή. δεν είπε κανείς να κοπούν οι υδατάνθρακες.
ʼλλη μια εβδομάδα προγράμματος έφτασε στο τέλος της και αύριο έχω το καθιερωμένο ζύγισμα. Για να δούμε...
Καληνύχτα σε όλες/ους και καλή συνέχεια!
Να ρωτήσω μια λεπτομέρεια: 20γρ. ρύζι άβραστο πόσους πόντους έχει;
Τα 30 γρ.ωμό ρύζι έχουν 2 πόντους, οπότε τα 20 γρ. υπολόγισέ τα 1,5 πόντο.Quote:
Να ρωτήσω μια λεπτομέρεια: 20γρ. ρύζι άβραστο πόσους πόντους έχει;
καλημερούδια σας!
χθες το βράδυ πεινούσα πολύ αλλά τώρα ευτυχώς ξημέρωσε κι έφαγα...
1 φέτα του τοστ με γαλ κασέρι και 1 τριγωνάκι τυρί κρέμα 4π
1 ποτήρι γάλα 0,5π
μένουν 17,5π
1 μίνι σάντουιτς 4π
1 εσπρέσσο
μένουν 13,5π
1 1/2 πανσέτα 5π
μία πηρουνιά πατάτες τηγανιτές 3-4π
σαλάτα λάχανο καρότο 1 κσ λάδι 1π
1 κόκα κόλα ζέρο
μένουν 3,5π
1 μπάρα δημητριακών 3π
Ευχαριστώ p_k. Έφτιαξα σε light εκδοχή γιουβαρλάκια σήμερα και θέλω να βγάλω τους πόντους στο σύνολο δύο μερίδων! :D
Πάντως, τα κανονικά γιουβαρλάκια έχουν 9 πόντους στη μερίδα (τα 5 μέτρια).Quote:
Ευχαριστώ p_k. Έφτιαξα σε light εκδοχή γιουβαρλάκια σήμερα και θέλω να βγάλω τους πόντους στο σύνολο δύο μερίδων! :D
Ημέρα ζυγίσματος η σημερινή και νέα απώλεια βάρους σημειώθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε: -300 γραμμάρια.
Από τα 80,9 κατέβηκα στα 80,6 κιλά.
Με το καλό, τη νέα εβδομάδα να δείξει και τον αριθμο 7 η ζυγαριά!
συγχαρητήρια p.k ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ !
Να ρωτήσω και κάτι άλλο για το ρύζι ; μήπως ξέρετε τα 30 γρ. αν είναι μία κούπα και πόσα γραμμάρια βρασμένο ρύζι δίνουν ;
χθες έφτιαξα ρυζότο με γαρίδες ως εξής :2 κσ λάδι =4π, 450 γαρίδες ψίχα = 7,5 πόντοι, 2 κούπες ρύζι που ξέχασα να ζυγίσω και φυσικά λαχανικά που δεν μετράνε.
βγήκε μία γενναία ποσότητα γιζσ 4 άτομα τουλάχιστον και έχω φάει χθες το βράδυ 8κσ ρυζότο και σήμερα έφαγα :
παξιμαδάκια και τοστ 7π
μήλο
5κσ ρυζότο ( το βάζω με επιφύλαξη 3π )
κάνω κάποιο λάθος ;
Α! θα κάνω και τα 30΄ποδήλατο που δεν έκανα χθες.
Με την light εκδοχή κέρδισα μερικούς πόντους κι έτσι μεσημέρι και βράδυ είχα δυο μεριδούλες απολαυστικότατες, συν την σαλάτα με το λαδάκι της και τα φρουτάκια μου στο ενδιάμεσο! ;)Quote:
Πάντως, τα κανονικά γιουβαρλάκια έχουν 9 πόντους στη μερίδα (τα 5 μέτρια).
.........
Βιβή μια μερίδα ρύζι είναι 20γρ. ωμό. Αν θυμάμαι καλά σε βρασμένο είναι περίπου 2 κουταλιές της σούπας. Τώρα το πιλάφι που έφτιαξες αν ήταν ατομικό θα έπρεπε να έχεις βάλει: 120γρ. γαρίδες καθαρισμένες, 20γρ. ρύζι ωμό, τα λαχανικά σου κλπ και θα είχες την μερίδα την δική σου. Όρεξη να μαγειρεύεις να'χεις!
Καλησπέρα σας!!!Ψάχνοντας πληροφορίες για το reductil έπεσα πάνω στο site!!!!Ειλικρινά θαυμάζω την προσπάθειά σας.Είμαι 80 κιλά με ύψος 1.70 αλλά γενικά δεν δείχνω τα κιλά μου.Παρ'όλα αυτά έχω κάνει πολλές προσπάθειες να τα χάσω με μέγιστο αποτέλεσμα να χάνω το πού τέσσερα κιλά και μετά να τα ξαναπαίρνω.Ειλικρινά θέλω να χάσω 15 κιλά και τώρα μου φαίνεται απλό αλλά ξέρω πως όταν μπω στη διαδικασία μάλλον θα κάνω βλακεία και θα τα χαλάσω όλα.Μία φίλη μου με το χάπι από νούμερο 14 στα παντελόνια έπεσε στο 10 και έτσι είχα πειστεί να το πάρω κι εγώ.Μάλιστα εκείνη δεν είχε καν παρενέργειες εκτός από 2 ημερών ζαλάδες και αυπνίες.Τέσπα, ο φίλος μου δεν με αφήνει να το δοκιμάσω καν και μάλλον χαίρομαι για αυτό.Η΄δίαιτά μου ξεκινάει την Πέμπτη με τη διαιτολόγο μου και εύχομαι επιτέλους να τα καταφέρω.Φιλιά πολλά και καλές προσπάθειες.Θα σας ενημερώνω για να δίνει κουράγιο ο ένας στον άλλο!!!!
Καλή δύναμη στη νέα σου προσπάθεια,Αστερόσκονη( τι παραμυθένιο !)
Ελπίζω αυτή να είναι και η τελευταία σου!Μην κοιτάς τι κάνουν οι άλλοι...
Φρόντισε για το καλύτερο δυνατό,που μπορείς να κάνεις εσύ!
Περιμένουμε νέα σου,αν θέλεις σε κάποιο πιο σχετικό από αυτό τόπικ.
Φιλάκια...
Πολύ ωραία, μπράβο!Quote:
Με την light εκδοχή κέρδισα μερικούς πόντους κι έτσι μεσημέρι και βράδυ είχα δυο μεριδούλες απολαυστικότατες, συν την σαλάτα με το λαδάκι της και τα φρουτάκια μου στο ενδιάμεσο! ;)
Γενικά, μπορούμε να βρούμε τρόπους να κάνουμε πιο light όλα τα φαγητά, λίγη έμπνευση χρειάζεται!
Αυτή είναι η ομορφιά του προγράμματος, ότι μπορείς να το προσαρμόσεις 100% στα μέτρα και τις ανάγκες σου και να αδυνατίζεις χωρίς καταπίεση.
γεια σας!
πιστεύω να έχουμε ανεβασμένο ηθικό και κατευνασμένα νεύρα.
σήμερα έφαγα
1 σάντουιτς μικρό στρογγυλο ψωμάκι ολικής 3π γαλ 1π τριγωνάκι τυρί 1π
1 cupcake 4π
1 ποτήρι γάλα 0,5π
μένουν 12,5π
σουβλάκι κοτόπουλο 3π
σαλάτα
1 φρυγανια 1π
1 καφέ λάτε 1π
μένουν 7,5π