κοριτσια μου τι κανετε?λοιπον δε θα ζυγιστω επειδη αδιαθέτησα χθες και δεν θελω να απογοητευτω...το καλο είναι οτι δεν εχω τις γνωστες λιγουρες απο τις ορμονες προς το παρων χεχε
φιλουθκιαααααααααα
Printable View
κοριτσια μου τι κανετε?λοιπον δε θα ζυγιστω επειδη αδιαθέτησα χθες και δεν θελω να απογοητευτω...το καλο είναι οτι δεν εχω τις γνωστες λιγουρες απο τις ορμονες προς το παρων χεχε
φιλουθκιαααααααααα
Λοιπόν, καλές και γλυκές μου συναγωνίστριες (βλέπεις Ζωή, δε λέω αντα-γωνίστριες)
αποφάσισα να αυτοτιμωρηθώ για δυο λόγους:α)δεν κρατώ τη διατροφή το Σαββατοκύριακο
β)δεν κινείται, μοιραία, το τικεράκι μου.(για την ακρίβεια δεν κινήθηκε ποτέ από τότε που πήρα αυτά τα κιλά)
Η αυτοτιμωρία που μου επιβάλλω είναι να ξαναμπώ εδώ, όταν θα έχω κάτι νέο να σας πω(που αφορά το θέμα μας καθώς τον τελευταίο καιρό αλλά αντί άλλων είμαι θεματολογικά). Τότε θα μου επιτρέψω την είσοδό μου εδώ...θα προσπαθήσω να γίνει σύντομα...Μπορεί να σας φανεί αστείο κάτι τέτοιο αλλά δεν ξέρω πώς αλλιώς να με πιέσω...και για να μη με πάρουν τα ζουμιά, σας φιλώ πεταχτά αλλά όχι ασυνείδητα....
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ....
υγ. θα κάνω ό,τι μπορώ για να γυρίσω γρήγορα....
:( όχι ρε Μαράκι...και εγώ την χάλασα το ΣΚ αλλά συνεχίζουμε...
σνιφ σνιφ--καλημέρα σε όλους...φιλάκια
Λυπάμαι, πολύ λυπάμαι Μαράκι, δε συμφωνώ με αυτή την τακτική, όμως αφού είναι απόφαση σου
είναι απόλυτα σεβαστή.
Θα προτιμούσα εδώ όλες μαζί να σταροβράζουμε παρά να είμαστε η κάθε μια μόνη.
Τέλος, δε συνεχίζω, ούτε θέλω να σε πιέσω, απλά σε περιμένω, όποτε και να επιστρέψεις.....
πολλά φιλιά
καλή δύναμη πεταλουδίτσα μου, φιλάκια και σε σένα :)Quote:
Originally posted by petallouditsaa
φιλουθκιαααααααααα
Γειά σας κορίτσια...και αγόρια αν υπάρχουν...
Εδώ και μια βδομάδα κάνω κι εγώ epworth. Καλά φαίνοταν να πηγαίνει... έχασα 1 κιλό, όμως σήμερα φαίνεται πάλι επάνω η ζυγαριά.... συνεχίζω και βλέπουμε σε 1 εβδομάδα...
Kαλή επιτυχία kate2, σύντομα θα ξεκινήσει πάλι η ζυγαριά μην ανησυχείς.
που είσαι Ζωίτσα ? χάθηκες...κι εσύ :(Quote:
Originally posted by Zwh
:( όχι ρε Μαράκι...και εγώ την χάλασα το ΣΚ αλλά συνεχίζουμε...
σνιφ σνιφ--καλημέρα σε όλους...φιλάκια
καλημέρα Λιλάκι μου και εγώ εδώ είμαι...
όλα καλά η ψυχολογία μια χαρά η διατροφή έτσι και έτσι...
αλλά δεν βαριέσαι...θα τα καταφέρω :) κάποια στιγμή
κούκλες και κούκλοι θα λείψω κάποιες μέρες θα πάρω άδεια και θα πάω πατρικό
εκτός Αθηνών...όλα καλά...απλά έχω υπόλοιπο αδείας κάποιες ημέρες και πρέπει
να τις πάρω...θα λείψω περίπου 2 εβδομάδες..απλά το λέω για να μην χαθώ και πείτε
τί έπαθε αυτή...χαχαχα..ελπίζω να μπαίνω κάποιες φορές...φιλάκια πολλά και θα τα πούμε
μετά το Πάσχα πρώτα ο Θεός...φιλάκια πολλά σε όλους....με Υγεία σωματική και ψυχική!!!
μάκια
Στο καλό Ζωίτσα μου και καλά να περάσεις, πολλά φιλάκια!Quote:
Originally posted by Zwh
κούκλες και κούκλοι θα λείψω κάποιες μέρες θα πάρω άδεια και θα πάω πατρικό
εκτός Αθηνών...όλα καλά...απλά έχω υπόλοιπο αδείας κάποιες ημέρες και πρέπει
να τις πάρω...θα λείψω περίπου 2 εβδομάδες..απλά το λέω για να μην χαθώ και πείτε
τί έπαθε αυτή...χαχαχα..ελπίζω να μπαίνω κάποιες φορές...φιλάκια πολλά και θα τα πούμε
μετά το Πάσχα πρώτα ο Θεός...φιλάκια πολλά σε όλους....με Υγεία σωματική και ψυχική!!!
μάκια
καλησπερα σε ολους.... ονομαζομαι Σοφια είμαι 24 ετων και απο μικρο παιδι εχω προβλημα με το βαρος μου... αποταν θυμαμαι τον εαυτο μου ταλαιπωρουμαι με διαιτες... η ζυγαρια μου χτυπησε κοκκινο για ακομα μια φορα και αποφασισα να ξεκινησω διαιτα για ακομα μια φορα!!!!!! αρχισα να προσεχω την διατροφη μου εδω και καμια βδομαδα.. ειχα απωλεια 1 κιλου περιπου αλλα τωρα λογω περιοδου τα πραγματα ειναι ανεβασμενα... ξερω οτι ειναι κατακρατηση και κανω υπομονη.. ελπιζω να εχω την υποστοιριξη σας σε αυτη μου την προσπαθεια... σας φιλω και καλο μασ κουραγιο!!!
γεια σου Σοφία!καλως μας ήρθες και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε!
καλημέρα! είμαι καινούρια στο forum και ξεκίνησα τη δίαιτα σήμερα. μέχρι χτες έκανα μια χημική και έχασα μόνο 5 κιλά. θέλω να χάσω καμιά εικοσαριά ακόμα. πιστεύω πως θα τα καταφέρω γιατί είμαι απόλυτα αποφασισμένη. έχω όμως μια απορία. αυτή η δίαιτα κατάλαβα πως διαρκεί 9 εβδομάδες. μετά τι κάνουμε;
dimidana για πες μας και εμας την χημική αν και είναι ότι χειρότερο αλλά εγώ ενα σπρώξιμο θα το ήθελα μια φορα !!
Quote:
Originally posted by dimidana
καλημέρα! είμαι καινούρια στο forum και ξεκίνησα τη δίαιτα σήμερα. μέχρι χτες έκανα μια χημική και έχασα μόνο 5 κιλά. θέλω να χάσω καμιά εικοσαριά ακόμα. πιστεύω πως θα τα καταφέρω γιατί είμαι απόλυτα αποφασισμένη. έχω όμως μια απορία. αυτή η δίαιτα κατάλαβα πως διαρκεί 9 εβδομάδες. μετά τι κάνουμε;
Καλώς ήρθες dimidana, και καλή επιτυχία!
Που το είδες όμως οτι διαρκεί μόνο 9 εβδομάδες αυτή η δίαιτα?
εγώ το αντίθετο νομίζω οτι διαρκεί οσο θέλεις εσύ, και δεν είναι χημική πάντως....
εγω δεν εχω καταλαβει τι ακριβως ειναι αυτη η διαιτα ρε κοριτσια!
διήρκησε 24 μέρες. επειδή τώρα δεν έχω χρόνο θα την ανεβάσω εδώ αύριο το πρωί. πάντως ήταν εξαντλητική ακόμα και για μένα που ήμουν απόλυτα αποφασισμένη. δεν θα την πρότεινα. ο μόνος λόγος που την έκανα ήταν για αυτό το σπρώξιμο που λες. μου είχαν πει ότι μπορούσα να χάσω 10-15 κιλά σε 24 μέρες αλλά εγώ έχασα μόνο 5 όπως και η αδερφή μου που την κάναμε μαζί... τη δευτέρα λοιπόν θα σου την δώσω και εσύ αποφασίζεις. α! 2 φίλες μου που την έκαναν έχασαν 11 και 15 κιλά αντίστοιχα.Quote:
Originally posted by sasa14
dimidana για πες μας και εμας την χημική αν και είναι ότι χειρότερο αλλά εγώ ενα σπρώξιμο θα το ήθελα μια φορα !!
σίγουρα είναι τρόπος σωστής διατροφής για μια ζωή αλλά σε κάποιο post εδώ είδα κάποια να λέει ότι θα κάνει τον πρώτο κύκλο των 40 ημερών...Quote:
Originally posted by BettyG
Καλώς ήρθες dimidana, και καλή επιτυχία!
Που το είδες όμως οτι διαρκεί μόνο 9 εβδομάδες αυτή η δίαιτα?
εγώ το αντίθετο νομίζω οτι διαρκεί οσο θέλεις εσύ, και δεν είναι χημική πάντως....
και μια κυρία που μου την έδωσε την ίδια δίαιτα έχει ένα πινακάκι που λέει ότι την πρώτη βδομάδα χάνεις 4-7 κιλά τη δεύτερη 2-4 την τρίτη 1-3 την τέταρτη 1-2 την πέμπτη 3-5 την έβδομη 1-2 την όγδοη παίρνεις ένα κιλό και ξεκινάει η σταθεροποίηση και την ένατη παίρνεις 2 κιλά και μετά σταθεροποιήσαι πλήρως...
επίσης στους πίνακες της κυρίας που μου την έδωσε τα όσπρια είναι στην ά κατηγορία και τα δημητριακά στην ά.
τα όσπρια, τα δημητριακά και οι ξηροί καρποί σε ποιά κατηγορία είναι;;; επίσης γίνεται να πλάσεις κιμά για μπιφτέκια χωρίς ψωμί;;;
1. ρύζι με τυρί τριμ.
2. μακαρόνια με τυρί τριμ.
3. μπιφτέκι με σαλάτα
4. το ίδιο
5. το ίδιο
6. κοτόπουλο με σαλάτα
7. το ίδιο
8. το ίδιο
9. μπριζόλα με σαλάτα
10. το ίδιο
11. το ίδιο
12. πατάτες τηγανητές, τυρί φέτα και χόρτα
13. το ίδιο
14. σαλάτα
15. σαλάτα
16. φρούτο
17. φρούτο
18. χόρτα
19. χόρτα
20. μοσχάρι λεμονάτο, σαλάτα
21. το ίδιο
22. ρύζι λαπάς
23. το ίδιο
24. γλυκό
όπου σαλάτα, ένα είδος π.χ. μόνο μαρούλι. στον καφέ επιτρέπεται η ζάχαρη, απαγορεύεται το γάλα.
καμιά απάντηση;Quote:
τα όσπρια, τα δημητριακά και οι ξηροί καρποί σε ποιά κατηγορία είναι;;; επίσης γίνεται να πλάσεις κιμά για μπιφτέκια χωρίς ψωμί;;;
νομίζω όσπρια υδατανθρακες
δημητριακά το ίδιο
ξηροι καρποί νομίζω πρωτεινη..
Δες στην πρώτη σελίδα υπάρχουν όλες οι οδηγίεςQuote:
καμιά απάντηση;Quote:
betty που εισαι online, ebala tikeraki μια φορα και τωρα δε μπορω να το αντιγραψω παλι το ιδιο, πωσ γινεται?
ασχετο εντελωσ!
στο προφίλ σου υπάρχει? δεν γίνεται copy/paste?
αν όχι πάτα επάνω στο δικό μου και πήγαινε στη σελίδα που σου ανοίγει να φιάξεις ένα καινούργιο.
Όταν πάρεις τον κώδικα, το μεταφέρεις στο προφίλ σου εκεί που λέει "υπογραφή"
eyxaristv poly betty!
τιποτα κούκλα μου, αρκεί να σε βοήθησα λίγο :)
Τί βρίσκει κανείς ψάχνοντας...
Η απώλεια κιλών ας μην είναι αυτοσκοπός,καλά θα κάνουμε να προσέχουμε γενικότερα την υγεία μας (βέβαια το λέω εγώ που έχω δοκιμάσει τα άπειρα ανόητα αλλά ποτέ δεν είναι αργά να συνέλθουμε). Προσοχή και στην epworth λοιπόν:
Η δίαιτα Χέι καθιερώθηκε στα 1930 από τον dr William Hey και χρησιμοποιείται ευρέως μέχρι σήμερα. Στηρίζεται στην αμιγή διατροφή και σύμφωνα με τον ίδιο, τα τρόφιμα χωρίζονται ως προς τον τρόπο πέψης τους σε αλκαλικά, όξινα και ουδέτερα και ταξινομούνται στις παρακάτω τέσσερις ομάδες:
Ομάδα Α : Υδατανθρακούχα
Ομάδα Β : Πρωτεϊνούχα
Ομάδα Γ : Φρούτα
Ομάδα Δ : Λαχανικά
Από τις τροφές αποκλείονται τα όσπρια, η ζάχαρη, το άσπρο ψωμί, η μαργαρίνη, τα κορεσμένα λίπη, καθώς και τα ραφιναρισμένα και επεξεργασμένα τρόφιμα.
Η γενική αρχή της δίαιτας είναι οι παρακάτω 5 συνδυασμοί τροφικών ομάδων ανά γεύμα: Α, Α+Δ, Β, Β+Δ, Γ. Απαγορεύεται ο συνδυασμός υδατανθράκων με πρωτεΐνες, διότι ο dr Hey υποστήριζε πως αν στο στομάχι συνυπάρχει συμπυκνωμένη πρωτεΐνη και υδατάνθρακας, ο οργανισμός αντιδρά, είτε αποβάλλοντας απαραίτητα συστατικά, είτε μετατρέποντας τα σε λίπος ή τοξίνες.
Ο αριθμός των γευμάτων είναι ορθός (5 ανά ημέρα) και προτείνεται τα 4 από αυτά να είναι αλκαλικά (Α, Α+Δ, Γ) και μόνο το ένα όξινο (Β, Β+Δ), αναλογία αρκετά ικανοποιητική επίσης.
Η δίαιτα Hey μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα από ενήλικες μόνο για μία εβδομάδα. Οι εφαρμοστές της θα απαλλαχθούν από τα συντηρητικά και τα πρόσθετα των επεξεργασμένων τροφίμων και θα ελαττώσουν την κατανάλωση κρέατος και κορεσμένων λιπαρών. Εντούτοις, θα μειωθεί η απορρόφηση αρκετών βασικών θρεπτικών συστατικών, όπως το Ca. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην απώλεια βάρους (περίπου 3 κιλά / εβδομάδα), που με προσεκτική επανένταξη των τροφίμων μπορεί να διατηρηθεί.
Γεια σε όλους. Τη δίαιτα με τους συνδυασμούς τροφών την είχα κάνει παλιότερα, με αποτελέσματα. Τώρα τα 2 τελευταία χρόνια έχω κολλήσει, δεν καταφέρνω να κάνω καμία δίαιτα και γενικώς δυσκολευομαι. Τελοσπάντων. Θέλω να σας ρωτήσω το εξής: Επειδή τηρώ τις νηστείες, πολλές φορές τρώω τυρί άσπρο και κίτρινο, φυτικό. Μπορεί κάποια-ος να μου πει, σε ποιά ομάδα τα βάζω αυτά τα προϊόντα; Στα τυριά και τα κρέατα ή στην άλλη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες
Η λίστα πάντως συμπεριλαμβάνει και το γάλα σόγιας στις πρωτείνες. Αν και τα τυριά που λες παράγονται από γάλα σόγιας τότε και αυτά εκεί κατατάσσονται. Κάτι παραπάνω δεν ξέρω. Αν ήξερα θα είχα ανοίξει και τυροκομείο :)Quote:
Originally posted by doram
Γεια σε όλους. Τη δίαιτα με τους συνδυασμούς τροφών την είχα κάνει παλιότερα, με αποτελέσματα. Τώρα τα 2 τελευταία χρόνια έχω κολλήσει, δεν καταφέρνω να κάνω καμία δίαιτα και γενικώς δυσκολευομαι. Τελοσπάντων. Θέλω να σας ρωτήσω το εξής: Επειδή τηρώ τις νηστείες, πολλές φορές τρώω τυρί άσπρο και κίτρινο, φυτικό. Μπορεί κάποια-ος να μου πει, σε ποιά ομάδα τα βάζω αυτά τα προϊόντα; Στα τυριά και τα κρέατα ή στην άλλη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες
Σκέφτομαι να κάνω μία προσπάθεια και να ξεκινήσω τη συγκεκριμένη δίαιτα. Όσο μπορώ βέβαια!!!!!!
Το πρωινό μου ξεκίνησε πάντως με ένα ποτήρι γάλα σόγιας (με κακάο :rolleyes:).
Δε θα με πείραζε να έχω παρέα σε αυτήν την προσπάθεια. Αν κάποιος την κάνει τη δίαιτα, ας προσέλθει. Φιλιά σε όλους
την ειχα κανει και εγω και οντος ειχα χασει και μαλιστα ενω μια μερα ειχα παρεκτραπει δεν ειχα παρει γραμμαριο..
δυστυχως ομως ο αγαπημενος μου συνδιασμος ψωμι με τυρι.. απαγορευεται... ετσι δεν μπορεσα να την ακολουθησω για πολυ..
ισως βεβαια και γι αυτο να ειχα χασει οσο την ακολουθουσα.. γιατι το τσιμπολογημα μου εμενα αυτο ειναι .. κριτσινι μετυρι..
καλη συνεχεια :) και εδω ειμαστε για οτι θελεις!
ευχαριστώ αγάπη μου, και εγώ έχω κάνει μία παρόμοια δίαιτα, και πραγματικά είχα χάσει κιλά. Σκέφτηκα να γράφω εδώ, μήπως και αυτή η δέσμευση με βοηθήσει. Το επόμενο δίμηνο λόγω δουλειάς θα είναι πολύ δύσκολο για μένα, ελπίζω να τα καταφέρω. Ελπίζω μόνο να την κάνω σωστά, και να μην την πατήσω με τα φυτικά τυριά και κασέρια. ελπίζω όντως να ανήκουν στις πρωτείνες! αν ξέρεις κάτι zwhtsa, δεκτές οι πληροφορίες
Αρχίζω 79 κιλά για να δούμε
γιατι βρε παιδια αυτη η διαιτα μπηκε στα αζητητα????
λοιπον την ξεκινησα πριν 3 μερες στα 70....
την πρωτη μερα εχασα 200γραμ
την δευτερη 500 γραμ.
και την τριτη εφαγα και σοκολατοπιτα το απογευμα και δυο πιτες γυρο απο ολα το βραδυ και σημερα ειμαι +500γραμ....
οποτε 69,800
απο σημερα δεν ξαναζυγιζομαι (το ελπιζω παντα δηλαδη)
και θα ζυγιζομαι καθε δευτερα αλλιως δεν εχει νοημα...τρωω ποσοτητες μεχρι να χορτασω και βλεπω οτι χανω οταν ακολουθω τους συνδυασμους...κανεις για παρεα???
καλημερα, λεω εγω να σου κανω παρεα..
μιας και αυτο που με σκοτωνει και χαλαω τις διαιτες ειναι το τσιμπολογημα, ψωμιου+ τυρακι ή γιαουρτι + δημητριακα...
οπτοε με αυτη τη διαιτα απαγορευεται ,,,
οταν την ειχα κανει μια περιοδο για λιγες μερες θυμαμαι ειχα χασει ευκολα!!
καθομαι εδω και μερες και διαβαζω τα μυνηματα σας....
οποτε σε θυμαμαι που την ειχες ξανακανει....ωραιαααα
χαιρομαι που θα εχω παρεα.... :starhit:
:) και εχω σκοπο να γραφω και ολας τι τρωω... για να κρατιεμαι λιγο ..
λοιπον η μερα ξεκινησε με ενα καφε σκετο καπουτσινο
και τωρα 2 κριτσινια
εγω το πρωι ηπια γαλα και τωρα μου εφερε η γιαγια μου γεμιστα ορφανα....
και ειχα και μια χαρα και τρωγοντας τα ανακαλυψα που χε βαλει και λιγη φετα....γαμωτο ελπιζω να μην με παει πολυ πισω