murcielago μ ενδιαφερει πολυ αυτο το στυλ ημερολογιου! Πως μπορω να βρω κι εγω ενα τετοιο?? Μηπως εχει και κλειδακι???
Printable View
murcielago μ ενδιαφερει πολυ αυτο το στυλ ημερολογιου! Πως μπορω να βρω κι εγω ενα τετοιο?? Μηπως εχει και κλειδακι???
Chrys μου το είχα αγοράσει το 2008 στη Γερμανία- δύσκολο να το ξαναβρεί κανείς- και δυστυχώς δεν έχει κλειδάκι ;)
Όταν το τελειώσω απλά θα γράφω σε ένα απλό που θα το χωρίσω αναλόγως...
το ηξερα!!! το ηξερα πως δεν θα το εβρισκα στην Ελλαδα!!! Εχω φτασει μεχρι και το αμαζον για να βρω αυτο που θελω.....Ελεος! Να μη βρισκεις ενα diary.... Tι να πει κανεις..
Σ ευχαριστω πολυ murcielago!!
Καλά, κοίτα τι βρήκα στο γιουτιουμπ τώρα!
http://www.youtube.com/watch?v=Wsx4G...eature=related
το έψαχνα χρόνια! :)
ΒΑΣΙΛΗ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ Σ' ΑΚΟΥΜΕ! :) :)
αχ βρε κοριτσι..... και δε μ αρεσει καθολου δαυτος!!! χαχαχχαχχαχα
Chrys, αφού ψάχνεις στο Amazon, το ημερολόγιο το πουλούσε στη Γερμανία η Tchibo (www.tchibo.de ή www.tchibo.eu)- για ρίξε μια ματιά μπας και! :)
σ ευχαριστω παρα πολυ murcielago..αλλα σταθηκα ατυχη...
Βρηκα βεβαια κατι ωραια στο νετ, δερματινα περιπου 95 ευρω...ακριβα βρε παιδι μου....
Αλλα θα επιμεινω! Ευρωπη, Αμερικη..καπου θα το πετυχω!! χαχαχχα
:) καληνύχτα Chrys! :)
καληνυχτα!!! σ ευχαριστω!
murcie
τώρα μπήκα γιατί όλη μέρα είχα τρεχάματα(στην κυριολεξία).
Εμείς είμαστε τρελοί με το φίλο μου και πάμε σε κάτι βουνά και λαγκάδια με κάτι σάρες απύθμενου βάθους. Δεν το συστήνω σε κανέναν :)
Υπάρχουν όμως πεζοπορικοί σύλλογοι στην Αθήνα. http://www.pezoporia.gr/pez/syllpra.asp?cat=pos&id=att
Εδώ θα τους βρεις.
Μη μασάς, μόλις τελειώσεις με διαβάσματα να πας. Είναι εύκολο, γιατί είναι περπάτημα, δηλαδή όλοι ξέρουμε να το κάνουμε. Χάνεις κιλά χωρίς να το καταλάβεις και κάνεις και ενδιαφέρουσες γνωριμίες ;)
Δανάη μου, μου θυμίζεις (μάλλον ΜΟΥ θυμίζω!) τη Βλαχοπούλου που την έσερνε ο Ηλιόπουλος σε μια ταινία στο βουνό μήπως και της βρουν γαμπρό στους ορειβάτες! :D
Ωραίο το site, το έβαλα στους σελιδοδείκτες για όταν θα πάρω ανάσα απ' το διάβασμα! Ευχαριστώ!!
Εδώ έχω κάτι ψιλοσχετικό (με τις εξοχές που λέγαμε- λιγότερο extreme!) που βρήκα:
"Κυριακή 13 Ιουνίου στις 11.00 το πρωί
Ανοιχτό πικ νικ ενημέρωσης και διαμαρτυρίας στην περιοχή Αδάμες στην Κηφισιά. Στο πιο όμορφο κομμάτι του ποταμού θα διοργανωθεί ανοιχτό πικ νικ, όπου παράλληλα με τον καθαρισμό της περιοχής, θα μάθουμε την ιστορία του Κηφισού, θα συζητήσουμε θέματα σχετικά με την αξιοποίηση και προστασία του Κηφισού και θα απολαύσουμε νόστιμες λιχουδιές από επαγγελματίες της γεύσης. Τα «Παραδοσιακά Προϊόντα Πρέκα» με γλυκίσματα από τη Σύρο, το eatcrete.com με βιολογικές και παραδοσιακές κρητικές νοστιμιές, το εστιατόριο «Πράσινος Λόφος» με γευστικές προτάσεις απ΄όλη την Ελλάδα, η «Χαλβαδοποιϊα Κοσμίδη ? Γαβρίλη» με τον περίφημο χαλβά Δραπετσώνας, οι Μύλοι Σόγια με αγνές ελιές καλαμών και φρέσκο ψωμί και η Μυρσίνη Λαμπράκη με σπιτικές χειροποίητες πίτες.
Για όσους ενδιαφέρονται, πούλμαν των εταιρειών Στεφανάκης ΑΕ και Μαρούλης Travel θα βρίσκονται στο Σούπερ Μάρκετ Θανόπουλος, στην πλατεία Ελαιών στην Κάτω Κηφισιά, στις 10.00 το πρωί, για τη μεταφορά των πολιτών στις Αδάμες.
Είναι προς το συμφέρον όλων μας.
Η παρουσία μας, η άποψή μας, η συνεργασία των πολιτών και των όμορων δήμων, η τήρηση των πολιτικών δεσμεύσεων, ώστε να γίνει ο Κηφισός το καμάρι και όχι η ντροπή της Αττικής."
Όσοι πιστοί... :)
Και μια επέτειος, μαύρη, κατάμαυρη: Δίστομο...
Συγχωρούμε αλλά δεν ξεχνάμε.
Μπήκα να σας πω κι εδώ μια καλημέρα........
Πάντως το δικό μου κέφι έφτιαξε το Σάββατο που ήπια καφέ
με τη bomo και τη dew και περάσαμε super! να ζηλεύετε.........χαχα
Χαρηκα που σας γνώρισα πολύ κορίτσια.....και ελπίζω ο επόμενος καφές
να μην αργήσει, και να μαζευτούμε πιο μεγαλη παρέα!
φιλάκια!!!!!!! μουτς μουτς!
Αχά! Ώστε τέτοια κάνετε τα Σάββατα όταν ο λύκος δεν είναι εκεί! :)
τέτοια και άλλα πολλά....τα οποιά όμως δεν μπορώ να αποκαλύψω......
χαχαχαχαχαχαχαχα
Και μετά τον καφέ τι τις έκανες bubble; τις δολοφόνησες; γιατί νομίζω και οι δύο έχουν από τότε να φανούν! :P
ok, μόλις είδα τη dew (κοντεύει να μείνει η μισή) στο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΒΑΡΟΥΣ- οπότε ψάχνουμε μόνο τη bomo! :)
χαχαχαχα..... έχω άλλοθι..... μάρτυρες.....πολλά τελοσπάντων
που αποδεικνύουν την αθωοτητα μου!
Καλημέρα καλημέρα καλημέρα! οι επαγγελματικές υποχρεώσεις με κράτησαν μακριά σας για κάποιες μερούλες αλλά λίγο καιρό ξαποσταίνω και ξανά προς το φόρουμ τραβώ! δεν άλλαξε τίποτα όπως ήταν φυσικό..η νυχτερίδα φτιάχνει τα φαγητά της και μας κολάζει ,η bubble ακόοοοοοομα χαίρεται από το Σάββατο που μας γνώρισε (είναι απ'τη φύση της ένα ασυγκράτητα χαρούμενο και γελαστό παιδί) ..όλα ίδια!!
εννοείται πως η παρέα θα μεγαλώσει σιγά σιγά και ποιός ξέρει, μπορεί να κάνουμε και πανελλήνια συνάντηση κάποια στιγμή!!! χεχεχε! και γω χάρηκα πάρα πολύ που άρχισα να γνωρίζω κόσμο από δω μέσα, καλή η ανωνυμία δεν λέω, αλλά κάποιες στιγμές η προσωπική και ανθρώπινη σχέση έχει άλλη χάρη. Και όταν χάσω τα κιλά μου θέλω να σας δω από κοντά, να βγούμε και παρέα για ψώνια (μόνο εσείς καταλαβαίνετε την χαρά του να πέφτεις στα Μαρκς εν σπενσερ από το νούμερο 22 στο 18 στις φούστες) ,να χαμογελάω ευτυχισμένη και κάποιος να με βλέπει (κάποιος αρτιμελής, με μάτια αφτιά κλπκλπ ;)
θέλω τη βοήθειά σας: εδώ και καμιά 10ριά μέρες δεν μπορώ να επανέλθω στη διατροφή μού. τρώω ό,τι να ναι και σε άστατες ώρες. Εκείνη η μεταμεσονύκτια κραιπάλη με κατέστρεψε!!!!! Δεν έχω βάλει γραμμάριο μεν αλλά νιώθω σαν σκουπιδοτενεκές.. τί να κάνω;; υπνωτισμό;;
Με αυτό το τραγούδι ξύπνησα, το έβλεπα στον ύπνο μου και από τότε αυτό τραγουδάω.Ακούω Κουγιουμτζη για να μου φτιάχνω το κέφι λοιπόν..
http://www.youtube.com/watch?v=I9gAqx3BCdE
Γεια σου bomo ελεύθερη κι ωραία! :)
κρύβε λόγια, κρύβε λόγια!!! :P μετά δεν θα μπορώ να διαχειριστώ τις στρατιές των προξενιών που θα καταφθάσουν...Quote:
Originally posted by murcielago
Γεια σου bomo ελεύθερη κι ωραία! :)
κι αν σου κάτσει;
Δόκτωρ Ρουθ, ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα έναν άγνωστο... Τι να κάνω; Μήπως βαριέμαι να διαβάσω; Και αν ναι, γιατι; Μήπως συναισθηματικά έχω μείνει στάσιμη στα 16; Μήπως απλά έχω λαλήσει;
Αναπάντητα ερωτήματα... Βαθείς προβληματισμοί...
χαχα!! λες;; βλέπω κατηφορίζεις κι άλλο νυχτεριδούλα μου, μπράβο. Κάτι μου λέει ότι θα φτάσεις στα δικά μου πάντως, θα με προσπεράσεις και γω ακόμα θα σιγοτραγουδάω Κουγιουμτζή........ :P
πραγματικά πάντως το χω μεγάλη απορία πότε θα στρωθείς να διαβάσεις.........
:D :D :D Εντάξει! Ο χρόνος μετράει ΑΠΟ ΤΩΡΑ! Διότι έχω την εντύπωση πως στις εξετάσεις θα κλάψω πικρά... Μπομάκι δεσμεύομαι! :)
Ναι, άντε, αυτό λέμε! για να μην κλάψεις πικρά και μαζί σου κλαίει όλο το φόρουμ-τουλάχιστον όσοι ζούμε από κοντά τις απέλπιδες προσπάθειές σου να διαβάσεις..-τράβα να ανοίξεις κανα βιβλίο και μεις δεν πάμε πουθενά! θα περιμένουμε ως τον Σεπτέμβριο να επιστρέψεις στις δάφνες σου!Quote:
:D :D :D Εντάξει! Ο χρόνος μετράει ΑΠΟ ΤΩΡΑ! Διότι έχω την εντύπωση πως στις εξετάσεις θα κλάψω πικρά... Μπομάκι δεσμεύομαι! :)
1) Να μην μπαινω στο φορουμ 30 φορες την ημέρα
2) Να διαβάζω 10 ώρες κάθε μέρα
3) Να περάσω τη μπόμο στα κιλά
4) Να ξεβάφομαι κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ
5) Να κάνω την προσευχη μου πριν το φαγητο
μμμμματς μπομάκι! :*
Quote:
1) Να μην μπαινω στο φορουμ 30 φορες την ημέρα (μόνο 30 μπαίνεις;;;;)
2) Να διαβάζω 10 ώρες κάθε μέρα (ξεκίνα από τις 2 πρώτα και ανεβαίνεις....)
3) Να περάσω τη μπόμο στα κιλά (εφικτό, αφού δεν σκοπεύεις να διαβάσεις, μόνο με τη δίαιτα θα ασχολείσαι....)
4) Να ξεβάφομαι κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ (δε βαριέσαι μωρέ..εκτός αν υπάρχει φόβος να τρομάξεις κανέναν δύσμοιρο στο διπλανό μαξιλάρι!)
5) Να κάνω την προσευχη μου πριν το φαγητο (μπας και κρατηθείς να φας λιγότερο απ'ότι συνήθως, ε;;)
μμμμμμματς νυχτεριδούλα!
Καλημέρα! Έκανα έναν απίστευτο ύπνο! Φοβερή ευεξία! Το πρωί, κάπου μεταξύ ύπνου και ξύπνιου "έβλεπα" ότι το κρεβάτι μου το μετέφεραν στον αέρα 4 περιστέρια στις 4 γωνίες του! Τέεελεια αίσθηση- but don't try this at home!
mourcie
Καλημέρα. Τι ωραία αίσθηση να ξυπνάς έτσι! Ειναι δροσερό το σπίτι σου;
Το δικό μας είναι φούρνος, γιατί είναι ρετιρέ και δεν μπορούσα να κοιμηθώ με τίποτα. Πήγα στο δωμάτιο της μιας συγκατοίκου, μετά της άλλης, παντού ζέστη. Στο τέλος έβαλα ένα σεντόνι στο πάτωμα του σαλονιού και κοιμήθηκα.
Σα ζόμπι είμαι τώρα. Έφτιαξα ένα ωραίο πρωινό όμως και ήρθα λίγο στα ίσια μου.
Nαι, ευτυχώς, αρκετά δροσερό... Ωραία τα ρετιρέ :) κι όλα τα σπίτια με θέα...
...Στόν Παράδεισο έχω σημαδέψει ένα νησί
Απαράλλαχτο εσύ κι ένα σπίτι στή θάλασσα
Μέ κρεβάτι μεγάλο καί πόρτα μικρή
Έχω ρίξει μές στ?άπατα μιάν ηχώ
Νά κοιτάζομαι κάθε πρωί που ξυπνώ...
Eκ των υστέρων το βραδινό σου μαρτύριο μού θύμισε την Μεριλιν Μονρόε στο "7 χρόνια φαγούρα" που έβαζε τα εσώρουχά της στο ψυγείο εκείνες τις ζεστές νύχτες στη Νέα Υόρκη... :)
Ωραία, να ανοίξουμε και ένα τόπικ και να λέμε τον πόνο μας, πόσες μέρες έχουμε μείνει άυπνοι λόγω ζέστης... Εμένα ήταν το δεύτερο βράδυ χωρίς ύπνο:( νυχτερίδα, στείλε τα περιστέρια σου και δω πάνω μια βόλτα να με ξεκουβαλήσουν γιατί δεν την παλεύω.
καλή εβδομάδα. free Palestine :P
καλη εβδομάδα κοριτσάκια!Quote:
Originally posted by bomo
καλα δεν υπάρχεις!!!! free Palestine!!! :-)
Quote:
Originally posted by bomo
Ωραία, να ανοίξουμε και ένα τόπικ και να λέμε τον πόνο μας, πόσες μέρες έχουμε μείνει άυπνοι λόγω ζέστης... Εμένα ήταν το δεύτερο βράδυ χωρίς ύπνο:( νυχτερίδα, στείλε τα περιστέρια σου και δω πάνω μια βόλτα να με ξεκουβαλήσουν γιατί δεν την παλεύω.
Γεια σας κορίτσια! Πριν κάποια χρόνια με έφερε ένας δρόμος, σε έναν τοίχο γεμάτο αλήθειες..
The biggest concentration camp in the world.. 33 million people tortured, denied their.. freedom!
Ποτέ δεν περίμενα ένα τέτοιο μήνυμα σε μία πόλη που ακόμα μετράει τις δικές της πληγές...
σ.σ. η γλωσσίτσα δεν σημαίνει ειρωνία,έτσι;; το ότι μας χάκαραν σχολιάζει :)
τί κάνω για να μου χαλάει το κέφι;; βλέπω murc και dew να κατηφορίζουν ανελέητα χωρίς να με περιμένουν..βρε κορίτσια, τί άπονες που είστε; γιατί δεν μένετε λίγο στάσιμες; κανα δυο βδομάδες, άντε τρεις το πολύ..