Εγω απλά δε παω στο κρεβατι ....γιατι φοβαμαι μη κάνω φονικό χαχαχαχαχα
Printable View
καποιος κινδυνευει εκει μεσα!!!!!!! :smirk:Quote:
Originally posted by ria
oh yessssssss xaxaxaxa... αυτο λετε να ειναι συμπτωμα της διατροφικης μου διαταραχής???
ΕΛΠΙΖΩ να κοιμηθεις στον καναπε για αποψε!Quote:
Originally posted by ria
ο καναπες είναι πριβε ναι... τον υπνο δε βλέπω!
Υπαρχει μια σιγουρη συνταγη για να λυθει το προβλημα σου εις διπλουν:και να εχεις παρεα στο ξενυχτι και να βγαλεις τα απωθημενα σου:Πας σε αυτον που κοιμαται στην κρεβατοκαμαρα κ υποθετω πως ειναι το αντικειμενο του θυμου σου.Τον σκουντας συνεχεια επιμονα ωσπου να ξυπνησει κ του λες:Ειναι σημαντικο ξυπνα.θελω να μιλησουμε για τη σχεση μας.:lol::dork:
σκεφτομαι που εχετε παει ολοι κ δεν λεμε καμια μπιμπ να ξεφυγει λιγο το μυαλο κ να εκτονωθω :P
Quote:
Originally posted by ria
Καταπληκτικό!!! Που να δεις που το δικό μου αντικείμενο του φονικού μέσα στον ύπνο του τραγουδάει, φωνάζει και με σκουντάει .... Δεν είναι ύπνος αυτός .... μαρτύριο είναι!
σκεφτομαι αφενος ποσο συμφωνω με το παρακατω αρθρο
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_...01/2011_428113
και αφετερου οτι παλι καλα που υπαρχουν και 2-3 (το πολυ 5) ανθρωποι στην ελλαδα που δε λενε ολη την ωρα μαλ....ιες και δεν λαικιζουν.
σκεφτομαι οτι εμεινα μπακουρι στο φορουμ ενω πριν λιγο γινοταν τρελος τζερτζελες :(
αργησα
βαριεμαι να σηκωθω να κανω γυμναστικη..δε προλαβαινω κιολας τωρα..
θελω να παει μεσα φλεβαρη. κ τωτε θα λεω άλλα:rolleyes: έτσι ειναι..αχαρηστεια....
αδιαθετησα κ ποναω. να περασει η κουτοπεριοδος εχω και μηνιαιο ζυγισμα (καταγραφη χοχοχοχο)
πεινάω απίστευτα....:grind::(
Σκέφτομαι ότι θέλω να πιάσω το βάζο με τα σοκολατάκια που έχω σπίτι (έχει μέρα καμια 50αρια σοκολατάκια) και να εξαφανιστώ κάπου με το αυτοκίνητο και να τα φάω κλέγοντας....... Τελικά το ήξερα πως ήταν όλα τόσο ωραία για να είναι αληθινά..... Χρειάζομαι βοήθεια.......
τι συνεβη?
Θέλω να μιλήσω κάπου.... να τ αβγάλω από μέσα μου.... δεν αντέχω άλλο......
Πρέπει να πάρω κάπιες αποφάσεις... αλλά δεν έχω την δύναμη.... δεν την έχω.....¨:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
πες τα πωλινακι ...
polinaki τι έχεις ??
μίλα μας...
Είμαι σκατά κορίτσια..... πάλι τσακοθήκαμε..... δεν τον αντέχω άλλο...... και.... ντρέπομαι να το πω΄... πάλι ξύλο..... και από τους δυο μας..... χρειάζομαι βοήθεια.... δεν μπορώ άλλο..... θέλω να εξαφανιστώ...... συγνώμη...σας πρίζω και εσάς.....
τι θα γινει βρε πωλινα?
καθε τοσο θα παιζετε ξυλο?
τι πραγματα ειναι αυτα?!
θελεις να μας πεις ποια ηταν η αφορμη?
Η αφορμή..... χα.... η αφορμή..... μου ζήτησε να τηλεφωνήσει συρία από το κινητό μου γιατί δεν είχε καρτα στο δικό του.... Εν το μεταξύ εγώ ειχα ότι χτες είχε βάλει κάρτα. και του λέω καλά ρε αγάπη μου πότε έβαλες κάρτα και δεν έχεις? και μου λέει πριν 3 βδομάδες. και λέω καλά με δουλεύεις? και άρχισε να γελάει, και του λέω δώσε μου να δω πότε έβαλες. και συνέχισε να γελάει σπαστικά και τέλος πάντον το τηλεφωνικο κεντρο έλεγε ότι τελευταία πίστωση ήταν χτες 20 ευρώ. και του λέω καλά με δουλεύεις? λέει χρειάστηκε να μιλίσω και τα έφαγα. και λέω, όταν μου ζήτησες να κάνουμε τον αριθμό σου σε σύνδεση, και σε ρώτησα πόσα τρώς του λέω, γιατί θα είναι στο όνομά μου και ήθελα να βάλω όριο (για ευνόητους λόγους) μου είπες 20 ευρώ τον μήνα, και εγώ σου έβαλα 30 ευρώ όριο στη αίτηση του λέω. Αυριο που θα ενεργοποιηθεί η σύνδεση τί θα κάνεις του λέω? και άρχισε να φωνάζει, και να με βρίζει και να λέει πως ανακατεύομαι στην ζωή του, και του λέω εσυ με ανακάτεψες σαυτό το θέμα, και με κτύπισε, τον κτύπισα και εγώ πίσω,΄συνέχισε να βρίζει, πήρε τα κλειδιά και έφυγε. το τηλέφωνο του το άφησε σπίτι. Ηληκρινά, μακάρι να μην γυρίσει πίσω.... μακάρι να μην γυρίσει ποτέ..... αν και δεν το νομίζω.... εδώ θα γυρίσει κάι πάλι.... (και μου το είπε η χαρτορύχτρα, στα μέσα του μήνα θα έχω μεγάλο καυγά..... αλλά μου είπε πως τελικά δεν θα χωρίσω μαζί του. )΄Είμαι πολύ χάλια κορίτσια..... με το ζόρι κρατιέμαι μην ξεσπάσω γιατί έχω και το μωρό εδώ τώρα μαζί μου....
αν επιτρεπεται, τι δουλεια κανει ο αντρας σου?
Ξέρω... θα μου πείτε και σιγά τον λόγο...... Εμένα δεν με ενόχλησε που μου ζήτησε τοτηλέφωνό μου, με πήραξε που μου είπε ψέματα. Αν μου έλεγε κάτι έγινε και έβαλα χτες και μου τελείωσε δεν θα είχα πρόβλημα κανένα. Εχει τύχει πολλές φορές... Αλλά το ψέμα δεν το ανέχομαι με τίποτα.... Και ειδικά δεν αντέχω το ότι αντιδρά ο ίδιος πρώτα ενώ έχει χεσμενη την φωλιά του......
Τορναδόρος είναι. αλλά τί σχέση έχει αυτό?Quote:
Originally posted by click
αν επιτρεπεται, τι δουλεια κανει ο αντρας σου?
Πωλινακι γι αυτο αντιδρα ετσι,γιατι εχει χεσμενη τη φωλια του οπως σωστα λες...
απλα αναρωτιομουν γιατι αυτη η περιεργη/κακη σχεση με τη διαχειριση χρηματων.
Και εγώ το αναρωτιέμαι αυτό..... Αν και έχω γνωρίσει πολλή κόσμο που δεν μπορεί να διαχειριστεί τα χρήματά του.....Quote:
απλα αναρωτιομουν γιατι αυτη η περιεργη/κακη σχεση με τη διαχειριση χρηματων.
Πρώτα απόλα δεν θα σκοτώνεσαι εσύ να κάνεις κάτι καλό για σένα κ να σου το καταστρέφει κάποιος άλλος. Πίστεψε το ότι μόνο εσύ έχεις τη δύναμη και το δικαίωμα να επηρεάζεις την Πωλίνα! αχ ρε ότι κ να σου πούμε... είμαστε έξω από το χορό... Είναι εύκολο να πούμε πόσο μ*******να συμπεριφέρεται, πόσο λίγος είναι για σένα. Αλλά μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις. Θα περάσεις τη ζωή σου χώμα ψυχολογικά ή θα τολμήσεις να ζήσεις όπως θες? Όπως κ νάχει καλή δύναμη... Ο Θεός μας έδωσε 2 αυτιά...
Θυμάσε που σου είπα αλεχαντριτα μου ότι έκανα την δική μου οικογένεια αλλά τα έκανα σκατά? Να γιατί.....Quote:
Originally posted by alexandrita
Πωλινακι γι αυτο αντιδρα ετσι,γιατι εχει χεσμενη τη φωλια του οπως σωστα λες...
παντως για να επανελθω στο αρχικο ποστ, τα σοκολατακια οχι μονο δε λυνουν το προβλημα, αλλα το επιδεινωνουν κι αλλο.
Αμμα ζεις με έναν άνθρωπο καλή μου,όσο και να θές να μην σε επηρεάζει, όσο και να λες θα τον γράφω και δεν με νοιάζει, έρχετε η στιγμή που και θα σε επηρεάσει, και θα σε κάνει να κλάψεις και όλα..... Ο θεός μου έδωσε 2 αυτιά, αλλά το ένα είναι μισοκουφό..... στην ουσία 1 μου έχει δώσει....Quote:
Originally posted by fuxia
Πρώτα απόλα δεν θα σκοτώνεσαι εσύ να κάνεις κάτι καλό για σένα κ να σου το καταστρέφει κάποιος άλλος. Πίστεψε το ότι μόνο εσύ έχεις τη δύναμη και το δικαίωμα να επηρεάζεις την Πωλίνα! αχ ρε ότι κ να σου πούμε... είμαστε έξω από το χορό... Είναι εύκολο να πούμε πόσο μ*******να συμπεριφέρεται, πόσο λίγος είναι για σένα. Αλλά μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις. Θα περάσεις τη ζωή σου χώμα ψυχολογικά ή θα τολμήσεις να ζήσεις όπως θες? Όπως κ νάχει καλή δύναμη... Ο Θεός μας έδωσε 2 αυτιά...
Τώρα για το αν θα τολμίσω.... τώρα δεν έχω την δύναμη... δεν ξέρω αν ποτέ την βρώ.... το ελπίζω... το εύχομαι να μπορέσω να τολμίσω.... τώρα έχω άλλη πρωτεραιότητα στην ζωή μου, αλλά είναι και το ότι θέλω να χαρώ κάθε στιγμή αυτής της πρωτεραιότητάς μου... και δεν ξέρω αν θα μου το επιτρέψει ο ίδιος να το χαρώ.....
Γιαυτό και δεν τα έφαγα.... γιαυτό και ούτε καν άνοιξα το βάζο..... τα φλερτάρω ναι μεν αλλά δεν θα υποκύψω... αυριο πάω για ζύγισμα και δεν θα του κάνω το χατήρι να μου το χαλάσει ΚΑΙ αυτό.....Quote:
παντως για να επανελθω στο αρχικο ποστ, τα σοκολατακια οχι μονο δε λυνουν το προβλημα, αλλα το επιδεινωνουν κι αλλο.
Κάνε λίγο υπομονή...Καλά το πας. Να κάνεις την επέμβαση(αν θυμάμαι καλά) να πάρεις τα πάνω σου, κι όλα θα πάνε όπως θες! Μια ζωή την έχουμε να την ζούμε όπως ονειρευτήκαμε. Ξέρω πως είναι δύσκολο αλλά είναι άδικο όχι μόνο για σένα αλλά και για το μωρό να μεγαλώσει σε αρνητικό περιβάλλον. Αν δεν κάνω λάθος αναφέρεις συχνά παρόμοιες καταστάσεις, δεν είναι μεμονωμένες, οπότε γνώμη μου πάρε τα πράγματα με τη σειρά κι όταν έρθει κ αυτού η σειρά του, σκέψου πολύ σοβαρά...
:thumbup:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Γιαυτό και δεν τα έφαγα.... γιαυτό και ούτε καν άνοιξα το βάζο..... τα φλερτάρω ναι μεν αλλά δεν θα υποκύψω... αυριο πάω για ζύγισμα και δεν θα του κάνω το χατήρι να μου το χαλάσει ΚΑΙ αυτό.....
Καλά τα θυμάσε φούξιά μου.... Αυριο ελπίζω πως θα έχω και την ημερομηνία μου.... όντος έχουμε συχνά τέτιου είδους καταστάσεις... μόνο από 1 του χρόνου μέχρι σήμερα ήταν όλα μια χαρά.... αλλά όπως είπα ήταν πολύ καλά για να κρατήσουν.... προσπαθώ να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά.... το μόνο που με κάνει να χαμογελάω είναι το φεγγαράκι μου.... τΩρα πηγαινοέρχετε, μου κρίβετε, μου κάνει αστεία, μου λέει ιστορίες!!!!! με κάνει γενικός να γελάω λες και ξέρει πως κάτι έχω......Quote:
Originally posted by fuxia
Κάνε λίγο υπομονή...Καλά το πας. Να κάνεις την επέμβαση(αν θυμάμαι καλά) να πάρεις τα πάνω σου, κι όλα θα πάνε όπως θες! Μια ζωή την έχουμε να την ζούμε όπως ονειρευτήκαμε. Ξέρω πως είναι δύσκολο αλλά είναι άδικο όχι μόνο για σένα αλλά και για το μωρό να μεγαλώσει σε αρνητικό περιβάλλον. Αν δεν κάνω λάθος αναφέρεις συχνά παρόμοιες καταστάσεις, δεν είναι μεμονωμένες, οπότε γνώμη μου πάρε τα πράγματα με τη σειρά κι όταν έρθει κ αυτού η σειρά του, σκέψου πολύ σοβαρά...
εγω δεν εχω να πω για το θμεα τπτ παραπανω απ ό,τι εχω παλιοτερα πει.
θα ηθελα ομως να επισημανω καποια σημεια:
1) όποιος εχει προσπαθησει να απεξαρτηθει απο το τσιγαρο ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ σε ποσο ασχημη κατασταση ειναι τα νευρα του, ποσο ευεραίσθητος ειναι, ποσο εκτος ελεγχου.
με βαση ΚΑΙ αυτο, πωλινακι θεωρω μεγάλη μαλακια το ότι αρχισες καυγα για την καρτα.
(ενδεικτικα ν αναφερω οτι περυσι ειχα προσπαθησει για ενα μηνα να κοψω το τσιγαρο.. αρχισαν να μου λενε δικοι μου ανθρωποι:αναψε ενα τσιγαρο, το χεις αναγκη.
κ εγω αλλο που δεν ηθελα...το ξαναρχισα.. κ οταν ανεφερα στη δουλεια οτι θα ξαναπροσπαθησω οι συναδελφοι μου το απαγορεψανε δια ροπαλοι.!!!
ΧΑΧΑΧΑ!δεν τους αδικω φυσικα!
ετσι φετος εκανα την προσπαθεια οταν πηρα τη ναδεια :lol)
(παρεπιπτοντως, εχω απορια:
2) αυτος δουλευει, δε δουλευει?γιατι να σου δινει λογαριασμο για το ποτε εβαλε καρτα απ τη στιγμη παντα που ειναι οκ στις οικονομικες υποχρεωσεις της οικογενειας?)
Το πως είναι να προσπαθείς να κόψεις το τσιγάρο δεν το γνωρίζω και ούτε με κόφτει. Αυτός το πήρε απόφαση, δεν θα την πληρώνω εγώ. Εγώ δηλαδή που έχει τόσο καιρό να φάω σοκολάτα ενώ ήμουνα με 2-3 μεγάλες σοκολάτες την μέρα, έπρεπε να τα βγάζω πάνω του? Προσπάθησα και προσπαθώ άμμα την θέλω την σοκολάτα να κάνω κάτι άλλο να ξεχνιέμαι ή να τρώω κάτι άλλο να ξεγελιέμαι. Ε ας κάνει και αυτός κάτι άμμα θέλει τσιγάρο.
Ναι δουλεύει, και όπως έχω ξαναπεί έχουμε ένα ταμείο γιατί είμαστε με πολύ μεγάλο δάνειο φορτομένοι. Δεν γίνετε λοιπόν αυτός να ξοδέυει 100+ ευρώ στην κάρτα, άλλα τόσα στα τσιγάρα, κτλ και εγώ άμμα πάω σε έναν ιδιότη γιατρό, να ακούω τον εξάψαλμο επειδή πλήρωσα 60-70 ευρώ για κάτι που έπρεπε να πάω.
Περιττό να σας πώ ότι κάτι για μένα, πχ ρούχα και τέτια, με εξέρεση κάτι καλτσόν και κολάν που πήρα φέτος, ρουχα έχει από τότε που ήμουνα έγκυος να πάρω. Ε δεν γίνετε εγώ να στερούμαι τα πάντα για για να τα βγάλουμε πέρα, και αυτός να τα τρώει στις κάρτες.....
πωλινακι θα συμφωνησω σε οσα λες εκτος απο το θεμα του στερητικου συνδρομου.
ειναι υπαρκτο, αποδεκτο ιατρικα, δεν ειναι απλως νευρα.
κ για να ειμαι ειλικρινης απο τον τροπο που αμς το ειχες ανακοινωσει εγω ειχα καταλαβει οτι θα εκοβε το τσιγαρο ως χαρη σε σενα κ γι αυτο συμπερανα οτι λιγο τον επρηζες κ εσυ :P
αν καταλαβα λαθος ζητω συγνωμη .
τι να πω!
κανε ό,τι σε φωτισει ο Θεός!
Ετσι είχε πει, ότι θα το κόψει επειδή εγώ ξεκίνησα δίαιτα. όμως εγώ ποτέ δεν του ζήτησα να το κόψει. Για να είμαι ηληκρινής ποτέ δεν με ενόχλησε γιατί είμαι εκ γενετής παθητικός καπνηστής (ο μπαμπάς μου είναι φουγάρο). Το στερητικό σύνδρομό μόνο για το τσιγάρο? Εγώ το ότι έχω στεριτικό σύνδρομο για τις σοκολάτες δεν μετράει? Δικιά του επιλογή να το κόψει, να βρει τρόπους να ηρεμά κιόλας. ΕΓΩ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ!Quote:
Originally posted by smart
πωλινακι θα συμφωνησω σε οσα λες εκτος απο το θεμα του στερητικου συνδρομου.
ειναι υπαρκτο, αποδεκτο ιατρικα, δεν ειναι απλως νευρα.
κ για να ειμαι ειλικρινης απο τον τροπο που αμς το ειχες ανακοινωσει εγω ειχα καταλαβει οτι θα εκοβε το τσιγαρο ως χαρη σε σενα κ γι αυτο συμπερανα οτι λιγο τον επρηζες κ εσυ :P
αν καταλαβα λαθος ζητω συγνωμη .
τι να πω!
κανε ό,τι σε φωτισει ο Θεός!