Quote:
Originally posted by a1971
λοιπον irenep, δεν έχω μεγάλη πείρα από φόρουμ δεν συμμετέχω γενικά και, να σου πω την αλήθεια, με τρομάζει αυτό το απρόσωπο. με τρόμαξε επίσης ότι μία τόσο φιλική κουβέντα και μία συμβουλή ήρθε από το διαδίκτυο από μία γυναίκα που με καταλαβαίνει ίσως καλύτερα από όλους όσους περιβάλλομαι και που δεν ξέρουν την πάλη που κάνω για να βγει στην επιφάνεια ο "καλός" εαυτός μου που έχει κρυφτεί και εγω τον πνίγω κάτω από τόνους φαγητού. ευχαριστώ, μπορεί να σου ακούγονται λίγο "περίεργα" όλα αυτά αλλά δεν μπορώ να σου εξηγήσω πως αισθάνομαι.
καπως ετσι γιναμε οι περισσοτεροι μελη. θα μιλησω μονο για μενα. απο ντροπη και μονο δεν θα ελεγα ουτε στην καλυτερη μου φιλη για τα υπερφαγικα επεισοδια.υπαρχουν ακομα πραγματα που ντρεπομαι να πω ακομα και εδω παρολο που ειναι απροσωπο.το φορουμ το βρηκα και εγω τυχαια ψαχνοντας πληροφοριες για την υπερφαγια και την βουλιμια.διαβασα τις ιστοριες και βρηκα φρασεις που θα μπορουσα να της ειχα γραψει και εγω.η αληθεια ειναι οτι απο ιστοριες αλλων εκανα και κακο και καλο στον εαυτο μου. δεν σου κρυβω οτι πηρα ''λαθος ιδεες'' και εκανα κακο στο σωμα μου.ΑΛΛΑ μολις το συνειδητοποιησα και με την κουβεντα με αλλους εδω μεσα το ξεπερασα. και προσπαθω.μπορει να μην τα καταφερω αλλα προσπαθω. θα διαβασεις πολλα εδω περα. μην τα υιοθετεις ολα. χρησιμοποιησε το φορουμ προς οφελος σου. αλλωστε με το μαχαιρι μπορουμε να κοψουμε ψωμι αλλα μπορουμε και να κοπουμε, αν με καταλαβαινεις. και για οτι χρειαστεις ειμαστε πολλοι εδω για να σε βοηθησουμε οσο μπορουμε και οσο γινεται.