Κορτιζόνη...
Printable View
Χαχαχα καλά Αλεξία αν παίζει γκόμενος ήθελα να είμαι από μια μεριά να δω αντίδραση του πατέρα της !!!!
Δες τι θα σου πει την Τετάρτη η ψυχολόγος και από εκεί και πέρα θα πράξετε αναλογως
Χαχαχα τι μου θύμισες..Μια φορά πριν κανένα χρόνο με κοίταγε που έκανα μπάνιο το μωρό..Και μου λέει "μαμά εγώ ποιόν θα παντρευτώ?"
Και της λέω δεν ξέρω,εσύ θα αποφασίσεις όταν μεγαλώσεις..
Και μου λέει "αυτός που θα παντρευτώ εγώ έχει γεννηθεί?"
Της λέω "λογικά ναι"
Και λέει "Ε αφού έχει ήδη γεννηθεί, γιατί να μην μπορώ να τον έχω από τώρα?"
Και ερχόταν από πίσω ο πατέρας της με ένα ύφος λές και πέθανε κανείς..Και με το ένα χέρι στην καρδιά..Και λέει "Ωχ η καρδιά μου..Δεν είμαι καλά"
Χαχαχα χαχαχα
Εγώ τα μικρά της αδελφής μου τα βλέπω από μακριά.. Η μάνα μου δουλεύει σε σούπερ μάρκετ και ο γιος της αδελφής μου είναι στις ευάλωτες ομάδες..
αν θελετε να επιβαλετε ............. σε οτι ψωνιζουν οι πελατες απο καπιες αλυσιδες καταστηματων να βρειτε αλλους πελατες γιατι εγω πλεον ουτε να σας βλεπω δε θελω αλλα θα μου πειτε τι σας νιαζει εχετε βρει τους ................ για να τους παρυστανετε τους προθυμους και εξυπηρετικους πασαροντας τους οτι να ναι αρκει να το πουλησετε και να φυγει απο κει το μονο που σας ενδιαφερει δε φτανει που εχετε βγαλει λεφτα για 500 ζωες παθατε και υπερκοπωση και απο πανω επειδη παρακουραστηκατε επειδη ψωνιζα προιοντα με 2,50 ευρω και ειναι ψιχουλα για τις επιχειρησεις σας φυσικα δε ντρεπεστε καθολου για ολα αυτα αλλα αν δε με αφησετε ησυχο θα ανεβαζω σχολια συνεχως για της 'ποιοτητες' των εξυπηρετησεων παντου αν αυτο σας συμφαιρει σας χτιστε καμια πεντακοσαρια βιλες ακομα με τα δις που βγαζετε αν ειστε και δυσαρεστημενοι και απο πανω για να βρειτε καμια δουλεια για να κανουν γκαπ γκουπ ολη μερα για καποιο λογο
Σήμερα κοιμήθηκα ένα δίωρο το μεσημέρι και ξύπνησα αναστατωμένη χωρίς να έχω δει κάποιον εφιάλτη απ' όσο θυμάμαι, σας έχει τύχει ποτέ; Εγώ το έχω ξαναπάθει και συνήθως αποφεύγω να κοιμάμαι τα μεσημέρια αλλά σήμερα με πήρε ο ύπνος...
Έχω έντονη αδυναμία μετα απο έντονο στρες απο σκέψεις έντονες με έντονο εκνευρισμό.
Υπόβαθρο σχετικά προσφατα απωθημενα απο λογια και συμπεριφορές κάποιων. Εστω κι αν εσάς θα σας φαίνονταν ως ασήμαντες παρεξηγήσεις κι αιτιες. Το κάνουν εξαιτίας μου αφού είμαι εύκολη λεία. Δεν νευριασα να τους δειχτω.
Ο χαρακτήρας μου πρέπει να πάψει να είναι καλοσυνατος, φιλικός και συγκαταβατικός. Η συμπεριφορά θα πρέπει να είναι αναμονή για επιθεση οποιασδήποτε μορφής, μια συνεχής ετοιμότητα για απόκρουση κι ανταπόδοση. Τα απωθημενα του μακρυνου παρελθόντος, παρότι δεν έρχονται συχνα στη μνήμη, αφήνουν τα έντονα συναισθήματα τα οποία βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, δηλαδή χρωματίζουν, τα προσφατα απωθημενα.
Ποιος κορονοϊός και βλακειες? Το ανοσοποιητικό μας σύστημα να πως καταστρέφεται! Ειναι με την αδυναμία που σας περιεγραψα που έχω τώρα.
O κοσμος ειναι αφορητος. Γεματος τιμωριες και πονους. Αν το ηξερα οτι θα εξελισσοταν ετσι η ζωη, θα ειχα αυτοκτονησει οταν ημουν παιδι.
τσιπρα παρτο κ βαλτο στο πατο σου ποιοσ σε γαμαει κι εσενα εδω εχουμε προβληματα αυτα απο εδω
Σκέφτομαι πως η βλακεία είναι ανίκητη.
καλα ασ ημουν κι εγω γυναικα και θα ημουν εξυπνη τωρα που ειμαι αντρασ ειμαι χαζοσ κάποιοι λενε χεστησ κι επισησ καποιοι λενε οτι κοβω τη μπουγατσα στα 4
Με έλιωσε η κακούργα η σκύλα η γυναίκα μου, με έβαλε να κόψω το τσιγάρο και με έβγαλε στο δρόμο για τρεξιμο και στα 3 λεπτά τζόκινγκ παραδόθηκα. Μου πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και μου λέει από εδώ και πέρα όπου πηγαίνω θα πηγαίνω με τα πόδια και κάθε μέρα θα αυξάνω ένα λεπτό στο τζόκινγκ. Κακούργες γυναίκες δίχως έλεος
Με εχει πιασει μια μελαγχολια απο χθες...σκεφτομαι διαφοραα...νταουνιασμα...
Τι έγινε κοριτσάκια μου!
Για χωθειται εδώ στην αγκαλίτσα μου και βγάλτε τα από μέσα σας και όλα θα τα λύσουμε!