Ε, τότε δεν υπάρχει άλλη λύση για σένα, είμαστε αναγκασμένοι να σε ξαναγράψουμε σχολείο στην πρώτη δημοτικού και να το πάρεις πάλι όλο από την αρχή, κάνοντας και παντοτινούς φίλους αυτή τη φορά… :p
Αλήθεια, πως θα σου φαινόταν να γίνεις bff με ένα πεντάχρονο?? Δεν κάνω πλάκα, αλήθεια το λέω, θα σου πω το γιατί.. Δεν τους το ‘χεις? Νομίζεις είναι χαζά? Σου λέω είναι πολύ φιλοσοφημένα τα μυξιάρικα.. Εγώ ξέρω μερικούς ενήλικες που δεν πιάνουν μία μπροστά σε κάτι νιάνιαρα.. Σου έχω και βιντεάκι που αποδεικνύει του λόγου το αληθές.. Δώσε βάση στο πρώτο σκατουλάκι του βίντεο, αυτό που αυτομουτζώνεται.. Το αγαπώ.. Είναι ένας μικρός πλήρως ολοκληρωμένος φιλόσοφος. Αυτά που λέει ειναι αποστάγματα σοφίας δέκα προηγούμενων ζωών.. (σε αυτή τη ζωή δεν πρόλαβε να ζήσει ακόμα, αυτά τα κουβαλάει από πριν..)
Ερώτηση: «Πως αισθάνεσαι όταν είσαι ερωτευμένος?» Απάντηση μικρού σκατουλιού: «Φιλία.. Αγάπη.. χμμμ λίγη λύπη...» (αλλά κυρίως είναι ο ΤΡΟΠΟΣ που τα λέει αυτά… Πες αλήθεια, δε θα θελες να καταφύγεις εκεί για συμβουλή? Εγώ πάντως θα θελα.. Όταν με το καλό γίνω 85 ετών θα επιστρέψω και πάλι να ξαναδώ στο βίντεο το εν λόγω πιτσιρίκι για να μπορέσω επιτέλους να κατανοήσω καλύτερα τα βαθύτερα νοήματα που κρύβονται στα όσα λέει… :p
https://m.youtube.com/watch?v=tuzbmd...60zrnOsQ%3D%3D
Πέρα από την πλάκα, σου μιλάω σοβαρά. Η οικογενειακή φίλη μας που σου λεγα πιο πριν, μας περνάει 15 χρόνια.. Όταν αυτή ήταν φοιτήτρια εμείς πηγαίναμε πρώτη δημοτικού… Και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου μετά εικοσιτόσα χρόνια να μας «ζητήσει να γίνουμε φίλοι». Αυτή, όχι εμείς.. Δεν ξέρεις τι ωραία που έχουμε περάσει μαζί (οικογενειακά) όλα αυτά τα χρόνια. Κι αυτή (σε αντίθεση με τον άντρα της που είναι πιο περιορισμένων δυνατοτήτων) είναι μια πανέξυπνη και ικανότατη γυναίκα που ταυτόχρονα παραμένει απλούστατη και προσιτή. Ενώ είναι μια λαμπρή επιστήμονας.. (Σου είπα πως την είχαμε καθηγήτριά μας στο πανεπιστήμιο?) Μπορείς να συζητήσεις μαζί της ΤΑ ΠΑΝΤΑ (και ΘΕΛΕΙΣ να το κάνεις κιόλας αυτό για να τη συμβουλευτείς.. να πάρεις γνώμη..) Μοναδική κηλίδα σε όλο αυτό κάποιες σποραδικές συμπεριφορές «χωριατοπούλας» όπως αποδείχθηκε από τη «φοβική» στάση της απέναντί μας τότε που προέκυψε το πρόβλημά μου και στο εξής.. Αλλά δε θα της χαριστώ.. Έχω θάρρος απέναντί της και όταν/αν βρεθούμε θα της «την πω» κι ας μου κακιώσει άμα θέλει όσο θέλει.. Θα της πω, «τι έπαθες μαρή.. Έτσι κάνουνε?? Κάτι μου συνέβη εκείνη την μέρα, δεν ξέρω, με έπιασε μια σύγχυση, ήμουνα σαν τον μεθυσμένο, και μετά βρέθηκα εκεί που βρέθηκα.. Έπαθα ένα συγχυτικό επεισόδιο που κράτησε λίγες ώρες και μετά πέρασε. Εσύ όμως με ξέρεις εκατό χρόνια.. Έτσι κάνουνε?? Εξαφανίζονται?? Τι φοβήθηκες?? Μη σου κολλήσει ο «τρελός» κανα μικρόβιο?? Ή μήπως ντράπηκες να έχεις φίλο τον «τρελό»..
(Κι ας της κακοφανεί όσο θέλει… Της το χρωστάω.. Το ‘χω «αγοράσει» αυτό το δικαίωμα να της μιλήσω έτσι γιατί τους έχω σταθεί σε πολλά όλα αυτά τα χρόνια και απογοητεύτηκα πολύ από αυτή τους τη στάση, δεν το περίμενα.. Δεν κακιώνω αλλά δεν θα χαριστώ κιόλας.. Θα «τα ακούσουν», κι ας μη θελήσουν να με ξαναδούν ποτέ μετά..