Originally Posted by
carrie
H απαντηση: ΝΑΙ. Ναι το πηρε πανω της. Επισης απαντησεις σε αλλες ερωτησεις: Είναι πολυ δυσκολο να βρεις ωραια κοπελα και να μην ειναι ψωνισμενη, εδω την ψωνιζουνε μπαζα!!! Ειναι πολυ δυσκολο να βρεις κοπελα, ειδικα ωραια και μικρης ηλικιας που να μην εχει και μια δοση ανοησιας να το παιρνει απανω της οταν της την πεφτουν μουρνταρηδες (καλη ωρα ο γνωστος σου) και να κοιταει την εξωτερικη εμφανιση σε εναν αντρα (εσυ). Συνηθως η καλη εμφανοιση της κοπελας δεν προυποθετει ότι είναι ωριμη εξυπνη μυαλωμενη ή οτιδήποτε αλλο. Αν την θελεις ομως πρεπει να την διεκδικησεις. Αυτο γινεται ως εξης: Εχεις πιστη στον εαυτο σου οτι εισαι ο,τι καλυτερο μπορουσε να βρει αυτη η κοπελα (και δε βλεπω κατι να δειχνει το αντιθετο μεχρι στιγμης), ότι σε θελει κ ότι μπορεις να την εχεις, κ κυνηγησε την. Αν δεις ομως τετοιες συμπεριφορες να συνεχιζονται, τοτε ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να την κυνηγας.
Εδω εγω θα ελεγα να της κανεις ενα ξεκαθαρισμα του τυπου, εγω σου εχω δειξει ότι σε γουσταρω και τις προαλλες χαριεντιζοσουν με αυτον που ελεγες ότι δε γοσυταρεις γιατι ειναι ανωριμος κτλ αμα εχω καταλαβει κατι λαθος να μου το πεις. Και αν την θες συνεχιζεις να την κυνηγας. Δινε ευκαιριες στους ανθρωπους, οχι 100, αλλα 2-3 οκ.. Αν ημουν ελευθερη θα ερχομουν στην πολη σου για διημερο να το παιξω ερωτευμενη συμφοιτητρια απο οταν σπουδαζαμε στην Αθηνα που σε κυνηγαει ακομα χαχαχαχαχα
Αντε, cheer up!!!