Quote:
Originally posted by AMALIA
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, κι από μένα,
να έχουμε μία καλή κι ευλογημένη Μεγάλη Εβδομάδα με καλές απώλειες, όσο να 'ναι βοηθά κι η νηστεία:wink2:
Σας ευχαριστώ όλους για το θερμό καλοσώρισμα:love:μου λείψατε πολύ, είχα χάσει κάθε επαφή, ακόμα και την διαδυκτιακή διεύθυνση.:( ας είναι καλά το google που ψάχνοντας για νηστίσιμες διατροφικές επιλογές έβγαλε και τούτο τον διαδικτυακό τόπο και ξαναμπήκα.
Αngek & Μαρία, μπράβο για την απώλεια.
Π-κ, καλή συνέχεια:D
Νεφελάκι μου γλυκό τι κι αν ξέφυγες λιγουλάκι, ξανά στον αγώνα.:saint:
Μάριε, καλώς ήρθες στην παρέα μας, έχω κι εγώ κάποια τέτοια βιβλιαράκια θα δω σε ποιούς μήνες αναφέρονται (μάλλον καλοκαίρι και φθινόπωρο πρέπει να είναι) και θα συννενοηθούμε να σου τα στείλω.
αστεράκι μου,
είμαι σίγουρη για σένα ότι θα έχεις μια πάρα πολύ καλή απώλεια:roll:
Έχω πολυ δουλειά αυτές τις μέρες, είναι που θα φύγω με άδεια λίγες μέρες και προσπαθώ να μην αφήσω εκκρεμότητες στο γραφείο. Δεν προλαβαίνω ούτε τικεράκι να φτιάξω..... και ζηλεύω τα δικά σας που είναι όμορφα και χρωματιστά:punk:
Έχω ξεκινήσει το πρόγραμμα εδώ και 3 εβδομάδες και μέχρι τώρα η απώλεια έιναι 3,5 κιλά. Πάρα πολύ καλά , αλλά έχω πολύ δρόμο μπροστά μου. Φυσικά εξακολουθώ να έχω "θέμα" με τα γλυκά.... τι καημός κι αυτός αστεράκι μου:crazy: .....αλλά το παλεύω παιδιά , δεν πάει άλλο, βάρυνα πολύ και οι πόνοι στη μέση και τα γόνατα δεν παλεύονται. :fake sniffle:
Τη γυμναστική δεν έχω καταφέρει να την συμπεριλάβω στην καθημερινότητα μου όπως παλιά, ακόμα είμαι στο στάδιο των δύο με 3 ημερών την εβδομάδα από ένα μισάωρο.:( αλλά είπαμε ... το παλεύουμε κι αυτό.