Kαλημερα!
-100 σημερα
56.3
Printable View
Kαλημερα!
-100 σημερα
56.3
Καλημέρα!-400 σήμερα!!! 90,3
Κορίτσια κάντε sex κάθε βράδυ!Ειδικά όταν παρασπονδείτε!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΗΔΗ : ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΒΑΡΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 3-4%.
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΖΥΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 3-4 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΡΟΦΗΣ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΥΓΙΖΟΜΑΣΤΕ "ΑΔΕΙΟΙ" ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ.
ΟΙ ΑΠΛΕΣ ΖΥΓΑΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ ΣΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ. ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΟΣΟΙ ΖΥΓΙΖΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΙΜΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ. ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΝA TREND ΣΤΟ EXCEL
www.mariannavlachou.gr
καλημερες καλημερες!!!
σημερα ειμαι 77 νταν....!
δε μπορω να πω πως με τν αφαγια των αμυγδαλων εχασα (αν και πριν το χειρουργιο ημουν στα 80 σχεδον αλλα οκ δε ξερω αν ηταν κιλα που πηρα παλι ή αν απλα ηταν υγρα που εφυγαν τωρα...)
Αει στο καλό επιτέλους! 67 σήμερα!!!! Ανάσταση !
Mπραβο Betty
Ναι βρε Πηνελόπη μου, θυμάσαι πόσο καιρό παιδεύομαι? επιτέλους!
Κι εσύ κοντεύεις , μπράβο σου !
Eλα Μπετυ ενα κιλο μας εμεινε...
Quote:
Originally posted by BettyG
Αει στο καλό επιτέλους! 67 σήμερα!!!! Ανάσταση !
ΑΧ ΤΟ 67!!!!!!!!!!!!!!!!!
πως το περιμενω...! μπραβο Μπετυ!!!
Κοντεύουμε κορίτσια μου ας έχουμε υπομονή :)
αρε μπετυ με εφτασες!!! ειμαι ακομα 67 +- 200 γραμμαρια..αντε και απο τηξν τριτη που τελειωνει η εξεταστικη μου βαζω μπρος για 5 κιλα!!!
καλημέρα
σημερα ειμαι 57.9!!!!ελπιζω να μη δω ΠΟΤΕ ξανα 58!!!
μπράβο σε όλες σας κορίτσια!
μπραβο σε ολες κοριτσια!
σημερα 84.5 μετα τα βουλιμικα στη ζυγαρια του διαιτολογου,
κ ξαναρχιζω αυριο βεβαια...
άσε κοραλάκι
κι εγώ χτες ενώ είχα φάει το προβλεπόμενο βραδυνό μου, μετά βγήκα κι ήπια και 1,5 μπύρα, και γυρίζοντας σπίτι 2+ πεινούσα και έφαγα 1 τοστ και κάτι φυστίκια, μες στα μεσάνυχτα. το σκέφτομαι και συγχίζομαι. και προφανώς δε ζυγίστηκα σήμερα για να μη δω πόσο ανέβηκα και συγχιστώ.
περιμένω και να αδιαθετήσω οπότε κανονικά δεν πρέπει ρε γμτ να ζυγίζομαι τις επόμενες μέρες, για να μην απογοητεύομαι