Η Αθηνα ειναι σουπερ ομολογουμενως.Μπραβο brazil μου που πηγες περασες σουπερ και εισαι και τοσα κιλακια τωρα.Να μην τα παρατησεις με τιποτα.:)
Printable View
Η Αθηνα ειναι σουπερ ομολογουμενως.Μπραβο brazil μου που πηγες περασες σουπερ και εισαι και τοσα κιλακια τωρα.Να μην τα παρατησεις με τιποτα.:)
Granitoula κοιταξα σημερα στο carfour και δε τα ειδα.Που τα εχεις βρει?:)Quote:
Originally posted by granita
α!ασχετο αλλα πηρα κατι δημητριακα σνακ οχι τα αλ μπραν,μια αλλη μαρκα κ ειναι ακομα πιο ωραια!με σοκολατα,το σακουλακι 100 θερμιδες.cereal break της delhaize,τελεια!
στον Βασιλόπουλο και στον Βερόπουλο.Μιλαμε ειναι ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΑ!
Α θα παω συντομα Βεροπουλο που ειναι και διπλα.Thanks!:thumbup:
Kαλημερα.Σημερινο μενου
Πρωινο Γαλα, σνακ δημητριακων
Δεκατιανο Τιποτα μαλλον (θα φυγω σε λιγο για δουλεια)
Μεσημεριανο Σαντουιτς με καπνιστο σολωμο, ντοματα, λιγη μαγιονεζα light, πεπονι
Aπογευμα μια μπαλα παγωτο light
Βραδυνο Σαλατα
Ελπίζω να βρεις κ να σου αρέσουν!Σμουτς!Quote:
Originally posted by Constance
Α θα παω συντομα Βεροπουλο που ειναι και διπλα.Thanks!:thumbup:
O Βεροπουλος ηταν υπο διαλυση σημερα, πολλα ραφακια αδεια.Αρκεστηκα σε κατι απορρυπαντικα,εμφιαλομενο νερο και τσιχλες.:P
Εντωμεταξυ γυρισα πριν λιγο απο τη δουλεια, ζυγιζομαι πριν φαω και με δειχνει 68,1.Δηλαδη τι να πω!Θα αλλαξω ωρα ζυγισματος μου φαινεται.Πολυ συχνα με δειχνει λιγοτερο απο το πρωινο ζυγισμα τις μεσημεριανες ωρες.:shocked2::smilegrin:
ναι ρε γμτ τι εχουν παθει?κ εγω οταν πηγα να παρω σαμπουαν δεν ειχε μεινει τπτ!!
Ειναι σε mode διακοπων ολοι ασχετα αν ειναι Αθηνα και δουλευουν.:P Ειναι 3 και ο κουκος στα σουπερμαρκετ τις τελευταιες μερες οποτε δεν ανανεωνουν τα ραφια.
και εγώ παιδιά έρχομαι για δουλειά αλλα είναι σαν να λείπω!!!!
ευτυχώς έχω εσάς παρεούλα!!!
καλα κ εγω στη δουλεια ειμαι!
Eγω δουλευα εκτακτως το πρωι, εκατσε κατι τελειως της τελευταιας στιγμης και εγινα κουδουνι με το περπατημα στον ηλιο.Πολυ ζεστη ωρε παιδια.:P
καλα εγω ειμαι με καλτσες στο γραφείο γιατι ενω μ αρεσει το αιρκοντισιον παγωνουν τα ποδια μου!οτι να ναι λεμε!
Χιχιχιχι!Μωρε και στα γραφεια καμια φορα το βαζουν τερμα και οντως κρυωνεις.
καλα οταν ειναι ολοι εδω εγω κ η αλλη κοπελα παγωνουμε κανονικα,αλλα τωρα με καλτσούλες μια χαρα την κάνω την δουλειά μου!