Quote:
Originally posted by Maria Hope
Καλημερααααααααααααααααα!! !!!!!!!!!!!!!μιτσοκολακι κ πωλινακι μου σας ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :love::love::P:love::love:..... η αληθεια ειναι οτι αν πραγματικα θελαμε θρησκευτικο θα την βρισκαμε την ακρη αλλα οπως λεει κ το μιτσοκολακι πεταμενα λεφτα με πολλα παραπονα!!!!! πριν λιγους μηνες αγορασαμε το σπιτακι μας (+ επιπλα, ηλεκτρικα κτλ) και προτιμουμε οτι χρηματα θα πεταγαμε στον θρησκευτικο να τα ριξουμε στο σπιτακι μας που ακομα του λειπουν πραγματακια!!!!!!!!!!!!!!!!!
αλλωστε την ευλογια του Θεου ενα ζευγαρι την εχει απο την στιγμη που υπαρχει κατανοηση και αγαπη αναμεσα του... δεν περιμενω κανεναν παππα να μου ευχηθει στα γρηγορα και να μου απλωσει το χερι απο πισω για την αποζημιωση της ευχης του.!!!!!
η εκκλησια του καθενος ειναι μεσα στο μυαλο και την καρδια του....υπαρχει στο καθε μερα του....εγω ειμαι ευλογημενη που εχω αυτον τον αντρα στη ζωη μου...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:love::love::love: :love::love::love:
Καλορίζικο να είναι το σπιτάκι σας κουκλίτσα μου, και με το καλό να το γεμίσεις κουτσουβελλα!!!!!! Αχ εμένα πότε θα γεμίσει το δικό μου....