Originally Posted by
Isol
Ναι δεν το εθεσα σωστα! Περιληπτικα οταν ετρεχα να ακουσω τους παντες,φιλους γνωστους και να δωσω μια συμβουλη ισως κουραζομουν ενδομυχα,διοτι ειμαι ετσι ολη μου την ζωη και δεν θα ηθελα να μεταφερω το ιδιο πραγμα στους φιλους,φιλες
Εχεις καταλαβει τι ανθρωπος ειμαι,μεσα απο λιγα κατεβατα! Η εγω ειμαι τοσο ανοιχτο βιβλιο η εσυ οπως ειπα και τις προαλλες εχεις περασει πολλα και ξερεις να ψυχολογεις τους ανθρωπους! Ναι καμια φορα αναρωτιεμαι αν τελικα το να εισαι ευαισθητος ειναι μειονεκτημα η πλεονεκτημα νομιζω το πρωτο.Οσον αφορα το αισθημα της ενσυναισθησης,διαβαζοντας καποια βιβλια αρχισα να ταυτιζομαι με αυτο..
Οποτε θα δωσω αυτην την ευκαιρια στους φιλους μου,αν και φοβαμαι το επικριτικο κομματι,αλλα ειναι κατι που ειναι καλο να γινει για να καταλαβω και εγω τι ανθρωπους εχω διπλα μου,ποιοι αξιζουν και ποσο μπορουν να με βοηθησουν..
Σαν εσωστρεφης ανθρωπος χρονια τωρα,και η αγκαλια φανταζει δυσκολο κομματι,αλλα επειδη ειμαι σιγουρος πως θα μου δωσει δυναμη και θα σταμτησει αυτο το αισθημα της μοναξιας σιγουρα θα την επιζητησω!Ευελπιστω,να αρχισω να βλεπω ενα φως και να αλλαξει οπως λες εστω και λιγο η ψυχολογικη κατασταση γιατι ειναι δυσκολα τα πραγματα..Τελος,θα πω για ακομη μιαφορα και ας γινω κουραστικος,το ποσο πολυ με βοηθησες και το κανεις ακομα!!!!