φίλιππε μπράβο!!!!τελικά αν το καλοσκεφτείς τελικά δεν βγήκες εκτός στόχου αυτή την εβδομάδα ;)
Printable View
φίλιππε μπράβο!!!!τελικά αν το καλοσκεφτείς τελικά δεν βγήκες εκτός στόχου αυτή την εβδομάδα ;)
μαλιστα.. 47,3 με εβγαλε η ζυγαρια. Δεν το πολυπιστευω γιατι δεν εχουν χαλαρωσει ρουχα κτλ. Αν 2 μερες συνεχομενα το δω, θα αλλαξω τικερακι.
70.200 ακατέβατα εδω και 3 μέρες :D
67.0
και έκανα την λιπομέτρηση, είχα καποια διαφορά στο λίπος.
Σημερα Πεμπτη 77,5, -400γρ δηλαδη. Δεν αλλαζω τικερακι μεχρι την Δευτερα ομως, γιατι προβλεπεται ενα δυσκολο σκ!!
48,4 σημερα. Απο τις 20 του μηνα θα μπω σε διατροφη παλι, ερχεται η μανα μου και δεν χαμπαριαζει απο διατροφες
80.3 (-0.7 απο τη Δευτερα) μακαρι να ειναι αληθινο...............
Εγω ψιλοχαλια, απο τη στιγμη που εφυγα για το τριημερο μετα δε μπορω να μπω σε σειρα και κατα συνεπεια το πηρα το κιλακι μου:mad:
Απο σημερα τερμα τα ψεμματα, ξανα γερα και σταθερα! Λοιπον 80 σημερα:(
επιτέλους είδα το 7!!! 79.8Quote:
Originally posted by konina
80.3 (-0.7 απο τη Δευτερα) μακαρι να ειναι αληθινο...............
Δεν τολμω να το ομολογησω, ουτε και να αλλαξω το τικερακι αλλα μεσα σε μια μερα εγινε το θαυμα!! 78,5 σημερα:bouncy:
79,9 (+200) απο χθες
78.6 σημερα. Μια χαρα! Ελπιζω να κρατησει
80.4 +0.7 από την αρχη της εβδομαδας... :o
κοριτσια να ρωτησω κατι ? εσας σας πιανει λαιμαργια πριν σας ερθει περιοδος ?
δυστυχως ενω παω καλα ολο το μηνα μολις ειναι να μου ρθουν ειδικα 2 μερες πριν
σαβουριαζω σαν να μην υπαρχει αυριο!!!!
φυσικα σημερα 2 μερα περιοδου ζυγιστικα και ειμαι 1.5 κιλο πανω.
νιωθω χοντρη τη περιφερεια μου , τα μπουτια μου σαν κορμους δεντρων !!!
χαλια απογοητευομαι με τον εαυτο μου.
52
εγώ 10 μέρες πριν αδιαθετήσω τρώω συνέχεια.. και πρήζομαι παντού δυστυχώς. Μπορεί να παίρνω 1.5 κιλό αλλά την τρίτη με τέταρτη μέρα της περιόδου το χάνω και αρχίζω και ξεπρήζομαι.
80.... -0.400 απο χθες αλλα συνεχιζω να ειμαι + 0.300 απο το ζυγισμα της δευτερας... γαμωτο...........
chocolate ευχαριστω!!! οντως πρηζομαι παντου λες και με φουσκωνεις με τρομπα. ελπιζω να αρχισω να ξεφουσκωνω συντομα. τουλαχιστον η λαιμαργια μου δεν κραταει πολυ!!!
ton76 εγω πρηζομαι απιστευτα και δεν χανω κιλα λιγο μετα την ωορρηξια.... αλλα δεν τα χανω ποτε.... ειναι μια εβδομαδα το μηνα οφφ....
Μια απο τα ιδια κι εγω με την περιοδο. Συγκεκριμενα τωρα ειμαι αδιαθετη κι εχω κολλησει τρελα! Ασε που θελω να φαω τα παντα!! Αλλα ευτυχως προς το παρον κανω υπομονη και ψιλοκρατιεμαι. Το ζυγισμα της ημερας 78,8, η υπεροχη κατακρατηση που λεγαμε!@#$%@#!!!
79,5 (-0,5 απο προχθες και -0,2 απο το ζυγισμα της δευτερας), αν αυριο που εχω επισημο ζυγισμα ειναι 79,3 θα ειμαι υπερευχαριστημενη........
78.7 και σημερα :(
48,5. Ε, εκει παιζω τους τελευταιους μηνες...
69.0 μετά το χθεσινό υπερφαγικό!
76,5 σημερα. αργα αλλα σερνεται το καραβακι....
ποια είναι η σωστή ώρα ζυγίσματος το πρωί?
αφου πάμε τουαλέτα, αφού πιούμε νερό ή αμέσως με την τσίμπλα στο μάτι?
προσωπικα μετα την τουαλετα κ χωρις να εχω πιει καθολου νερο.... αλλα γενικα προσπαθεις απλα να ζυγιζεσαι την ιδια ωρα παντα και κατω απο τις ιδιες συνθηκες
σε ευχαριστω πολυ..
και καλη συνεχεια σου ευχομαι..
78.1 σημερα κοριτσαρες μου! Μια χαρα αν κρινω απο την κατακρατηση της περιοδου! Αντε να δουμε αυριο
Ζυγίστηκα και εγώ σήμερα, 2η ημέρα περιόδου και είμαι 98.2 κιλά.
Καλημέρα σε όλους!!!
51 σήμερα.
Εγώ αυτό που παρατήρησα είναι ότι τα κανονικά κιλά είναι κατά τις 12 το μεσημέρι. Δηλαδή αν σηκωθώ το πρωί 7 με 9 και ζυγιστώ και μετά ξαναζυγιστώ το μεσημέρι χωρίς να έχω φάει με δείχνει μισό με ένα κιλό πάνω από ότι το πρωί. Συνεπώς έχω σαν ώρα ζυγίσματος αν είμαι σπίτι μεσημεριανές ώρες πριν φάω. Τουλάχιστον σε μένα έτσι παρατήρησα.
Εγω σημερα ειδα το παραδοξο 77.3 και δεν το πολυπιστευω για να'μαι ειλικρινης, μαλλον αυριο θα ξαναπαρω τον ανηφορο but its ok!!
80,3 +0,8 απο την Δευτερα μετα απο ενα τρελο παρτυ υδατανθρακων χθες!!!!!!!!!!!:grind::grind::grind::grind::gr ind::grind:
chocolate: έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό που λες, αλλά δεν είναι παντά δυνατόν να ζυγίζομαι το μεσημέρι, επομένως θα καθιερώσω να ζυγίζομαι το πρωί κανα μισάωρο αφού έχω ξυπνήσει που δεν έχω προλάβει να πάω και τουαλέτα.
Επίσης το καθημερινό ζύγισμα αν και αγχωτικό, είναι οκ αν έχεις πάει καλά τις προηγούμενες μέρες, γιατί με αυτό τον τρόπο έχεις μια μείωση και είναι απλά ενθαρρυντικό. Αλλά νομίζω το εβδομαδιαίο είναι αυτό που πρέπει να καταγράφεται..αλλά όλοι αυτό κάνουν.
77,7 σημερα, δε σας το ειπα οτι θα δειξει παραπανω? Τελος παντων! Κατερινιω καταγραφη εγω προσωπικα κανω καθε Δευτερα ωστοσο θελω να βλεπω καθημερινα τα σκαμπανεβασματα και τι με 'φουσκωνει' και τι οχι, ειναι περισσοτερο για να παρατηρω τι απο τη διατροφη μου με χαλαει.
77 κι εγω σημερα...
μισο κιλακι που ηρθε πραγματικα απο το πουθενα...:grind:
λόρα μου τα "απο το πουθενα" φερμενα κιλακια αργα ή γρηγορα φευγουν.... αυτα που ξερουμε απο που ηρθαν ειναι το προβλημα οποτε μην σκας.... :wink2:
εμενα με δουλευουν.. χτες πηγα στη γιατρο για τη ελλειψη περιοδου,
ευτυχως δεν εχω πολυκυστικες που νομιζα, απλα πρεπει να κοψω εντελως το τσιγαρο και να αρχισω αντισυλλυπτικα.
Με ζυγισε το απογευμα στο γιατρειο της, στο σπιτι πριν φυγω με εβγαλε η ζυγαρια 49,6 (μετα απο φαι, υγρα και δε ειχα παει τουαλετα κτλ) οποτε το ιδιο με εβγαλε και εκει.
Μου ειπε οτι προθετει η ζυγαρια της ενα κιλο και ειμαι 48,5 (το οποιο ειναι το βαρος μου το πρωι, πανω κατω 100-200), εχω 2 ζυγαριες στο σπιτι, αποκλειεται να προσθετουν 3 ζυγαριες , 1 κιλο.. δηλαδη τι.. στα 47 ειμαι;
εχει κανεις ιδεα αν οι ζυγαριες στα φαρμακεια που περνουν μισο ευρω ειναι εμπιστες;
δεν ειναι θεμα αν ειμαι 47 η 48, με εχει πιασει παρανοια οτι οι ζυγαριες μου, που τη τελευταια τη πληρωσα 40 ευρω, ειναι μαπα... και ζυγιζονται 3 πανω της, εγω, ο αντρας μου και η γειτονισσα που προσπαθει να παρει βαρος. Σε μενα, ενα κιλο πανω, ενα κιλο κατω, δεν εχει τοση διαφορα, αλλα στους αλλους 2 εχει τεραστια.
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ! =(
Καλα ρε merry , δε σε ενοχλει που δεν εχεις περιοδο και ΔΕΝ οφειλεται στις πολυκυστικες [που να οφειλεται αραγε;!], δε σε ενοχλει που πρεπει να παρεις χαπια για να εχεις , και σε ενοχλει η διαφορα 1 κιλου στη ζυγαρια;;
Νταξει , οχι οτι δεν ειχα σχηματισει αποψη για την περιπτωση σου , απλα τωρα επιβεβαιωθηκα :thumbdown:
δε το διαβασες ολο. Προτρεχεις να κρίνεις, ειπα οτι δεν με ενοχλει ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ. Ξαναδιαβασε μεχρι το τελος.
και αντισυλλιπτικα θα παρω, τα ορμονικα συμβαινουν και για εκτος βαρους λογους, και η διακοπη περιοδου μου δεν ειναι απο το βαρος.
οταν πληρωνω 40 ευρω για ενα εργαλειο, περιμενω να κανει τη δουλεια του, αλλιως ας επαιρνα ενα των 10 ευρω να μου βγαζει και αυτο "στο περιπου".
αχαχχαχαχα οκ , συ ειπας!Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
και αντισυλλιπτικα θα παρω, τα ορμονικα συμβαινουν και για εκτος βαρους λογους, και η διακοπη περιοδου μου δεν ειναι απο το βαρος.
Εγω δεν ανεφερα τιποτα για βαρος!
Κοιτα να επισκεφτεις καναν ψυχολογο και ασε τους γυναικολογους προς το παρον...
Το λεω με ολη την καλη διαθεση και χωρις ιχνος ειρωνιας.