Σπίτι είμαι ακόμα, περιμένω να έρθει το λαλάγγι να του δώσω dvd με ταινίες που έγραψα. Με καθυστερεί κι αυξάνει η ζέστη!
Printable View
Σπίτι είμαι ακόμα, περιμένω να έρθει το λαλάγγι να του δώσω dvd με ταινίες που έγραψα. Με καθυστερεί κι αυξάνει η ζέστη!
καλημερα!
παθολογια οκ!!!
σχολειο τελος διαβασματα τελος!
εχθες το πρωι πηγα και πηρα τους βαθμους του μικρου και το απογευμα ειχε θεατρικο οποτε ολη μερα
στο τρεξιμο την εβγαλα σημερα εχουν παρτυ που τελειωσαν το δημοτικο οποτε παλι θα γυριζω σημερα
αλλα βασικα ειναι δυσκολο να βρω αδειο pc οποτε βρισκω θα μπαινω να σας διαβαζω και να σας λεω νεα!
οσες ταξιδεψουν καλο δρομο και καλα να περασουν !
φιλια σε ολες!
καλως το καλλιοπακι μας.αντε καλο καλοκαιρι να εχουν τα παιδακια σου τωρα που τελειωσαν τα σχολεια.ααα και να διαβαζουν και κανενα ωιωλιο οχι ολη τη μερα στο pc να αφηνουν και τη δολια μανα να φορουμιαζεται
Καλησπέρα κοκόνες μου!
Από το πρωί που σηκώθηκα δεν μπήκα να σας πω μια καλημέρα. :punk:
Τώρα ετοιμάζομαι να κάνω μία πρασόπιτα για να έχουμε φαγάκι για τον δρόμο και να μαζέψω πραγματάκια για το ΣΚ. Θα φύγουμε βραδάκι όπως σας είπε και η αφή και εγώ είμαι από το πρωί στη γύρα και δεν πρόλαβα να κάνω καμιά δουλίτσα χιχιχιχι.
Τζινάκι μου μετά από τόσες μέρες που δεν τρως λογικό να μην κατεβαίνει η μπουκιά εύκολα. Μήπως να αλλάξεις ρεπερτόριο; ʼσε τα γλυκά και πιάσε τα αλμυρά! :smilegrin:
Αν τραβήξει πολύ ακόμα η ιστορία θα σε βάζω να κάνεις κάθε μέρα Ελοβόλτες αντί για μαμαδοβόλτες και θα σε ταΐζω το μενού της ημέρας + τάπερ δώρο για το σπίτι! To νου σου ρεμάλι!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ο μικρος λιλα μου μοιαζει στη μαμα διαβαζει και μαλιστα πολυ και γενικα του αρεσουν τα βιβλια η μεγαλη παλι ουτε να τα βλεπει!!
οταν ηταν πιο μικρη μου λεει μια φορα που ειχαμε παει να παρω εγω βιβλια μαμα θελω το χαρυ ποτερ λεω μια και μια ζητησε βιβλιο ας το παρω
παμε λοιπον στο ραφι που ειχε το χαρυ ποτερ και μολις το βλεπει μου λεει μαμα παρε εσυ οτι βιβλιο θες και εγω θα παρω ενα <μικρο κυριο η μικρη κυρια> αυτα ειναι για μενα!
και προπερσυ το καλοκαιρι διαβαζα τους πεφωτισμενους και μου λεει τη υποθεση εχει και διαβαζει συνεχεια και μολις ξεκινισα να της λεω μου λεει ασε κουραστικα δε με νοιαζει!
καταλαβενεις αγαπη στο διαβασμα!!
Καλλιόπη μου δεν πειράζει που δεν έχει διάθεση για διάβασμα η κορούλα σου, τώρα έχει άλλα ενδιαφέροντα πιο πικάντικα :D. Αργότερα θα της έρθει η χαρά κάποια στιγμή. Και εγώ δεν διάβαζα καθόλου βιβλία από μικρή και τώρα μια χαρά διαβάζω όταν έχω χρόνο και όρεξη. Αν και τώρα το σπορ το έχω αφήσει γιατί και τα βιβλία κοστίζουν... μάλλον θα πρέπει να δανειστώ από την βιβλιοθήκη της Μακ! :lol:
Καλές καλοκαιρινές διακοπές στα παιδάκια σου και εύχομαι να βρίσκεις ελεύθερο πσ για να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου.
το ξερω eli μου οτι κοστιζει αλλα εχω αλαξει στυλ!
πλεον κατεβαζω βιβλια απο το νετ εχω και ενα πολυ ωραια προγραμμα στο λαπτοπ και διαβαζω απο εκει!
ασε που εγω διαβαζω πολυ οταν παω διακοπες και ηταν μεγαλο βαρος (και εξοδο ) τα τοσα βιβλια !
το λαπτοπ ετσι και αλλιως παντα το κουβαλαω μαζι!
φυσικα μια και φετος δε βλεπω να παιζουν διακοπες μαλλον θα μεινουν στο λαπτοπ οσα εχω κατεβασει!
εχω κολησει εδω και μια βδομαδα στο 136.5 και δε λεει να κατεβει εχω και προβλημα με το θρονο λογω σιδηρου! μιλισα με το γιατρο μου και ειπε οκ να παρω γαλα μαγνησιας αλλα πιο καλα να παω να μου βαλουν σιδηρο που ειναι λεει για 6 μηνες αλλα μου ειπε κατι για μια ωρα και δε ξερω νομιζα πως ειναι απλη ενεση!
υ.γ.
στη νοσηλευτικη δε μαθαμε πως το βαζουν λεει μονο οτι αν χρειαστει δινετε ενδοφλεβια
καλλιοπακι βαζουν το σιδηρο σε ορο και πεφτει σιγα σιγα.αν στον εκαναν απευθειας θα "εκαιγε" τη φλεβα ασε που θα πεθαινες απο τον πονο
γεια στη παρεουλα, σημερα νιωθω πολυ καλα,ειμαι ξανα δυνατη οπως κ πριν κ μπορω να περπαταω σαν ανθρωπος χωρις να νιωθω οτι θα πεσω. πηγα στο γιατρο κ συμφωνησε κ αυτος οτι πρεπει να βαλω το χολτερ γιατι μου βρηγκε ανεβασμενη τη πιεση κ ειπε οτι δε θα πρεπε με τοσα κιλα που εχω χασει να ειναι τοσο. μου ειπε να προσεχω το αλατι,αυριο να το βγαλω μονη κ να του το αφησω καπου κ τη δευτερα θα μου πει τα αποτελεσματα.
τοσο ωραια ε!
θα δω μαλλον θα παω θα παρω τηλ απο δευτερα!
Καλλιόπη έβαλε σίδηρο πριν λίγο καιρό η Monadiki, της το έβαλαν στο νοσοκομείο με ορό και κράτησε περίπου 2 ώρες. Εφόσον έχεις χαμηλό σίδηρο και σου το είπε ο γιατρός να πας να το κάνεις, μετά θα νοιώσεις πιο δυνατή και δεν θα έχεις ζαλάδες.
Αλίνα εύχομαι περαστικά σου κι η ανεβασμένη πίεση να είναι κάτι παροδικό. Αναμονή έως τη Δευτέρα λοιπόν.
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Αν τραβήξει πολύ ακόμα η ιστορία θα σε βάζω να κάνεις κάθε μέρα Ελοβόλτες αντί για μαμαδοβόλτες και θα σε ταΐζω το μενού της ημέρας + τάπερ δώρο για το σπίτι! To νου σου ρεμάλι!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είδα αυτή τη φώτο στον τοίχο του φατσοβιβλίου μου και μαντέψτε πια σκέφτηκα; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Oυουυυυ Ντόραααα;
Αλινάκι μου πολυ χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα. Εύχομαι και την Δευτέρα να έχεις καλά αποτελέσματα!
Πάω να ετοιμαστώ γιατί σε λίγες ώρες φεύγουμε ταξίδι για τα Βόρια! Έβαλα και την πρασόπιτα στον φούρνο και εύχομαι να βγει καλή γιατί την κάνω πρώτη φορά! :dork:
Φιλιά τα λέμε Later!